Electronic 2 Опубликовано 27 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 февраля, 2012 Привіт земляк! З відкритям! Удачі в ремонті! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 28 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2012 З відкриттям! Ой ці зварщики, згадаю як мені переварювали машину , також два тижні практично нічого не робили. Біля них потрібно постоянно знаходитись і давати пеньків під зад Удачі в ремонті! Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 28 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2012 вітаю! +1 до давання піндюків зварщикам. хоча сам в суботу кохався з розбором мотоцикла. коли за одної гайки не можеш зняти мотор, то хочеться помалювати ту техніку в зелений колір і пустити з горба. збирай гроші і ходи по штири рази на день до того гаражу. хай вони від твого вигляду матюкаються, кривляться, але якщо накосячать і впарать, потім ой як тяжко заставити переробити..... у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 28 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2012 вітаю!+1 до давання піндюків зварщикам.хоча сам в суботу кохався з розбором мотоцикла. коли за одної гайки не можеш зняти мотор, то хочеться помалювати ту техніку в зелений колір і пустити з горба. збирай гроші і ходи по штири рази на день до того гаражу. хай вони від твого вигляду матюкаються, кривляться, але якщо накосячать і впарать, потім ой як тяжко заставити переробити.....мені так зігнули тормозні трубки і погнули вакуум трампльора коли двиг виймали ... сказав що вирахую з вартості робітблін, одне за одним вилазять різні косяки, сьогодні різних підсилювачів на 200 грн прийшлось докупить, + виявилось що петля (кріплення капота) зігуте, де його шукать... хз... + геометрія по контрольних точках щось загуляла, от тільки я незнаю чи то при цьому ударі, чи ще до мене хтось "вприщив"... бо як виявилось бита вже була і так поварена Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 28 февраля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2012 мені так зігнули тормозні трубки і погнули вакуум трампльора коли двиг виймали ... сказав що вирахую з вартості робітблін, одне за одним вилазять різні косяки, сьогодні різних підсилювачів на 200 грн прийшлось докупить, + виявилось що петля (кріплення капота) зігуте, де його шукать... хз... + геометрія по контрольних точках щось загуляла, от тільки я незнаю чи то при цьому ударі, чи ще до мене хтось "вприщив"... бо як виявилось бита вже була і так поварена обовязково все перевір,ато можуть ще щось загнути,поламати і поцарапати кузов.Я також думав,що моя машина ні варена ні мальована,а виявилось зовсім інше.Слід враховувати,що нашими "коням" уже понад 20 років ,і за цей час багато що могло статися.Щодо різних косяків,то привикай це ВАЗ Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 28 февраля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2012 обовязково все перевір,ато можуть ще щось загнути,поламати і поцарапати кузов.Я також думав,що моя машина ні варена ні мальована,а виявилось зовсім інше.Слід враховувати,що нашими "коням" уже понад 20 років ,і за цей час багато що могло статися.Щодо різних косяків,то привикай це ВАЗ та на косяки я й не звертаю уваги ))) мав досвід експлуатування Совавтопрома я вже давно до цього звик а 20 років це не вік для ВАЗа Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lioxa 0 Опубликовано 1 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2012 свіжі ніштячки Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 6 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2012 свіжі ніштячкирадіатор це Лузар Спорт? Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vetalll 0 Опубликовано 6 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2012 З відкриттям земляк. Удачі з машиною. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mers 320 0 Опубликовано 6 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2012 З відкрятям) удачі в постройці! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти