Рекомендуемые сообщения

Не можу знайти довжину траси, судячи з маштабу карти це десь 2.5 - 3 км?

А Климець десь бiля Вербяжу, Нижнi Ворота?

• Ответов 255
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Траса змагань – підйом, правих поворотів 6, лівих поворотів 7, перепад висот 91 м,

довжина траси — 3000 м, покриття – асфальт

Маловато поворотiв :(

Асфальт сильно корявий?

Опаньки, субари не допускаються :(

- Стандартні легкові автомобілі, що відповідають правилам ПДР України з робочим об’ємом двигуна до 3500 куб. см. Включно без наддуву або до 2058 куб. см. Включно для двигунів з наддувом

- Стандартні легкові автомобілі, що відповідають правилам ПДР України з робочим об’ємом двигуна до 2000 куб. см.

А в усiх СТИ 2006+ мотор 2.5 турбо. Це evoclub регламент писав, Mystery признавайся :)

А Климець десь бiля Вербяжу, Нижнi Ворота?

10 км від Тухольки, в бік Закарпаття. Верб"яж по той бік перевалу.

Асфальт сильно корявий?

Там ходова траса, кінці взагалі довга пряма, так шо свій кайф в тому є! Асфальт більш-менш нормальний, можна навіть сліки поставити.

Думаю, то якийсь недогляд організаторів. Не може такого бути, шоб не пустили) Я переговорю з місцевим осередком.

Траса змагань – підйом, правих поворотів 6, лівих поворотів 7, перепад висот 91 м,

довжина траси — 3000 м, покриття – асфальт

Асфальт сильно корявий?

Можна їхати на гравійці :) Але рваних ям немає , можна і на сліку.

- Стандартні легкові автомобілі, що відповідають правилам ПДР України з робочим об’ємом двигуна до 3500 куб. см. Включно без наддуву або до 2058 куб. см. Включно для двигунів з наддувом

- Стандартні легкові автомобілі, що відповідають правилам ПДР України з робочим об’ємом двигуна до 2000 куб. см.

А в усiх СТИ 2006+ мотор 2.5 турбо. Це evoclub регламент писав, Mystery признавайся :)

А тут я думаю треба написати якесь зернення до комісарів і вони допустять

спек ц надо брать.

Думаю, просто забыли это учесть, когда переделывали регламент для клубных соревнований

Думаю, то якийсь недогляд організаторів. Не може такого бути, шоб не пустили) Я переговорю з місцевим осередком

Було б добре. На WRX теж 2.5

Там ходова траса, кінці взагалі довга пряма, так шо свій кайф в тому є! Асфальт більш-менш нормальний, можна навіть сліки поставити.

З такою погодою зимову ставити доведеться... чи у вас вже розпогодилось?

спек ц надо брать

Spec C на всiх любителiв не напасешся :)

Хоча я вже подумав що даремно побудував iдеальну машину типу "на кожен день + любителськi раллi". Можна було брати корч для ЧУ i ще б лишились грошi на сезон (ну чи на половину. хоча... на другий сезон ще спробуй заробити).

Не у всех. :)

спек ц надо брать.

Думаю, просто забыли это учесть, когда переделывали регламент для клубных соревнований

Полюбому. Просто регламент стандартный подогнали, и не подумали, что не все так гладко, как у боевых экипажей.

Хоча я вже подумав що даремно побудував iдеальну машину типу "на кожен день + любителськi раллi". Можна було брати корч для ЧУ i ще б лишились грошi на сезон (ну чи на половину. хоча... на другий сезон ще спробуй заробити).

Согласен. Корчубас брать нужно было. Хотя, снова же, корчубас, корчубасу рознь. А самому строить дорого. так что полюбому покупать готовый, после кого то.

Маленького, кто хочешь обидит.

Spec C на всiх любителiв не напасешся :)

Саша, я говорила з оргами - регламент переписувати не будуть і сказали, шо така потужна машина без каркаса...на бруківці (це 7й етап у Львові на Високому Замку)...не дай Боже шо...Тут можна в оренду взяти у Трутнєва Opel дуже бюджетно, якщо маєш бажання.

Отакі от новини :sad:

да, логики у оргов не занимать...

эво с 2.0 турбо - можно, а 2.5 турбо с такими же параметрами двигателя - уже очень мощно...

МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95

Согласен. Корчубас брать нужно было. Хотя, снова же, корчубас, корчубасу рознь. А самому строить дорого. так что полюбому покупать готовый, после кого то.

Ага, буду смотреть что в конце сезона появится на продажу из недорогого. Пока что есть Суба во Львове.

эво с 2.0 турбо - можно, а 2.5 турбо с такими же параметрами двигателя - уже очень мощно...

100% евомафiя :)

В мене суба iздить на стоковому бустi, а евiки всi надувають на 1.5 - 1.9, i турбiна там дуе не до 5500 а до 7000.

Ну не страшно, якщо в мене вийде приiхати то я знайду на чому, один з самих бюджетних варiантiв - прокатний ланос за 300 грв ;) Там дорога в низ я надiюсь (але сумнiваюсь)

Але з оргами треба провести якусь розяснювальну роботу. А то евiк з 500 конями можна, а Cуба WRX з 227 конями не можна бо занадто потужна.

А високий замок таки мабуть стремно, там же вузько, листя мокре нападало, брукIвка мiсцями. Точно треба брати ланос прокатний.

• Tolyan сделал популярным тема

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти