Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Всем доброй ночи, сегодня снимал фару фару и крутил регулировку света( не зная это) и она лопнула,и теперь не держит фару.Кто сталкивался с подобным, какие есть выходы ?

Изображение

Изображение

Изображение

Заранее огромное благодарен !

Опубликовано

Новые фары.

Ну чому так різко - зразу нові фари. В мене, наприклад, коли я купив свою ВАЗ 2108 одна фара ліва (сам відбивач) була майже нова, права була вже вигорівша і блискучка в ній полущилась. Поїздив мо магазинах, ціни мене не порадували за нову фару. По розборках або були теж ліві, або стан такий як і в моєї. Случайно на одній з розборок, в себе в місті знайшов праву фару від ВАЗ 2107 з розколутим склом але відбивач був навіть кращий ніж в моєї лівої. Купив її за 30 грн. Дві години роботи (без поклейки скла) і сімьорочний відбивач вже в моїй фарі, оказується вони ідентичні. Приклеїв скло, поставив фару, відрегулював світло і якість світла вийшла навіть кращою ніж на моїй лівій.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Опубликовано

Лопнула регулировка фары, она же еще держит сам фару.

В тебе в перших постах є фото, покажи що саме лопнуло і де. В мене є старий корпус фари, може звідти щось підійде.

r119p.gif

Бортовий журнал

Опубликовано (изменено)

На фото что сломалось :

Изображение

К чему оно должно крепиться :

Изображение

И общее фото

Изображение

Просто объясните как оно туда крепиться должно?

Изменено пользователем sane 32
Опубликовано (изменено)

Значить дивись: оте кільце, що лопнуло воно служить для того щоб отой "болт з ручкою" (на перших фото) не вийшов назовні, коли ти надто багато його викрутиш. Подивись уважно на "болтику" на кінці типу шарика, він вставляється в оту чорну штукенцію, що закріплена на відбивачу. Вставляється туго, дуже.

Я так поняв ти хотів відрегулювати фару і отой "болтик" вискочив з пазу. попробуй вставити його назад. А при подальшому регулюванні не викурчуй "болтик" до кінця. В мене така була проблема, тільки довжини "болтика" не вистачало підняти фару вище ніж мені треба було. То я підклав під шпильки кріплення фари до кузова пару шайобочок потрібної товщини.

Вобшем пояснив як міг. Пробуй, не вийде пиши.

Я так поняв ти фару розібрав зовсім, то вкрути той "болтик" в корпус фари і замість тих шайбочок, що полопали, придумай якийсь фіксатор (якусь петлу з проволки) просто щоб він не вийшов при ирегулюванні більше ніж потрібно.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Опубликовано

Огромное спасибо тебе!Буду сейчас пробовать . :good:

Тільки не залапай сам відбивач з середини, бо будеш протирати - зробиш ще гірше.

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти