ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 июля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 июля, 2012 Какого года машина?1992 р.в. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 9 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 июля, 2012 А стойки, опорні, пружини - нормальні, частих пробоїв підвіски не чув? Можливо впливають підуставші передні лонжерони? Навсякий зніми розпорку стаканів, принаймні до ремонту. Я взагалі її не ставлю - непотрібна вона для звичайної їзди. ІМХО Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 июля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 июля, 2012 (изменено) А стойки, опорні, пружини - нормальні, частих пробоїв підвіски не чув? Можливо впливають підуставші передні лонжерони?Навсякий зніми розпорку стаканів, принаймні до ремонту. Я взагалі її не ставлю - непотрібна вона для звичайної їзди. ІМХОДякую за пораду, стійки, опори і пружини нормальні, пробоїв не чув ще ніразу. Передні лонжерони живі - не на "5", але на тверду "4" скажем так. Попробую зняти розпорку, може й справді від неї, але ж недаром її придумали, і ставлять для того щоб підняти жорсткість кузова.І ще помітив, що в мене де стакани стикуються з лонжеронами і моторним відсіком є оцей герметик на швові. В родича теж вісімка тільки 1990 р.в. , то в нього цього герметика нема нігде ні на передніх стаканах, ні на задніх. Як таке може бути? Изменено 9 июля, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 10 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 июля, 2012 (изменено) По розпорці - тобі дуже потрібна жорсткість кузова? В повороти говориш що швидко не входиш, їздиш спокійно, а вона призначена для активної їзди. Крім цього на якійсь польовій дорозі з великими ямами вона наоборот дає одні мінуси, так само як і стаб від пріори. Я так вважаю, тому ніяких усілітєлів кузова не ставлю, ну і кузов вже не новий. В мене також нема герметика на швах. Напевно завод змінив технологію, або попередній власник його туди залив... Изменено 10 июля, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Yurec 9 0 Опубликовано 10 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 июля, 2012 (изменено) В мене також нема герметика на швах. Напевно завод змінив технологію, або попередній власник його туди залив...с 92го начали наноситьна десятках 04-05 годов уже попадаются трещины герметика, а тут 92й Изменено 10 июля, 2012 пользователем Yurec 9 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 10 июля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 июля, 2012 (изменено) По розпорці - тобі дуже потрібна жорсткість кузова? В повороти говориш що швидко не входиш, їздиш спокійно, а вона призначена для активної їзди. Крім цього на якійсь польовій дорозі з великими ямами вона наоборот дає одні мінуси, так само як і стаб від пріори. Я так вважаю, тому ніяких усілітєлів кузова не ставлю, ну і кузов вже не новий.В мене також нема герметика на швах. Напевно завод змінив технологію, або попередній власник його туди залив...А я чомусь думав, що навпаки, розпорка по поганій (як ти казав польовій) дорозі навпаки тримає стакан один біля одного, щоб їх не так крутило.І по суті, що мені далі з цим робити, просто спостерігати чи є якість способи, щоб укріпити, для того щоб не допустити подальшого "руйнування"? Изменено 10 июля, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
RichCat 0 Опубликовано 27 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 июля, 2012 А я чомусь думав, що навпаки, розпорка по поганій (як ти казав польовій) дорозі навпаки тримає стакан один біля одного, щоб їх не так крутило.І по суті, що мені далі з цим робити, просто спостерігати чи є якість способи, щоб укріпити, для того щоб не допустити подальшого "руйнування"?Я б на твоєму місці познімав розпорку з амортом капота, на тріщину наніс легесеньку полоску герметика, що твердне і через тиждень-два подивився на результат. Якщо герметик тріснув і трошки розійшовся, треба підварювати\підсилювати лонжерони\підрамник, якщо ж тріщина не значна або й зовсім нема - винними були розпорка і аморт. Мой бортовичёк Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 31 июля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 31 июля, 2012 Я б на твоєму місці познімав розпорку з амортом капота, на тріщину наніс легесеньку полоску герметика, що твердне і через тиждень-два подивився на результат. Якщо герметик тріснув і трошки розійшовся, треба підварювати\підсилювати лонжерони\підрамник, якщо ж тріщина не значна або й зовсім нема - винними були розпорка і аморт.Аморта я вже зняв, а от який герметик взяти, що твердне я не знаю, може порадиш щось. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
RichCat 0 Опубликовано 15 августа, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 августа, 2012 Попробуй пошукати щось подібне на пластилін, який твердне або холодну сварку тоненьким шаром - головне щоб вона встигла застигнути до того часу поки будеш кататися на машині. Мой бортовичёк Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 15 августа, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 августа, 2012 Зараз машина на поварці. Заберу з ремонту от тоді й спробую. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти