ВОВ@Н 209 Опубликовано 16 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 сентября, 2013 (изменено) Короче почалося все після сильного дощу, машина простояла майже сутки під зливою. Зразу не помічав, але коли почало вечоріти звернув на увагу на те, що при відкриванні дверей світло в салоні не вмикається. Інколи було, що не вмикалось, коли відкрити водійські двері, там інколи засідав кінцевик, але на пасажирських все було добре.Після поварки і покраски авто я коли ставив потолок, то в мене один плафон був спереду між козирками а інший я зробив позаду люка, щоб було удобно пасажирам. Провода до другого пускав від першого. Тотбо світло можна було вмикати ззаду окремо, або спереду окремо, або увімкнені/вимкнені обоє.Виясняти проблеми не було як, бо в гаражі не має світла тай пізно уже було.Сьогодні вирішив розібратись, що до чого. Відкрив двері світла так і не було. Завів авто і при виїзді з рагажу ввімкнув задній двірник і стрілка тахометра (в мене стоїть з ВАЗ 2106) зашкалила два рази, а потім нормально стала показувати.Поліз під капот, зняв кришку ЧЯ і почув якись тихесенький шурхіт в правій стороні ЧЯ. Короче коли витягнув колодку позначену стрілкою з ЧЯ то шурхіт пропав.потім встановив колодку на місце лампочка почала миготіти як при перепаді напруги, то жевріє, то світить нормально, то пропадає взагалі. Так от було й таке, що спереду лампочка горить, вмикаю ззаду тухнуть обоє, або навпаки і т.д.Повідкручував кінцевики дверей, але світло так і не появилось.Шостий запобіжник в ЧЯ відповідає за світло в салоні і за світло стоп сигналів, але все в нормі.Грішу звичайно на вологу, бо до дощу все було добре, але всеодно якось не спокійно, що може ще бути.В кого є які пропозиції, поради, як можна вберегти ЧЯ від вологи. Дренажі всі почищені, але при знятті кришки була помітна волога на ній зсередини. :blink: Изменено 16 сентября, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
БОГДАН 21099 113 Опубликовано 16 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 сентября, 2013 Если начались проблеммы с ЧЯ,это плохо.Дальше снег,и влага.Разбирай полностью.Уверен,после вскрытия,увидишь ужасы на плате.Лично у меня то дальний моргал с поворотником аж все жахались,то дворники слабо крутили,а причина была в ЧЯ.Пришлось в некоторых местах впаивать место дорожек на плате,куски проводов.Ни ВДшка ни сушка не помогло.Попробуй разбери ,пока в пальцы не холодно! http://ametric.ru/r12e5.gif Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 сентября, 2013 (изменено) Если начались проблеммы с ЧЯ,это плохо.Дальше снег,и влага.Разбирай полностью.Уверен,после вскрытия,увидишь ужасы на плате.Лично у меня то дальний моргал с поворотником аж все жахались,то дворники слабо крутили,а причина была в ЧЯ.Пришлось в некоторых местах впаивать место дорожек на плате,куски проводов.Ни ВДшка ни сушка не помогло.Попробуй разбери ,пока в пальцы не холодно!Сьогодні пішов зняв ЧЯ... Картина маслом.Нехай простять мене розробники АвтоВАЗу, але який дибіл придумав там розмістити ЧЯ. Наприклад в ВАЗ 2107 він теж під капотом, але зі сторони мотора, там і волога не попадає і від теплоти мотора ЧЯ трохи підсушується, а це капець... На першому фото де блідно-зеленкувато-голубий колір це все окислення. попробував спиртом наче стираєтьсяА на другому фото, де стрілка там мені здається якраз обрив дорожки, і це саме та колодка від якої йшов шурхіт, а коли я її виймав то все ставало тихо.Сьогодні беру пиву і йду до знайомого, він з добре дружить з паяльником, буде щось мудрувати. Изменено 17 сентября, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
БОГДАН 21099 113 Опубликовано 17 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 сентября, 2013 (изменено) Да уж,действительно кошмар!Может ты задумайся о приобретении нового ЧЯ?В твоем случае нужно всю вот эту зеленую гадость смыть как-то,инече оно проявится в скором будущем.Себе я чистил ,потом соскрябывал старый лак,потом паял перемычки,потом процарапывал между дорожек(там где не смывалось)и на последок заливал обычным столярным лаком. Надеюсь,вы с другом справитесь!Только не залейте пивом))) По возможности отпишись,о том ,как смывали!Я думаю,всем будет интерестно) Изменено 17 сентября, 2013 пользователем БОГДАН 21099 http://ametric.ru/r12e5.gif Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zampolit 16 Опубликовано 17 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 сентября, 2013 смывать нужно ацетоном, а лаком вскрывать УР-231 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 сентября, 2013 Вобшем приніс другу ЧЯ і пиво, а сам пішов по справах.Він пропаяв всі "незадовільні" дорожки позчищав, промив ацетоном, і чимось покрив поцарапані дорожки, щоб вони не окислялись. Завтра, якщо буде вільний час після роботи то буду ставити його на місце, перевірю, що з того вийшло.Ось фото після ремонту:Хто знає що це за місце з клемами, для чого воно, в мене ніяка колодка до нього не підключена.І ще питання як можна уберегти ЧЯ від вологи, може його чимось накривати чи ще щось? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 18 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 сентября, 2013 я просиліконив після ревізії. навіть кришку поставив на силікон. у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 сентября, 2013 я просиліконив після ревізії. навіть кришку поставив на силікон.Що за силікон, фото баночки є або схожу можеш показати? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
lightstar1411 6 Опубликовано 18 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 сентября, 2013 У меня прозрачную крышку блока предохранителей можно поднять вертикально. она ничем не удерживается... крепления по отламывались... А сегодня дождь льёт с самого утра... сезон дождей на носу, да и зима не за горами... кто что посоветует? (ну кроме как сходить на базар к барыгам и за 250 грн купить б/у ЧЯ старого образца) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 сентября, 2013 У меня прозрачную крышку блока предохранителей можно поднять вертикально. она ничем не удерживается... крепления по отламывались... А сегодня дождь льёт с самого утра... сезон дождей на носу, да и зима не за горами...кто что посоветует? (ну кроме как сходить на базар к барыгам и за 250 грн купить б/у ЧЯ старого образца)Це буде смішно, але мені жінка порадила купити медицинські бахіли, вони з целофану і мають на кінці по кругу резинку, що не дасть зіскочити з ЧЯ. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти