Рекомендуемые сообщения

І так маю дві карти дверей, на обох хтось-колись повирізав отвори під динаміки. Динаміки стоять з середини а сітки від них зовні і постійно чіпляють ручку опускання скла. Бачив зараз продають такі собі подіуми під динаміки, які виконують роль і подіумів і карманів на дверях.

Питання полягає в тому чим можна закрити ці дири, щоб був нормальний вигляд. Див фото.

Покупку нових не пропонувати, на скільки я знаю вони коштують не дешево.

post-18073-1345994724.jpg

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

І так маю дві карти дверей, на обох хтось-колись повирізав отвори під динаміки. Динаміки стоять з середини а сітки від них зовні і постійно чіпляють ручку опускання скла. Бачив зараз продають такі собі подіуми під динаміки, які виконують роль і подіумів і карманів на дверях.

Питання полягає в тому чим можна закрити ці дири, щоб був нормальний вигляд. Див фото.

Присоединюсь к вопросу, если автор не против. Местами отклеилось верхнее покрытие карты, как можно придать нормальный вид. Ободрать и полностью переклеить? чем? как?

Посмотри здесь , очень даже не плохо .http://www.2112.ru/content.php/315-Перетяжка-дверей

Изменено пользователем МАНТЁР

Посмотри здесь , очень даже не плохо .http://www.2112.ru/content.php/315-Перетяжка-дверей

Да оно конечно интересно, но ни названия материала, ни клея, ни описания процесса....

А по мому питанню, щоб закрити чимось акуратно дирку в карті, хтось щось порадить?

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

А по мому питанню, щоб закрити чимось акуратно дирку в карті, хтось щось порадить?

разве, что смостырить подиум, который закроет дюрку и не быдет мешать ручке.

ну или как вариант купить б/у карты

Я думаю дешевше і простіше пошукати людські б/у карти. Но якщо повозитися то можна взяти акуратно приклеїти і посадити на закльопки двп, і перетянути карти.

Или купить ЭСП и тогда ручки не будут задевать динамики :) Правда тоже не дешево :(

ab199342.gif

Да оно конечно интересно, но ни названия материала, ни клея, ни описания процесса....

Зарегистрируйся и почитай там всё описано . И для карт что с дырами тоже , заклеить дыры и перетянуть . :good:

Я так розумію ручки склопідйомника працюють, тільки трошки зачіпають за пласмасові корпуси сіток? Тоді можна щось придумати з самими сітками - підрізати, зробити фанерні кільця і дати трошки кут нахилу від ручок; зробити інші сітки щоб не чіпляли, всеодно вони виконують декоративну функцію і т.д залежить від фантазії. Сам такого не робив, тому поради такі загальні.

Це які динаміки 13? Хочеш їх залишити в цих місцях?

Базарні подіуми з карманами дирок не закриють, вони в тебе зміщені до ручок. А самому мучитись з епоксидкою, склодканиною і фанерою неварто, з власного досвіду знаю. Якщо і братись то за якийсь простенький варіант.

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти