Рекомендуемые сообщения

Даа, ВОВ@Н не просто тобі вгодити..., все перевіряєш "до грама " ;):lol::D

Я купив вже готову рідину в знайомого, 60 грн 5л польського виробництва. Експерименти не проводив, тому неможу нічого сказати про якість. Раніше купляв в Епіцентрі також готову, хватило на 2 роки 5л, при тому і на літній сезон :blink:

Краще візми якусь дорожчу, найчастіше по ціні можна визначити якість. В знайомого минулого року тосол з таких банок замерз в -20 :(

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

ВОВ@Н сказал:

Питання полягає в тому ж, хто який концентрат/рідину використовує?

Я пользуюсь "Ликви моли" концентрат- 39 грн. 1 литр.
  Palchik сказал:

Я пользуюсь "Ликви моли" концентрат- 39 грн. 1 литр.

Якщо можна фотку баночки.

Вчора їздив в Київ. Блін я думав, що у Вінницькій області ніхто дороги не прочищає, але бачу що в Київській така сама ситуація.

250 км я їхав майже 5 годин, сніг, дощ, туман, а ще якщо перед тобою фура їде - це зовсім кошмар.

Назад трохи дороги були розбитіші - доїхав за 3,5 години. Десь тут на форумі спорили про літню ризину на зиму, ніфіга для зими повинна бути зимня і крапка. Вчора на літній гумі я б не доїхав туди.

І просто пару фоток машинка на заправці:

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

ВОВ@Н сказал:

Напевно така (фото)
  Степка сказал:

5 литров на 2 года ? :blink:

Самому дивно, але факт. Купив ще літній 5л, але так і невикористовував, стоїть в гаражі. :pardon:

post-18352-1354867365.jpg

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Такого концентрату в себе не бачив.

r119p.gif

Бортовий журнал

ВОВ@Н сказал:

можно

Изображение

Дякую, буду шукати.

r119p.gif

Бортовий журнал

• 1 месяц спустя...

Давненько щось не писав. В принципі й писати нема про що. З нинішньою погодою майже нікуди не їздив, а якщо й їздив то помаленьку й потихенько (жалію її) - на довше вистачить.

На днях щось здалося, що трохи туго заводиться мотор, думав, що може причиною є немалі морози. Але вирішив поміняти мембрану на карбюраторі на пусковий механізм. Купив якусь таку червоненьку, продавець дуже хвалив, що вона найкраща. Намудохався з заміною капець. В мене ж стоїть розпорка стаканів, і труба розпорки якраз напроти кришечки де стоїть мембрана, довга викрутка не влазе, а короткою не можу відкрутити. Якось з горем пополам я її все таки здолав.

Наче заводитись стала краще, і якось стабільніше мотор працює на холодну.

На Різдво їздив до батьків у село, дороги там триндець - їдеш і аж зупи тарабанять, або гойдає як на кораблі. Проте моя малеча це оцінила, проїхавши пару км вона заснула :rolleyes: .

Перший раз цієї зими прийшлось використати КОЛЬЧУГУ (цепи-сітки), бо без них машинка відказувалась їхати. Наклавши їх - вона пішла як танк.

ИзображениеИзображение

Із неприємного помітив слід від тріщини напроти панельки приборів і тягнеться вона аж до обдуву скла. Хто знає чим можна вилікувати. Я так поняв що далі воно може й не трісне, але може піти в ширину, а цього не хочеться.

ИзображениеИзображение

r119p.gif

Бортовий журнал

Що за ланцюги -Vitol KN40? Давно вже ними користуєшся, як враження?

По тріщині - думаю нічого страшного, торпеда на дві частини не розсипеться :) Це тріщина верхньої пластикової оболонки (переважно від сонця), для впевненості можеш подивитись з внутрішньої сторони. Можна залити епоксидним клеєм ЄДП (вирівняти), а потім підкрасити. Але в колір важко попасти, буде виділятись.

Не усложняйте простое!

AXID сказал:

Що за ланцюги -Vitol KN40? Давно вже ними користуєшся, як враження?

По тріщині - думаю нічого страшного, торпеда на дві частини не розсипеться :) Це тріщина верхньої пластикової оболонки (переважно від сонця), для впевненості можеш подивитись з внутрішньої сторони. Можна залити епоксидним клеєм ЄДП (вирівняти), а потім підкрасити. Але в колір важко попасти, буде виділятись.

Ланцюги купив ще років 4 назад, в мене тоді ще ВАЗ 2106 була. Тоді вони ще 150 грн коштували. Яка фірма не пам'ятаю, треба на коробці дивитись, щось там з фінами пов'язано, коробка синьго кольору. Використовую в тих випадках коли вже конкретно "Сижу", або коли бачу що без них не проїду. В основному використовував для проїзду по сільській місцевості. Головне з ними не давати добрих "...дюлей", і по голому асфальті не бажано їхати, бо я бачив таких клоунів на трасі: голий асфальт, місцями сніжок, а вони пруть кілометрів так до 90, аж іскри з під коліс летять :dance3: .

В тріщину налив густого лаку для нігтів, то трохи тріщину зарівняло. В колір попав случайно :yahoo: .

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти