Ралли «Ворота Украины»

Рекомендуемые сообщения

Вов, инфа от отсутствия инфы. Надеюсь, что сегодня вечером будет что-то известно о календаре.

Вот именно, что остается только надеятся какую же косточку ФАУ бросит. :bayan:

Изменено пользователем zheka_e30
  • Ответов 341
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Вот именно это я и хотел сказать. Просто немного терпения, все станет известно через несколько часов.

Уж полночь близится, а новостей все нет...

Ха! У тебя и сайт так называется как класс в офроуде - Т3!

Ты знал!!

мне его вашпе подарили когда то:)

я не знал

Rally Photo Gallerywww.project-t3.kiev.ua

Ха! У тебя и сайт так называется как класс в офроуде - Т3!

Ты знал!!

ТЗ - Ты Знал :lol:

Дружба гонщика со своим автомобилем происходит на уровне ощущений. Ты должен чувствовать то, что чувствует твоя машина и постоянно приспосабливаться к ней. Как будто машина – часть твоего тела.

© Эмерсон Фиттипальди

Володя, я в надцатый раз прошу выкладывать инфу на сайте, не в виде ссылок, а в виде текста. Неужели так сложно? Или ты намеренно это делаешь?

Выкладываю репост. В общем новое руководство таки выжило Червонца.

Інформаційне повідомлення комітету ралі ФАУ

Як відомо, 29 березня 2012 року на адресу Автомобільної Федерації України надійшов офіційний лист від ТОВ «Червоненко Рейсінг», у якому запропонувало Федерації достроково розірвати договір щодо співпраці у справі підготовки та організації Чемпіонату України з ралі, укладений між ТОВ «Червоненко Рейсінг» та ФАУ 15 грудня 2011 року. Також у даному листі ТОВ «Червоненко Рейсінг» зазначило, що припиняє будь-які роботи з підготовки та організації першого етапу Чемпіонату України, ралі «Ворота України», призначеному на 4 – 6 травня 2012 року. Вищезгадані дії ТОВ «Червоненко Рейсінг» поставили під загрозу своєчасне та якісне проведення першого етапу Чемпіонату України з ралі та всього Чемпіонату в цілому.

Разом з цим, 30 та 31 березня 2012 року представниками комітету ралі Салюком О. П. та Лойленком М. В. було проведено планову інспекцію ходу підготовки першого етапу Чемпіонату України з ралі, яка виявила незадовільний стан процесу підготовки та організації змагання.

Враховуючи вищезгадані обставини, 3 квітня 2012 року в м. Києві відбулося позачергове засідання комітету ралі ФАУ, за підсумками якого комітет вважає доцільним повідомити наступне:

1. У зв’язку з тим, що ТОВ «Червоненко Рейсінг» в односторонньому порядку відмовилось від організації та проведення Чемпіонату України з ралі 2012 року та запропонувало розірвання договору щодо співпраці з Автомобільною Федерацією України, всі зобов’язання щодо організації та проведення Чемпіонату України з ралі 2012 року бере на себе Автомобільна Федерація України.

2. Автомобільна Федерація України виступає гарантом проведення Чемпіонату України з ралі 2012 року на високому організаційному рівні.

3. Для оперативного втручання у ситуацію уповноважені представники комітету ралі негайно вирушають на місце проведення першого етапу Чемпіонату України з ралі у м. Львів з метою вирішення невідкладних питань з підготовки змагання та забезпечення якомога скорішої публікації необхідних регламентуючих документів.

4. Враховуючи інтереси спортсменів та розуміючи їхні зобов’язання перед партнерами та спонсорами, комітет ралі ФАУ вважає неприпустимим вносити будь-які зміни у календарний план змагань з ралі за винятком наступного:

4.1. Взявши до уваги відсутність документальних підтверджень щодо намірів румунської сторони провести виїзний етап Чемпіонату України з ралі на території Румунії, відмовитись від проведення четвертого етапу Чемпіонату України з ралі в рамках ралі «Сібіу» (Румунія).

4.2. З метою залишити незмінною заявлену кількість етапів Чемпіонату України з ралі, надати фінальному етапу Кубку України, ралі «Чумацький Шлях», запланованому на 12-14 жовтня 2012 року, статус етапу Чемпіонату України.

5. Комітет ралі звернеться до Комісії Автомобільного Спорту ФАУ з пропозицією затвердити календарний план Чемпіонату України з ралі у наступному вигляді:

Ралі «Галичина – Ворота України» 4 – 6 травня, м. Львів

Ралі «Алушта» 1 – 3 червня, м. Алушта

Ралі «Александров Ралі Карпати» 6 – 8 липня, м. Чернівці

Ралі «Маріуполь» 10 – 12 серпня, м. Маріуполь

Ралі «Ялта» 14 – 16 вересня, м. Ялта

Ралі «Чумацький Шлях» 12 – 14 жовтня, м. Херсон

6. Враховуючи заявлений міжнародний статус переважної більшості етапів Чемпіонату України з ралі, Комітет ралі звернеться до Комісії Автомобільного Спорту ФАУ з підтвердження наміру надати Чемпіонату України з ралі статусу відкритого.

Протокол засідання комітету ралі ФАУ від 3 квітня 2012 року буде належним чином затверджено, опубліковано та надіслано в Комісію Автомобільного Спорту ФАУ у встановлений термін.

Маленького, кто хочешь обидит.

очень хочется надеяться что в херсоне будет больше одного СУ... не говоря уже об остальном.

и что ещё интересно. а были какие то попытки установить связь с румынскими организаторами? может они и не против принять у себя ЧУ, только с ними никто не связывался, т.к. это просто не интересно комитету?

Володя, я в надцатый раз прошу выкладывать инфу на сайте, не в виде ссылок, а в виде текста. Неужели так сложно? Или ты намеренно это делаешь?

Валера, я в надцатый раз отвечаю, что буду пользоваться форумом на тех же условиях, что и все остальные. Как только ты заставишь всех фотографов выкладывать все свои фотографии на форуме без ссылок на их сайты, я обещаю выкладывать все свои материалы здесь же без ссылок на мой сайт. До этого я буду действовать так же, как и все остальные. Давай не будем больше поднимать эту тему. Или, если хочешь, набери - обсудим.

очень хочется надеяться что в херсоне будет больше одного СУ... не говоря уже об остальном.

Санечка, мне очень хочется надеяться, что твой экипаж проедет в этом сезоне все СУ без сходов, от начала и до конца. Не говоря уже об остальном. Давай на этом и договоримся: ты гоняешься, ФАУ делает гонки. Сделай свою работу хорошо, а за других не переживай.

Валера, я в надцатый раз отвечаю, что буду пользоваться форумом на тех же условиях, что и все остальные. Как только ты заставишь всех фотографов выкладывать все свои фотографии на форуме без ссылок на их сайты, я обещаю выкладывать все свои материалы здесь же без ссылок на мой сайт. До этого я буду действовать так же, как и все остальные. Давай не будем больше поднимать эту тему. Или, если хочешь, набери - обсудим.

Я тебе не про твои фотографии говорю, а за печатный текст. Фото можешь размещать где угодно. И копирайты ставить. Вот только ты с фото завязал, насколько я понимаю. Я не против ссылок, но под текстом, и фразой, что взято отсюда. Кому надо, тот перейдет по ссылке, и прочитает все это на твоем ресурсе. А кому не надо, не будет лишний раз прыгать по сайтам.

Маленького, кто хочешь обидит.

Я тебе не про твои фотографии говорю, а за печатный текст. Фото можешь размещать где угодно. И копирайты ставить. Вот только ты с фото завязал, насколько я понимаю. Я не против ссылок, но под текстом, и фразой, что взято отсюда. Кому надо, тот перейдет по ссылке, и прочитает все это на твоем ресурсе. А кому не надо, не будет лишний раз прыгать по сайтам.

Скажи, видео тоже надо непременно на форум заливать или можно все-таки ссылку на Ютуб?

Объясни, пожалуйста, в чем разница между текстом, фото и видео.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти