Рекомендуемые сообщения

страшно действительно))

ПисьКОструй

• Ответов 95
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Товариш купив ВАЗ2114 Зайшов подивитись та показати йому свій бортовичок. Круть. Аж ностальгія трошки з’явилась ? Класно тут проводив час, шукаючи вирішення проблем із своїм ВАЗ 2115 Їжджу 8 рі

Изображения в теме

снимается отдельно центральная накладка панели (панель в целом остается на месте при этом)

6 или 7 саморезов

Изображение

выглядит страшно, но на самом деле ничего сложного

еще пару саморезов - и щиток приборов у тебя в руках

когда снимешь накладку - удивишься количеству мест где потенциально может дребезжать (провода, лежащие прямо на пластмассе и тд)

методом "мне повезет" - начни с заглушки БК. вынь ее и посмотри, там рукой кое-до-чего можно дотянуться, что тоже может тарахтеть (не снимая накладку), например колодки разъема БК у меня лежали просто на пластмасске диагностического дисплейчика (который под бк) ))))

а да, и возьми тонкий маркер (cd pen), пометить колодки кнопок, чтоб потом не перепутать))

Ого, ещё ниразу не снимал. Пусть пока дребежжит ))).

Ого, ещё ниразу не снимал. Пусть пока дребежжит ))).

А я нафіг на наступному тижні розкручу всю панель. :D

Зробив сьогодні задній лівий стоп.

Треба буде тепер хоча б раз на тиждень робити перевірку всіх "світлячків" по кругу.

Що зробив.(може комусь пригодиться).

1. Зняв всі лампочки (3 шт) із платою, розібрав і побачив таку картину

Изображение

Найбільш прикольно було вийняти тримачі ламп. Млін, конструктори. Там треба акуратно викруткою притиснути защіпку і витягнути вверх.

Изображение

2. Протер прогорівший контакт і залудив його, вже до пари і три інші. Потім мілкою наждачкою вирівняв контакти.

Изображение

3. Вже заодно залудив і місця під тримачами. Викрутивши лампи буде добре видно вм"ятини продавлені.

Изображение

4. Поставив все на авто. Працює. Вартість - 0 грн. Часу - 20 хвилин.

Поки нехай працює, а там, як буде час, то зроблю по феншую як Evo15 радив і зробив.

ЗІ. Знайшов такі ссилки по стопам. Може комусь вони пригодяться.

Задние фонари ВАЗ 2113-14-15.Проблемы.Решения.

http://2114.ru/forum/archive/index.php/t-1894.html

Модернизация задних фонарей ВАЗ 2108-2115, 2110-2112

http://www.drive2.ru/cars/lada/2115/2115/n...152090123/#post

Ще як варіант. Дешево і сердито, тобто навіки :-)

Але теж прикольний варіант.

http://www.docktorvaz.ru/stat40.html

Изменено пользователем fedww

Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua

Сьогодні замітив потертість ЛКП дверок у місці прилягання дверки до "уплотнителя". Чи то він такий дуже жорсткуватий 3-камерний. Треба буде щось придумати. В декількох місцях вже є полоски аж до грунта. Завтра сфоткаю.

В когось є ще така байда і як з нею боротись?

Сьогодні замітив потертість ЛКП дверок у місці прилягання дверки до "уплотнителя". Чи то він такий дуже жорсткуватий 3-камерний. Треба буде щось придумати. В декількох місцях вже є полоски аж до грунта. Завтра сфоткаю.

В когось є ще така байда і як з нею боротись?

Ого! Нічого собі... Тільки що глянув у себе - все нормі. Але у мене звичайний. Я би на твоему місці хочаб якусь грубу плівку наклеїв на місця притуляння з "уплотнителем".

Ого! Нічого собі... Тільки що глянув у себе - все нормі. Але у мене звичайний. Я би на твоему місці хочаб якусь грубу плівку наклеїв на місця притуляння з "уплотнителем".

Читаю, що на авто в місцях прилягання "уплотнітеля" клеять скотч. ІМХО - не годиться.

Виявляється така біда не тільки на ТАЗах.

У мене поки був заводський уплотнітель, то все було нормально. Він ніякий - м"який і дирявий.

Зате цей супер, але треба щось придумати, щоб не тер по периметру лак і краску із дверок.

Напевно візьму олівець в колір авто і акуратно пройдусь де чуть-чуть протерло лак, а потім від жінки лак свисну. :D

І слідкуватиму за цим ділом.

Читаю, що на авто в місцях прилягання "уплотнітеля" клеять скотч. ІМХО - не годиться.

Виявляється така біда не тільки на ТАЗах.

У мене поки був заводський уплотнітель, то все було нормально. Він ніякий - м"який і дирявий.

Зате цей супер, але треба щось придумати, щоб не тер по периметру лак і краску із дверок.

Напевно візьму олівець в колір авто і акуратно пройдусь де чуть-чуть протерло лак, а потім від жінки лак свисну. :D

І слідкуватиму за цим ділом.

Угу, можна й так. :good:
  • 3 недели спустя...

Їхав в суботу із шашличків і десь на швидкості 110 при обгоні почав грати музикою БК.

Глянув, а там зарядка від генератора показувала 10-12 В.

Сьогодні розбирався з генератором.

Спочатку хотів , щоб робили спеціалісти, котрим я дам свої гривні.

Знайомий порадив електрика.

Млін, краще б я його не бачив.

Домовлялись на 8 і я годину до 9 чекав.

Потім дядько почав біля мене читати книжку "Ремонт ТАЗа 2111".

Поки він читав я зняв регулятор напруги.

При перевірці останнього він дуже часто дивився в мануал. Вже навіть я зрозумів методику перевірки :-)

Він видав, що РН дохлий і треба їхати за новим. Дав дадькові 30 грн(ніби за діагностику і виявлення проблеми) і я поїхав в магазин, купив РН, поставив прямо перед магазинчиуком. Результат такий же.

Телефоную "майстру", а він каже - зніми "підкову" і піди в магазин, щоб тобі дали правильну і я тобі поставлю.

Тут мене прорвало. Послав його на... :ranting2:

Проїхався по пару СТО, бо автівку треба було терміново. Я не думав, що там так все запущено.

На багатьох СТО з генератором заморочуватись не хотіли.

В одному місці просили принести їм знятий генератор.

Плюнув і перед тим же ж магазинчиком зняв діодний мостик і зразу побачив пробитий діод. В магазині вибрав свого типу.

Блін, я й не знав, що на ТАЗ 2115 їх буває біля 4 типів.

Поставив діодний мостик і тепер маю 14 В.

Для тих, хто можливо захоче сам замінити регулятор напруги,або діодний мостик.

1. Міняти краще коли авто остине. Обпік всі пальці. Там капец аж болтики гарячі. А ще пару разів притулився до двигуна. :D

2. Дуже акуратно прикручувати 4 болтами діодний мостик. На 3-х є текстолітова шайбочка ізоляційна, а на 1 болту немає.

Не переплутайте, бо прийдеться купувати новий діодний мостик.

3. Якщо є хороший електрик і недорого, то краще цією камасутрою дати йому позайматись за ваші грн.

Ще раз переконався, що якщо щось хочеш зробити якісно, то зроби це сам.

Потратив

110 грн діодний мостик.

55 грн регулятор напруги

30 грн діагностика "майстра"

+ бенз, поки катався по місту і знайшов потрібні мені речі.

Ввечері кину пару фоток.

Нового і старого РН. Ціна нового 55 грн.

Изображение

Діодний мостик. Вигорівший правий діод.

Изображение

Нова "підкова" - 110 грн.

Більше не знімав - на моб. здох акум.

Давненько не писав тут нічого.

Недавно їхав на пріорі універсал 2009 року.

Мужичок за нею зовсім не дивиться. В салоні білі пластмаски вже скоро будть чорні.

Тарахтить ще більше ніж моя. Я його підколов і він сказав, що в пару місцях треба пластмаски прикрутити шурупами.

І я тепер у своїй їзжу довольний як слон. :D

Що зроблено.

Недавно мав натхнення і час, то пройшовся по салону, по всім пластмаскам з губкою і мильною водою.

Шкіряні речі на рулі і на ричазі КПП були найбільш брудні.

Розібрав пластмаски і ізолєнтою "лохматою" матерчатою промотав всі проводи. Декілька стуків в області руля усунув. Скоро планую робити шумку моторного відсіка,от тоді й обмотаю всі дроти більш.

Изображение Изображение Изображение

Наклеїв наклейку Кіокушин. :yahoo:

Изображение

тоже скоро предстоит снимать панель и обклеивать виброй,как снимешь/поставишь отчетик плиз!!!

Lada Sindicate Club

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти