Jack 1 Опубликовано 23 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 ноября, 2011 те хто не умеют правильно жить ну типа платить полную растаможку когда все остальніе платят ага....а типу взяти і порахувати гроші, які ти тратиш на машину і на спортивку і на змагання і т.д.я не олігарх і всі бабки на ті всі приколи заробляю сам. Так що в нашій прекрасній країні де за машину яка коштує в Європі 5к треба заплатити 8к оплати і штуку роздати на взятки я просто не потягну. А на спортивній я і так просто так кататися не буду і на змагання вона буде їздити на лаветі, так, що законів я ніяких не порушую, страховку я заплатив на рік (для інфи цивілка + зелена карта на рік коштує 100 євро - це ціна для людини яка не має страхавої історії, тобто без знижок - порівняйте з нашими цінами) ТО пройшов теж сам на станціїї - все культурно , навіть ніхто не чіпляється чому каркас , де сідушки , що з вихлопом навіть навпаки раллі дуже люблять. ціна теж адекватна 25 євро. Так що все по-чесному і все заплачено просто там де можна щось здешевити то треба так робити. А звичайна машина в мене на українській реєстрації і наплатився я за неї караул Якби в нас в країні платежі при реєстрації виносили 10% від ціни автомобіля то я би з великою радістю їх платив би в Україні Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
pet 20 Опубликовано 23 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 ноября, 2011 так я ж и говорю круто вам...до киева она врятли доедет..та поляцкая спортиффка тюнинг навсегдапродажа аксессуаров ОМР Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Jack 1 Опубликовано 23 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 ноября, 2011 (изменено) так я ж и говорю круто вам...до киева она врятли доедет..та поляцкая спортиффкадоїде .на наступний сезон буде їздити в КубокЯ думаю як буде зимова гонка в боярці то ми бум точно Изменено 23 ноября, 2011 пользователем Jack Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 23 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 ноября, 2011 доїде .на наступний сезон буде їздити в КубокЯ думаю як буде зимова гонка в боярці то ми бум точно Ну будемо за ВАС вдолівати)! Ти мабуть про мене забув( Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Jack 1 Опубликовано 23 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 ноября, 2011 Ну будемо за ВАС вдолівати)! Ти мабуть про мене забув(Прости засранцаЮра був в Канаді місяць, а внього ключі від того бокса. Я якщо буду їхати на пятницю то вас то візьму. Якщо ні то маякни мені в суботу я закину в грузовик на понеділок , ок? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 23 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 ноября, 2011 Прости засранцаЮра був в Канаді місяць, а внього ключі від того бокса. Я якщо буду їхати на пятницю то вас то візьму. Якщо ні то маякни мені в суботу я закину в грузовик на понеділок , ок?Маякну) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти