Atom.DP 800 Опубликовано 4 июля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июля, 2013 (изменено) ставити як є ніхто не збирається. Треба просто знайти компроміс між головою в каркасі і рульожкою)))\Чувак, ніяких компромісів!!міняй ковша, переварюй дніще, але зроби так шоб було зручно скрізь!Про міху, трохи далеко в кривий ріг їхати(не треба іхатидочекайся коли він приіде до КиіваЛуганск-Донецк в конце июля 2013, всем желающим прошиться, Миша RS (г.Кривой Рог) Изменено 4 июля, 2013 пользователем Atom.DP Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kulibin1102 0 Опубликовано 5 июля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июля, 2013 Одні розчарування(ПРиїхали ранком ремені на водійське місце. Задоволений поїхав ставити, сідаю в крісло, завязуюсь і розумію, ЩО банально навіть рукою не можу дотягнутись до перемикачів))) Посміялись, взяв щиток з перемикачами на шпильках посунув вперед. Тепер гуд, можно завести машину і кляцати інші кнопочки. Руль....якщо взятись на 12-00, то рука повністю витягнута і досить незручно керувати, Рішення - посунути ковш вперед, посунули, на 2 ділення прийшлось, Тепер посадка норм, але через свою довгуватість, голова вперлась в каркас фак((НА задньому положення ковша до захисту криши лишалось 3-4см. Це максимальний зазор який вдавалось зробити.Тепер походу прийдеться знову ковш зсовувати на самий зад і ще подовжувати рульову колонку вперед, щоб можно нормально рулити.Ну і знову цілий вечір програлись з Я7.2 НУ нехоче він нормально працювати з тавродвигуном((( ХХ тримати не хоче, димить дико чорним і не хоче нормально розгазовуватсись. ВЖе і незнаю що з тим робити. Хто може допомогти яким софтом чи прошивкою, яка схожа на мій конфіг?Вже думали їхати на тести, але з приколами по налаштуванню, знову все відміняється((Какой у тебя конфиг мотора? Оч странно что не работает,на 1.3 моторе МеМЗе,работает почти норм на ВАЗпрошивке с 1.5 8в.... ИНа ДМРВ или ДАД? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
OMAR 6 Опубликовано 5 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июля, 2013 ДАД у менеЧувак, ніяких компромісів!!міняй ковша, переварюй дніще, але зроби так шоб було зручно скрізь!Антон, якщо я ковша максимум назад і подовжу рульовий вал, тоді я починаю нормально влазити і рулити. Так що прийдеться або проставку витачувати, або вал доварити Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
mak2009 7 Опубликовано 5 июля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июля, 2013 Антон, якщо я ковша максимум назад і подовжу рульовий вал, тоді я починаю нормально влазити і рулити. Так що прийдеться або проставку витачувати, або вал доваритиТак и круто, как в irc/wrc шных болидах будет, плюс центр масс назад немного смещаешь) крепче за шофёрку держись баран! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 5 июля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июля, 2013 Антон, якщо я ковша максимум назад і подовжу рульовий вал, тоді я починаю нормально влазити і рулити. Так що прийдеться або проставку витачувати, або вал доваритину дивись....а ноги при цьому який кут створюють ?плюс центр масс назад немного смещаешь)для таврии это очень актуально... Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
OMAR 6 Опубликовано 5 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июля, 2013 день невдач змінився днем перемогРанком переварив повністю рульову колонку з валом. Тепер руль більше здвинувся до водія на 70мм і опустився вниз на 40мм. Посадка стала дуже зручною. Ітого в порівнянні з стоком виліт руля збільшився на 150ммНу і майже налаштували роботу двигуна лишилось лише поправити режим переходу від ХХ на мощносний.Зробили маленький тест. .... На виході з лівої шпильки розлетівся внутрішній шрус (там стоїть від 2108 стоковий) )))Отак от, я радий як слон))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
$L!M 75 Опубликовано 5 июля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июля, 2013 От души поздравляю! Рассказывай о впечатлениях, как едет, как рулится и т.д.! Кстати, по фото мне кажется что ковш у пилота чересчур завален таки... _____________________________________________ 2108 LowCost Rally Edition на Drive2.ru Power means nothing without control. If everything seems under control, you're just not going fast enough. (с) Mario Andretti Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
OMAR 6 Опубликовано 6 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 июля, 2013 враження, по гравію валить шодурне. Двигун розкручується дуже швидко, ряд зближений, блока працює чудово. Ручнік працює ефективно і зручний. Шпильки проходить на ура. Гальма гауно, ще не притерлись. Ну а більше не зміг оцінити, розвалився шрус Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
<REMUS> 11 Опубликовано 6 июля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 июля, 2013 ковш по ходу с моей бывшей, очень похож Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
OMAR 6 Опубликовано 6 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 июля, 2013 (изменено) ковш по ходу с моей бывшей, очень похожСиній?Підняв машину, розібрав шрус, а там сюрприз. Напіввісь просто зрізало по шліцевій частині Изменено 6 июля, 2013 пользователем OMAR Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти