ВОВ@Н 209 Опубликовано 22 августа, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 августа, 2012 (изменено) І так, процес помаленьку продвигається. На днях вирізана задня ліва частина (лонжерон, внутрішня арка, стакан і зовнішня арка крила, поріг пвдсилювач порогу, планки полу і передній піддомкратник). все це вже благополучно поставлено. Окрім порога, бо коли кулупнули добре стійу дверей, вона оказалась місцями гнилою. Вирішено було не латати, а замінити на нову. Тим паче, якісь мудаки неправильно колись переварили частину завісів, що кріпляться до цієї стойки (а я все думав, чому в мене двері якось не так стоять як треба ). Завтра їду по цю стіку, і робота продовжуватиметься. Коли сварщик з підсобником "ЛАТАЮТЬ", вирішив замінти сайлентблоки на задній балці, простіше міняти коли вона находиться не на кузові а збоку. Сайлентблоки були успішно замінені, і вирішено було зняти троси ручника, для подальшого їхнього змащування. А також нагадав, що десь вдома завалялось майже метр тоніровочної плівки, вирішив затонувати люк, бо всі вікна (окрім лобового вже потоновані), то якось буде не по Феншую, якщо люк останеться прозрачним. Тонував вперше, і вирішив, що це важкий труд . Ось деякі фото (як завжди чогось не попорядку і як завжди з телефона, але хоть щось). Изменено 22 августа, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
halk190 0 Опубликовано 22 августа, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 августа, 2012 Вижу ети фото и вспоминаю продану мою 21096 которая била у меня 4 года. Я ее брал подуставшую по кузову подвеске итд....наверно мой кузов бил самий живой. так как с 93 года на ней менялись токо пороги. При мне пришлось поменять снова пороги,+задние лонжы ну ето сам виноват зима в сиром гараже, всё остальное родное было а здесь ето просто ............. хотя есть ещё гнилее.мне вот токо саме больше интересно за сколько ти ее взял?так как цена ее неболее 2к у.е,. ти токо по работе неменее 4к грн вложил нещитая запчастей, если всё делать на сервисе ето за роботу имею ввиду.можеш поискать мой бортовик. и цвет машины в начале такой же) и брал тоже ее в 2008году. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 23 августа, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 августа, 2012 Вижу ети фото и вспоминаю продану мою 21096 которая била у меня 4 года.Я ее брал подуставшую по кузову подвеске итд....наверно мой кузов бил самий живой.так как с 93 года на ней менялись токо пороги.При мне пришлось поменять снова пороги,+задние лонжы ну ето сам виноват зима в сиром гараже, всё остальное родное было а здесь ето просто ............. хотя есть ещё гнилее.мне вот токо саме больше интересно за сколько ти ее взял?так как цена ее неболее 2к у.е,. ти токо по работе неменее 4к грн вложил нещитая запчастей, если всё делать на сервисе ето за роботу имею ввиду.можеш поискать мой бортовик. и цвет машины в начале такой же) и брал тоже ее в 2008году.Брав 4 роки назад за 3000 у.є. Те що я вложу в ню це ясно, але поки що машина залишається в сім'ї і міняти її скоро не збираюсь, то роблю як для себе. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 7 сентября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 сентября, 2012 Помаленьку діло просувається до кінця поварки. Виникло два питання: 1 - чим обробити відкриті деталі заліза (стакани в середині збоку пружин амортизатора, лонжерони ззовні і т.д.), а то мені порадили якусь резино-бітумну мастику (вонюча така шо капець, але сохне швидко), але я в ній щось сумніваюсь чи непочне під цією резино- бітумною мастикою паритись і в результаті корозія. 2 - чи є смисл ставити розпорку задніх стаканів, всім відомо, що новий метал не такий грубий і крепкий, і десь чув що під час зварювання метал відпускається, тобто стає м'якшим. Не хочеться, щоб при нових стаканах, виїхавши на цеглину не мона було закрити ляду багажника. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 10 сентября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2012 Помаленьку діло просувається до кінця поварки.Це добре . Без машини дуже тяжко і як назло завжди в такі моменти її найбільше потрібно По питаннях, моя скромна думка така:метал покрити грунтом + фарба + бітгум або інша мастіка з нігролом шаром 2-3ммніякі розпорки на старий кузов ставити неварто Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dem@n 60 Опубликовано 10 сентября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2012 Не боись, у меня упор таким макаром уже 3й год стоит и намана. С учетом того шо я его б\у поставил Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 сентября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 сентября, 2012 Ти маеш на увазi упор капота вiд ляди багажника? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 сентября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 сентября, 2012 На днях була примірка кузовних деталей. Без косяків, як завжди не пройшло. Коли поставив крила і капот, то все наче стало так як потрібно... але коли приміряв фари то чуть на задницю не сів . Між фарою і капотом зазори чомусь вийшли майже на два пальці, особливо з пасажирської сторони. Довго думаючи що за фігня, і прикинувши що капот нижче не сяде бо не буди грати з крилами, вирішено було круглим напильником розпиляти трохи вверх діри, де кріпляться фари. Півтори години пиляння, пару мозолів і енна кількість примірок фар дало свій результат.Зазори фар між крилом, капотом і ришоткою виставились на ура. Фото з мобілки (як завжди), але суть ясна.А... згадав :yahoo: , велика радість впала на мою голову, кум купивши собі на дев'ятку нові титани мені подарував свої. Не знаю чи Китай чи що, але мені дуже сподобались, по вазі один диск важить майже як покришка БЦ-20.Підкажіть що за фірма дисків. На ковпачках написано K&K. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 21 сентября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 сентября, 2012 І так вчора вже розпочались роботи по підготовці авто до покраски. Було куплено наждачки різних калібрів, шпаклівки фінішної, універсальної і скловолокна. Майстер сказав, що де більше треба виводити то краще ложити скловолокно аніж обичну шпаклю, тоді через кілька років склволокно не буде тріскатись на відміну простої шпаклівки. Маю одне фото. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
mario052 10 Опубликовано 21 сентября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 сентября, 2012 (изменено) Привіт! Перечитав весь твій бортовичок!!! Дуже цікаво! Продовжуй в тому ж дусі бажаю твоїй 8-ці скорішого одужання!!! Пи. Си. буду слідкувати за бортовичком Изменено 21 сентября, 2012 пользователем mario052 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти