ВОВ@Н 209 Опубликовано 23 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 ноября, 2012 (изменено) Блін достала мене робота мого замка запалення. Купив сьогодні контакту групу ціна 40 грн. Завтра інсталяція. І за одно зроблю фото обшивки багажника в багажнику. Изменено 27 ноября, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 27 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 ноября, 2012 (изменено) Скажіть будь-ласка, як кліпси з накладок на арки задних крил ВАЗ 2108 застібаються? Изменено 27 ноября, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 27 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 ноября, 2012 Просто забиваєш серцевину врівень з шляпкою. Як з лампочками, не жалієш що купив? Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 27 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 ноября, 2012 Та якось пробував забивати ці кліпси, чомусь серцевина згинається, може не по центру бив. А про лампочки скажу так. На всі 100% звичайно не задоволений, те що обіцяли на коробці там його немає. Помітив кілька нюансів: 1. світлова пляма на дорозі між лівою і правою фарою трохи відрізняється (чого не було на стокових лампочках); 2. коли їду по дорозі, підкореговую коректором ближнє світло так, щоб було дробре видно мені і не сліпило зустрічних, але при перемиканні на дальнє - пучок світла світить трішки вище чим хотілося б, і знову ж приходиться корегувати (опускати) світло, а при перемикані на ближнє - знову піднімати. Я не кажу що лампочки погані, тому що ці тести проводились два рази і у великий туман, може тому й здається що дальнє світло світить вище ніж хочеться. Ночами часто поїздок не буває, тому й не даю 100% пояснення своїх відчутів від світла. Буде чиста ніч без опадів, тоді й побачу і напишу. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 28 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2012 В мене також по різному світять права і ліва фари. Думав можливо так і задумано.... А навіщо коректувати дальнє світло ? Воно ж включається на пустій дорозі і нікого не сліпить. В мене взагалі коректора нема, раз настроїв і все, при потребі коректую перед поїздкою з грузом вручну Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 28 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2012 (изменено) Та якось пробував забивати ці кліпси, чомусь серцевина згинається, може не по центру бив.В мене стоять такі як на обшивці кришки багажника, пальцем шляпку вдавив і все. Изменено 28 ноября, 2012 пользователем niiio Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2012 В мене також по різному світять права і ліва фари. Думав можливо так і задумано....А навіщо коректувати дальнє світло ? Воно ж включається на пустій дорозі і нікого не сліпить. В мене взагалі коректора нема, раз настроїв і все, при потребі коректую перед поїздкою з грузом вручну Тож я й кажу, що приходильсь коректувати дальнє бо цих пару нічних тестів були в туман, а при перемиканні на дальнє, перед собою бачив тільки білу пляму, а дорогу було видно не дуже, от і опускав коректором.А на рахунок світла різних фар то й сам не знаю, в родича теж ВАЗ 2108, обичні лампи ОСРАМ, то наче світять однаково.В мене стоять такі як на обшивці кришки багажника, пальцем шляпку вдавив і все.До ремонту (поварки) кузова теж такі стояли. А потім поставили нові арки, а вних зовсім не було дірок. Я прикинув товщину (діаметр) кліпсів що тримають обшивку багажника і для накладок на арки, то перші вийшли набагато грубшими, а отже треба сверлити і більші діри, чого не дуже хочеться. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 28 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2012 До ремонту (поварки) кузова теж такі стояли. А потім поставили нові арки, а вних зовсім не було дірок. Я прикинув товщину (діаметр) кліпсів що тримають обшивку багажника і для накладок на арки, то перші вийшли набагато грубшими, а отже треба сверлити і більші діри, чого не дуже хочеться.А який діаметр цих кліпс, старі наскільки пам’ятаю 6мм. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2012 (изменено) На вихідних поставив фаркоп. Так-так вам не почулося, а саме фаркоп. Був куплений тут на форумі. Довго думав чи ставити, чи ні. Але згадавши люту зиму пару років назад, як мене як паршиве котеня витягували зі снігу, бо посадив авто на пузо, і при цьому відірвали буксировочне вухо з куском заднього лонжерона, то вирішено було ставити фаркоп.Так, хоча машина і вся поварена, і наче нормальна товщина металу (деталей), але ризикувати більше не хочу. Може знову мене треба витягнути зі снігу чи болота, може я когось потягну.А який діаметр цих кліпс, старі наскільки пам’ятаю 6мм.Точно не скажу, треба поміряти, але на скільки пам'ятаю то менші. Изменено 28 ноября, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2012 Бачи в себе в автомагазинах ось такі днівні ходові вогніХочу поставити собі, ось тільки фарбування в блискучий колір не не радує, бо мабуть облізе швидко.Як думаєте ставити чи? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти