Треба поміняти давач рівня топлива в карбовій 08

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

Навернувся мій заводський давач, ну, той, що в баку. 25 років, не жарт.

Купив новий, поставив. Мало того, що повний бак - це тепер тільки трохи більше половини за показами стрілки, а пів бака - це вже майже нуль і горить лампочка, так ще й відрегулювати неможливо, там напевно опір спіралі не той, що треба.

Де знайти нормальний? Може хто підкаже? Бо в магазинах у нас, похоже, всі такі, незрозумілі. Готовий купити б/у в хорошому стані, може це і навіть краще, бо він точно буде нормально відкалібрований з заводу.

Изменено пользователем Рост
Опубликовано

Навернувся мій заводський давач, ну, той, що в баку. 25 років, не жарт.

Купив новий, поставив. Мало того, що повний бак - це тепер тільки трохи більше половини за показами стрілки, а пів бака - це вже майже нуль і горить лампочка, так ще й відрегулювати неможливо, там напевно опір спіралі не той, що треба.

Де знайти нормальний? Може хто підкаже? Бо в магазинах у нас, похоже, всі такі, незрозумілі. Готовий купити б/у в хорошому стані, може це і навіть краще, бо він точно буде нормально відкалібрований з заводу.

ПИтай в іншому магазині. Я собі колись купив, років 3 назад, то він показує точно.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Опубликовано

на низкую и на высокую панель датчики в бак разные

скорей всего ты взял с высокой

Продам битумную мастику "Тегерон герметик"

1.Опоры СС20 Квин

2.Маховик 2110,12,70 3.9кг

3.Впускной рессивер Сенс

тема сдесь

097 5I I0I 7I

О93 827 I7 57

5dd07835b281t.jpg

Опубликовано

Скоріш за все я взяв якусь фігню, хоча продавець п'ятками в груди себе бив.

Коротше кажучи, куплений в іншому місці і таки в більш добротному виконанні давач вирішив проблему.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти