Kritik 0 Опубликовано 17 января, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 января, 2013 на Новий Рік їздив Калиною і компанією в Карпати) все супер, пробіг 700 км, розхід середній 6,4кожного дня катаюсь, машина не підводить, дуже задоволений проблема з РХХ якось сама вирішилась і вроді все оквчора пробіг перевалив за позначку 110 000пробіг получається десь 1000 в місяць.... для мене це космос... враховуючи шо на славуті я проїжжав 5000-6000 в рік) це все той газ винен пару днів назад налетів на кочку, погнув трохи захист, поїхав на підйомник зняти захист і вирівняти його, оказалось шо ше й одне вухо кріплення захисту обірвало, поки його підварювали я позаглядав під машину, підхожу до передньої правої стійки, і бачу шось не то))) пружини.... виток у витку..... ага.. :shock видно від тої кочки не тільки захист не витримав а і пружина тріснула)знайшов інший комплект Фобос -30і сьогодні помінявну вроді все, катаємось дальше Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kritik 0 Опубликовано 14 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 марта, 2013 Зробив ТО ГБОперший раз, поїхав на СТО, подивитись шо і як там, бо ГБО взагалі страшна штука для мене була))))замінили 2 фільтра85грн фільтра + 55 роботаДумаю на наступний раз вже зроблю сам.... там роботи на 15 хв)))2 хомута, і 3 болта....Старий фільтрА тим часом пробіг вже 111111 )))Ну і пару фоток чистенької машини))))Катаємось дальше) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
jager 2 Опубликовано 14 марта, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 марта, 2013 Як на мене чорні фари були б саме то Мой бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kritik 0 Опубликовано 16 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 марта, 2013 Як на мене чорні фари були б саме то не впевнений)))мені вони шось хз, вроді і нормально, але нема великого бажання таке робити))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 16 марта, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 марта, 2013 Як на мене чорні фари були б саме то +1було би однотонно!а так цей хром трохи коле очі ... Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
jager 2 Опубликовано 16 марта, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 марта, 2013 не впевнений)))мені вони шось хз, вроді і нормально, але нема великого бажання таке робити)))Якщо у тебе фари-скло(Бош) то це все легко робиться, А я якщо пластик(Кіржач), то краще неварто з ними звязуватись) Мой бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kritik 0 Опубликовано 17 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 марта, 2013 +1було би однотонно!а так цей хром трохи коле очі ... а літом)))біла ковка, хром фари)))дивиться класно)))Якщо у тебе фари-скло(Бош) то це все легко робиться, А я якщо пластик(Кіржач), то краще неварто з ними звязуватись)фари напевно Киржач, бо "скло" пластикове ))))ну поки шо мені не до фартреба резину на літотреба масло в КПП помінятибагато планів з тормозамихочу докатку 14 на спинку задньої сідушкиі т.д...а фари мені і такі подобаються Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kritik 0 Опубликовано 26 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2013 Сьогодні сталась якась фігня Прихожу десь в 20,00 на стоянку, відкриваю машину, БК показує -7, завожу Завелась ідеально, як завжди, включив фари, музичку, сижу грію машину Десь біля 1 хв вона попрацювала, тут мені здалось шо на приборці загорілась якась лампочка, думаю та нє... здалось.... Тут оп, дійсно загорілась лампочка масла, на долі секунди, і погасла, потім ше раз, вже на довше, потім ше раз ше довше, в результаті загорілась і не погасла, зуммер пропищав десь секунд 5 без перестанку... Я заглушив машину, вийшов, відкрив капот, витягнув щуп, масло є, відкрив заливну горловину, вроді кулачок розпредвала блистить, в маслі... Сідаю, завожу ше раз, вже лампочка масла навіть не гасне, зуммер знов 5 сек пропищав.... Глушу знову.... знов під капот, та вроді все гуд.... завожу знов, чую вже якйись цокіт, точно не пам"ятаю звідки, десь з лівої сторони, з ГБЦ вроді.... Поняв шо діла не буде, закрив машину, пішов додому.... Кароче така печаль..... в кого які думки? шо робити? куда копати? :| Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
san4ez 6 Опубликовано 27 марта, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2013 Фильтр масляный какой поставил при замене масла? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 27 марта, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2013 Кароче така печаль..... в кого які думки? шо робити? куда копати? :|масляный фильтр или редукционный клапан маслонасоса Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти