Рекомендуемые сообщения

Виникло таке питання, як поставити сюди картику (фото)?

post-18073-1353059594.jpg

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Личные данные-Установка аватара. Только картинка должна быть 120х120 пикселей

Дякую, получилось. А раніше чомусь не ставився.

r119p.gif

Бортовий журнал

В таких случаях обычно говорят: "Респект тебе и уважуха"!

Молодец, живой пример того как нормальные руки, могут вернуть к жизни хорошую машину!

Так держать :good: .

Приєднуюсь, машинці пощастило з власником :good::)

В себе також ставив обшивку багажника, але антикор наносив тілки на днище, крім ніші запаски.

Не потрібен мовіль на вертикальних стінках, по-перше він всю обшивку повимазує і пропитає назовні.

Весь метал крашений і волога (конденсат) нічого не зробить, а якщо і збереться то каплями стече вниз. Крім того обшивка ворсова і повітря пропускає.

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Приєднуюсь, машинці пощастило з власником :good::)

В себе також ставив обшивку багажника, але антикор наносив тілки на днище, крім ніші запаски.

Не потрібен мовіль на вертикальних стінках, по-перше він всю обшивку повимазує і пропитає назовні.

Весь метал крашений і волога (конденсат) нічого не зробить, а якщо і збереться то каплями стече вниз. Крім того обшивка ворсова і повітря пропускає.

Дякую. А на рахунок мовілю теж обдумався, бо дійсно вимазає всю обшивку і сморід буде по всьому салону.

Завтра думаю поставити обшивку.

Порадьте які лампочки краще поставити в стокові фари. Хочеться трішки кращого світла. Найшов у себе в загашнику якісь сині (фото), поставив, поїздив пару днів, то ніби на сухому асфальті видно нормально, а недавно був дощик, асфальт мокрий - ну ніфіга не видно, хоч рукою дорогу щупай, вернув стокові лампочки назад - з ними краще.

post-18073-1353099260.jpeg

r119p.gif

Бортовий журнал

Сьогодні поставив обшиву багажника. Получилось прикольно, тільки дивишся і чомусь здається, що багажник поменешав в об'ємі, може від того що колір обшивки чорного кольру. Ще був установлений гідрокоректор фар, куплений більше ак півроку тому. Все чомусь руки не доходили поствити. Класна штукенція, можна вмикнути дальне світло, опустити фари і дорогу прекрасно видно. Фото багажника не робив бо вже було темно, а телефоном нічого путнього не виходило.

Купив один кінцевик (фото), хочу поставити на кришку багажника. Коли ввімкнені світло/габарити, бідняв ляду - і в багажнику вмикається світло. До цього стояла кнопка, то трохи не зручно було, бувало забував вимкнути.

post-18073-1353259179.jpg

r119p.gif

Бортовий журнал

Ще коли купив машину дослідив інтернет на варіант кращих галогенок. Зупинився на Osram Night Breaker. Зараз стоять Osram Night Breaker Plus +90% вже 1,5 року, ІМХО раджу як кращий варіант.

Сьогодні поставив обшиву багажника. Получилось прикольно, тільки дивишся і чомусь здається, що багажник поменешав в об'ємі, може від того що колір обшивки чорного кольру. Ще був установлений гідрокоректор фар, куплений більше ак півроку тому. Все чомусь руки не доходили поствити. Класна штукенція, можна вмикнути дальне світло, опустити фари і дорогу прекрасно видно. Фото багажника не робив бо вже було темно, а телефоном нічого путнього не виходило.

Купив один кінцевик (фото), хочу поставити на кришку багажника. Коли ввімкнені світло/габарити, бідняв ляду - і в багажнику вмикається світло. До цього стояла кнопка, то трохи не зручно було, бувало забував вимкнути.

В себе поставив обшивку сірого кольору, думаю практичніше- невидно пороху. Але тут вже "що маємо те маємо" :)

Підсвітку краще робити від пост. плюса - так зручніше. От наприклад приїхав на рибалку і т.д., щось потрібно дістати - просто включив кнопку. А з твоїм варіантом спочатку треба включити габарити...

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Ще коли купив машину дослідив інтернет на варіант кращих галогенок. Зупинився на Osram Night Breaker. Зараз стоять Osram Night Breaker Plus +90% вже 1,5 року, ІМХО раджу як кращий варіант.

В себе поставив обшивку сірого кольору, думаю практичніше- невидно пороху. Але тут вже "що маємо те маємо" :)

Підсвітку краще робити від пост. плюса - так зручніше. От наприклад приїхав на рибалку і т.д., щось потрібно дістати - просто включив кнопку. А з твоїм варіантом спочатку треба включити габарити...

Яка ціна зараз на ці Osram Night Breaker Plus +90%? І як вони в порівнянні на мокрому асфальті зі стоковими лампочками світять?

Десь чув, що довго не живуть. Наприклад Філіпси виконують довше.

А підсвітка в багажнику в мене і так була від габаритів :pardon: .

r119p.gif

Бортовий журнал

Недавно помітив одну річ. При заводці машини, коли провертаю ключ до упора, буває ніякої реакції не має, і варто тільки на пів міліметра послабити ключ,авто зразу ж заводиться. Я так розумію проблема в замку запалення. Але цікавить чи це в самому замку (тобто в серцевині) чи проблема в контактній групі?

r119p.gif

Бортовий журнал

Блін сьогодні був у магазині, знайшов лампочки Osram Night Breaker Plus +90 Extra LifeTime. Ціна 145 грн. І хочеться і колиться. Вже навіть рука полізла в кишеню по гроші, а потім продавець каже, що вони по -штучно не продаються. Тобто якщо згорить одна то потрібно знову купляти пару.

Короче покрутив в руках і віддав назад. Тепер не знаю що робити.

post-18073-1353399566.jpg

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти