Рекомендуемые сообщения

"Коли не знаєш, з чого почати, то закрадається думка: чи варто починати взагалі? Але є про що розказати і, видно, доведеться все-таки з чогось почати"

Кузьма Скрябін, "Я, "Побєда" і Берлін".

Потрошки заходив на форум, так підчитував, та згодом засосало більше любої чорної діри.

То ж хочу описати і своє авто.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

99-ка 2005 роу випуску в Запоріжжі. Якщо глянути на авто "збите руками озлоблених комуністів в довоєнному гулагові", руки якого не чіпали то 4 роки, то машина справляється з своєю задачою "жопо-грузовозки". З поломок лише "шоколадка" і кучеряво закручений патрубок радіатора, через сопливість якого однієї ночі витікло більше 2-3 літрів тосолу (ну добре що не на ходу). Та реле помінялося, хомут дотянули і 13 тис. авто їздить, впоперек докорам постійного ремонту російської машини. Її б краще збирати і сервіс, а Тернопіль-авто (рахуй УкрАвто) явно навчить, типу дивіться: "купили -- поїхали і забулись, нас то не хвилює, самі виноваті якщо щось"... Ну також змінена прошивка ЕБУ, відрегулювали холості, охолодження та й поїхали.

Те що не зїла корозія з часом знищить тюнінг. Слово "тюнінг" як на мене якесь страшнувате, краще казатиму вдосконалення, адже план намальовувався величенький...

1. Вбивство шуму. Вже нова машина радує своєю музикальним салоном. На початок проклеїв накладку щитка приладів двохстороннім скотчем. Від першого ніби позбавилися, та молою кров'ю тут не обійшлося... Розпочалася робота по шумоізоляції. Вибір матеріалів, поради до встановлення та робота... Робив з товаришом, нічого аж складного немає, але є з чим поморочитися.

Підкапотне...

Изображение

Изображение

2 ІІ етапом став процес зміни обшивки в салоні. Спочатку карти, стійки... Далі віддав в майстерню сидіння, ну і стойки туди ж, сподобалися мені вже ті джинсові шви :pardon:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

3. Двері Це майже окрема частина в моєму авто)))) Малошумні замки... Замінені на стандартні, так як замки з Уфи живуть не довше за час, скільки ставляться на місце (1 день на 4 замка -- це пожежа!). Далі нові замки (якісь синьо-фіолетові), євроручки, ЕСП "Гранат" (Урал) в передні двері і підставка картонок в нижні завіси, верхні під нагрузкою (вібра, ЕСП, що важать як півслона) розхиталися, а так варіант простий і робочий. Зато закриваються)) :rolleyes: Словами не передасиш. І закриєш сильно і глухий удар. Перший і самий замітний ефект шумки).

4. Електрика

- Бк "Гамма";

- цз, сигналізація та електропривід кришки багажника;

- підсвітка останнього ,досить корисна річ (в наявності рідного плафону не було, підпилявши встав з підсвітки номерного знаку);

- магнітофон і динаміки (подарунок салону, + ще мобілка, айс-анд-бейс (і таке було) та антена -- це так, до слова) + моя пара і антена;

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

5. Кузов Ніби все рідне. Придбані лише накладки на дзеркала (коли замовляв то казали що привезуть колір який найдуть, попав мій)) )

Замінені на білі повторювачі поворотів. Ну і звісно фірмові рамки)))

Ніби все.

Изменено пользователем Far@
  • Ответов 23
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Мінуууууууууточку!А моя Ладушка шо тут робить? :big_boss:

п.с.Вітаю з темою!Ше добавляй фотки і опис.Знаю ше знайдеться про шо написати))

Видно твоя також хоче відмітитись на форумі, сама лізе в кадр))) Якщо іменити авти бідлаштовують авто під клієнтів, то ніші авто просто кричать щоб ми це зробили самі :pardon:

+ Дякую за фото. Але треба зробити трошки з дальшого плану, ну і стойки, мені на них пішло чи не найбільше часу)))

акуратна машинка, скільки салон перетягнути обійшлось?

П.С. в мене такий самий колір :rolleyes:

f5c2fdff6f1c461508add3e43f09b0fc

акуратна машинка, скільки салон перетягнути обійшлось?

П.С. в мене такий самий колір :rolleyes:

Дякую.

Значить таким чином:

- нижні вставки на обшивки дверей сам малюваав шаблони і за могорич зробили з двп 2мм; всі ставки перетягував друг (тобто безкоштовно)... 1 погонний метр такої тканини осінню минулого року вартував 70 грн... мати степлер і короткі скоби -- сам все зробиш;

- сидіння віддав в ательє: 1000 грн + 3 погонних метра тканини (210 грн);

- стійки -- 100 грн (стійки на згині мають шов, зроблю фото).

Коли щось ще цікавить -- пиши, а то і так скучно в темі :pardon:

Изменено пользователем Far@

Прикольно перетянул + цвет интересный ;)

...Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то только кислород в углекислый газ и пищу в говно...

Гламурный салончек=)

rk5v.gif

Sержик, Pahan-TAZLO,

Спасибо. Только начал ткань выбирать понял – МОЁ. Ярко, интересно.… Если, как некоторые товарищи делали замечания, мол, почему не под цвет кузова… Ну тогда скучно. А так, всё фиолетово))) :nyam:

та все круто=) Гавное чтобы было не как у всех=) ТРЭШОВЫЕ цвета рулят! салон действительно получился прикольный=)

Изменено пользователем Pahan-TAZLO
rk5v.gif
  • 2 недели спустя...

Хорошая машинка :good: Шумку сам делал?

Курить, пока не курю. А вот пить, точно не брошу :)

Мой бортовой журнал

demon777.ua.gif c.png

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти