fedww 2 Опубликовано 5 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2012 Замінив сьогодні карданчик на калиновський. Домовився з товаришем на СТО і із самого ранку вони мені дали підйомник на пів-годинки. Зняв старий і офігів - там так все розбилось. І чому на 9-ки не ставлять на заводі нормальні карданчики, а ми їх мусимо доробляти? Процедура не складна. Більше всього намахався із пильником, поки його одягнув на місце. :-) І ще. Старий сальник не виймав, бо він був сухий. Запитав на СТО і там сказали, що можу ще один туда впіндюрити, що і було зроблено, попередньо використавши герметик :-) (Може треба було старий сальник вийняти? ) Ще по часу трошки зайняло відрегулювати ручку. Прийшлось просити допомогу. Треба комусь сидіти в салоні і втикати передачі. Ніби все. Інструкцій в інеті по заміні є море. Поки проїхався пару км. Враження супер. На місці, коли включав передачі, то ніби все як і із старим, але на ходу - казка. Передачі включаються чітко, немає тієї розболтаності при включенні. Поки довльний. По грошам - Комплект у Антона - 140 грн За підйомник - 10 грн + пару пляшок пива + потрачено часу хвилин 40. Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
san4ez 6 Опубликовано 5 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2012 Зняв старий і офігів - там так все розбилось.оно там с нуля такие люфты имеет. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fedww 2 Опубликовано 5 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2012 оно там с нуля такие люфты имеет.А я думав, що воно таке стало за 3 роки. Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 5 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2012 оно там с нуля такие люфты имеет.+1 Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Evo15 7 Опубликовано 5 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2012 походу я один тут со сток карданчиков еще катаюсь надо бы и себе поменять когда-то) Мой бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 5 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2012 Більше всього намахався із пильником, поки його одягнув на місце. :-)І ще. Старий сальник не виймав, бо він був сухий. Запитав на СТО і там сказали, що можу ще один туда впіндюрити, що і було зроблено, попередньо використавши герметик :-) (Може треба було старий сальник вийняти? )поставив 2 і нормально! Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Shurick 4 Опубликовано 5 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2012 поставив 2 і нормально!мне тоже парни с сто сказали, что туда два сальника влазят спокойно))походу я один тут со сток карданчиков еще катаюсь надо бы и себе поменять когда-то)ставь не пожалеешь. разница сразу ощущается не только при движении peoplesproject Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fedww 2 Опубликовано 5 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2012 поставив 2 і нормально!Антон, дякую. (і за карданчик також)Бо я вже почав переживати, що ще один туди впхнув сальник.походу я один тут со сток карданчиков еще катаюсь biggrin.gifнадо бы и себе поменять когда-то)по грошам виходить фігня, а відчуття класні.Ручку не ковбасить, передачі включаються чітко.Товариш на місцевому форумі обіцяв дати проїхатись на 99, в якої саморобна короткоходна куліса.Казав, що як спробую, то і собі захочу замінити.Будем посмотреть. :-)Тепер настпупний етап - стійки перепакувати і шумку робити. Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Evrom 1 Опубликовано 7 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 марта, 2012 Хорошая машинка и бортовичек тож,буду следить! Удачи!!! Lada Sindicate Club Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fedww 2 Опубликовано 7 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 марта, 2012 Хорошая машинка и бортовичек тож,буду следить! Удачи!!!Дякую.В Тебе також класно виглядає.Диски прикольні. Спочатку подумав, що то ковка. І поворотники скоро мінятиму на білі. Вигляд зразу інший. Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти