Ice D Опубликовано 3 мая, 2012 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2012 снимается отдельно центральная накладка панели (панель в целом остается на месте при этом)6 или 7 саморезоввыглядит страшно, но на самом деле ничего сложногоеще пару саморезов - и щиток приборов у тебя в рукахкогда снимешь накладку - удивишься количеству мест где потенциально может дребезжать (провода, лежащие прямо на пластмассе и тд)методом "мне повезет" - начни с заглушки БК. вынь ее и посмотри, там рукой кое-до-чего можно дотянуться, что тоже может тарахтеть (не снимая накладку), например колодки разъема БК у меня лежали просто на пластмасске диагностического дисплейчика (который под бк) ))))а да, и возьми тонкий маркер (cd pen), пометить колодки кнопок, чтоб потом не перепутать))Ого, ещё ниразу не снимал. Пусть пока дребежжит ))).
fedww Опубликовано 3 мая, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 3 мая, 2012 (изменено) Ого, ещё ниразу не снимал. Пусть пока дребежжит ))).А я нафіг на наступному тижні розкручу всю панель. Зробив сьогодні задній лівий стоп.Треба буде тепер хоча б раз на тиждень робити перевірку всіх "світлячків" по кругу.Що зробив.(може комусь пригодиться).1. Зняв всі лампочки (3 шт) із платою, розібрав і побачив таку картинуНайбільш прикольно було вийняти тримачі ламп. Млін, конструктори. Там треба акуратно викруткою притиснути защіпку і витягнути вверх.2. Протер прогорівший контакт і залудив його, вже до пари і три інші. Потім мілкою наждачкою вирівняв контакти.3. Вже заодно залудив і місця під тримачами. Викрутивши лампи буде добре видно вм"ятини продавлені.4. Поставив все на авто. Працює. Вартість - 0 грн. Часу - 20 хвилин.Поки нехай працює, а там, як буде час, то зроблю по феншую як Evo15 радив і зробив. ЗІ. Знайшов такі ссилки по стопам. Може комусь вони пригодяться.Задние фонари ВАЗ 2113-14-15.Проблемы.Решения.http://2114.ru/forum/archive/index.php/t-1894.htmlМодернизация задних фонарей ВАЗ 2108-2115, 2110-2112http://www.drive2.ru/cars/lada/2115/2115/n...152090123/#postЩе як варіант. Дешево і сердито, тобто навіки :-)Але теж прикольний варіант.http://www.docktorvaz.ru/stat40.html Изменено 3 мая, 2012 пользователем fedww Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua
fedww Опубликовано 9 мая, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 9 мая, 2012 (изменено) Сьогодні замітив потертість ЛКП дверок у місці прилягання дверки до "уплотнителя". Чи то він такий дуже жорсткуватий 3-камерний. Треба буде щось придумати. В декількох місцях вже є полоски аж до грунта. Завтра сфоткаю. В когось є ще така байда і як з нею боротись? Изменено 9 мая, 2012 пользователем fedww Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua
Ice D Опубликовано 10 мая, 2012 Жалоба Опубликовано 10 мая, 2012 Сьогодні замітив потертість ЛКП дверок у місці прилягання дверки до "уплотнителя". Чи то він такий дуже жорсткуватий 3-камерний. Треба буде щось придумати. В декількох місцях вже є полоски аж до грунта. Завтра сфоткаю.В когось є ще така байда і як з нею боротись?Ого! Нічого собі... Тільки що глянув у себе - все нормі. Але у мене звичайний. Я би на твоему місці хочаб якусь грубу плівку наклеїв на місця притуляння з "уплотнителем".
fedww Опубликовано 10 мая, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 10 мая, 2012 Ого! Нічого собі... Тільки що глянув у себе - все нормі. Але у мене звичайний. Я би на твоему місці хочаб якусь грубу плівку наклеїв на місця притуляння з "уплотнителем".Читаю, що на авто в місцях прилягання "уплотнітеля" клеять скотч. ІМХО - не годиться. Виявляється така біда не тільки на ТАЗах.У мене поки був заводський уплотнітель, то все було нормально. Він ніякий - м"який і дирявий.Зате цей супер, але треба щось придумати, щоб не тер по периметру лак і краску із дверок.Напевно візьму олівець в колір авто і акуратно пройдусь де чуть-чуть протерло лак, а потім від жінки лак свисну. І слідкуватиму за цим ділом. Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua
Ice D Опубликовано 10 мая, 2012 Жалоба Опубликовано 10 мая, 2012 Читаю, що на авто в місцях прилягання "уплотнітеля" клеять скотч. ІМХО - не годиться. Виявляється така біда не тільки на ТАЗах.У мене поки був заводський уплотнітель, то все було нормально. Він ніякий - м"який і дирявий.Зате цей супер, але треба щось придумати, щоб не тер по периметру лак і краску із дверок.Напевно візьму олівець в колір авто і акуратно пройдусь де чуть-чуть протерло лак, а потім від жінки лак свисну. І слідкуватиму за цим ділом.Угу, можна й так.
fedww Опубликовано 28 мая, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 28 мая, 2012 (изменено) Їхав в суботу із шашличків і десь на швидкості 110 при обгоні почав грати музикою БК.Глянув, а там зарядка від генератора показувала 10-12 В.Сьогодні розбирався з генератором.Спочатку хотів , щоб робили спеціалісти, котрим я дам свої гривні.Знайомий порадив електрика.Млін, краще б я його не бачив.Домовлялись на 8 і я годину до 9 чекав.Потім дядько почав біля мене читати книжку "Ремонт ТАЗа 2111".Поки він читав я зняв регулятор напруги.При перевірці останнього він дуже часто дивився в мануал. Вже навіть я зрозумів методику перевірки :-)Він видав, що РН дохлий і треба їхати за новим. Дав дадькові 30 грн(ніби за діагностику і виявлення проблеми) і я поїхав в магазин, купив РН, поставив прямо перед магазинчиуком. Результат такий же.Телефоную "майстру", а він каже - зніми "підкову" і піди в магазин, щоб тобі дали правильну і я тобі поставлю.Тут мене прорвало. Послав його на... Проїхався по пару СТО, бо автівку треба було терміново. Я не думав, що там так все запущено.На багатьох СТО з генератором заморочуватись не хотіли.В одному місці просили принести їм знятий генератор.Плюнув і перед тим же ж магазинчиком зняв діодний мостик і зразу побачив пробитий діод. В магазині вибрав свого типу.Блін, я й не знав, що на ТАЗ 2115 їх буває біля 4 типів.Поставив діодний мостик і тепер маю 14 В.Для тих, хто можливо захоче сам замінити регулятор напруги,або діодний мостик.1. Міняти краще коли авто остине. Обпік всі пальці. Там капец аж болтики гарячі. А ще пару разів притулився до двигуна. 2. Дуже акуратно прикручувати 4 болтами діодний мостик. На 3-х є текстолітова шайбочка ізоляційна, а на 1 болту немає.Не переплутайте, бо прийдеться купувати новий діодний мостик.3. Якщо є хороший електрик і недорого, то краще цією камасутрою дати йому позайматись за ваші грн.Ще раз переконався, що якщо щось хочеш зробити якісно, то зроби це сам.Потратив110 грн діодний мостик.55 грн регулятор напруги30 грн діагностика "майстра"+ бенз, поки катався по місту і знайшов потрібні мені речі.Ввечері кину пару фоток.Нового і старого РН. Ціна нового 55 грн.Діодний мостик. Вигорівший правий діод.Нова "підкова" - 110 грн.Більше не знімав - на моб. здох акум. Изменено 28 мая, 2012 пользователем fedww Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua
fedww Опубликовано 4 июня, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 4 июня, 2012 (изменено) Давненько не писав тут нічого.Недавно їхав на пріорі універсал 2009 року.Мужичок за нею зовсім не дивиться. В салоні білі пластмаски вже скоро будть чорні.Тарахтить ще більше ніж моя. Я його підколов і він сказав, що в пару місцях треба пластмаски прикрутити шурупами. І я тепер у своїй їзжу довольний як слон. Що зроблено.Недавно мав натхнення і час, то пройшовся по салону, по всім пластмаскам з губкою і мильною водою.Шкіряні речі на рулі і на ричазі КПП були найбільш брудні.Розібрав пластмаски і ізолєнтою "лохматою" матерчатою промотав всі проводи. Декілька стуків в області руля усунув. Скоро планую робити шумку моторного відсіка,от тоді й обмотаю всі дроти більш. Наклеїв наклейку Кіокушин. Изменено 4 июня, 2012 пользователем fedww Все для супутникового та ефірного ТБ - http://www.hdtv-zone.net.ua
Evrom Опубликовано 4 июня, 2012 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2012 тоже скоро предстоит снимать панель и обклеивать виброй,как снимешь/поставишь отчетик плиз!!! Lada Sindicate Club
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти