Короби з динаміками під сідушку.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Всім привіт.Відразу задам таке питання - чи мав хтось досвід інсталяції коробів під передні сидіння 2108 - 09 з подальшим встановленням туди динаміків.А то з'явились хороші короби,але не знаю чи влізуть взагалі під сидіння,машини під рукою немає спробувати,може хтось пробував??Які там розміри допустимі?Дякую :good:

Опубликовано

Всім привіт.Відразу задам таке питання - чи мав хтось досвід інсталяції коробів під передні сидіння 2108 - 09 з подальшим встановленням туди динаміків.А то з'явились хороші короби,але не знаю чи влізуть взагалі під сидіння,машини під рукою немає спробувати,може хтось пробував??Які там розміри допустимі?Дякую :good:

Коль уж сильно надо могу сегодня вечером померять , у меня 99 .
Опубликовано

дякую,вже дізнався)

И что? Влезут? Подсидельники - это хорошо, только нужно чтоб не *опу играли, а между ног, в верх.

Опубликовано

дякую,вже дізнався)

Друже сфоткай будьласка це все діло, і взагалі прохання до тебе розписати реалізацію цієї ідеї, в мене вектровскі сідухи, вони високі, місця під ними достатньо, от хочу й собі поставити туди колонки, але от які колонки?, які короби?, маю два овали непоганих, якщо під них змайструвати якісь коробки будуть нормально шпіляти?

і взагалі може хтось порадить як в машині розмістити динаміки, щоб незадіювати задню полку, і не дирявити карти?

Опубликовано

Друже сфоткай будьласка це все діло, і взагалі прохання до тебе розписати реалізацію цієї ідеї, в мене вектровскі сідухи, вони високі, місця під ними достатньо, от хочу й собі поставити туди колонки, але от які колонки?, які короби?, маю два овали непоганих, якщо під них змайструвати якісь коробки будуть нормально шпіляти?

і взагалі може хтось порадить як в машині розмістити динаміки, щоб незадіювати задню полку, і не дирявити карти?

Скорее всего с овалами нифига не выйдет, т.к. даю 99% что те овалы фришки, т.е. для работы в полке. Для ящика нужен ящичный динамик.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти