Renault Master 8+1 2000 рік 2,8

Рекомендуемые сообщения

С интересом прочитал ваш бортовик, пишите еще ;) и машинка ваша :good:

Изменено пользователем Новиков

За сим, откланиваюсь. Искренне ваш и все такое.

С ув. Олег

• Ответов 67
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Нормально так покатався )

Від 4 листопада 17.45 до 6 листопада 00.30 накатано в режимі нон-сон 1703км.

Тобто я не спав, взагалі навіть очей не стулив, 42 години причому 24 години за кермом!!!

Не раджу часто так робити. Да і заснути за кермом можно.

Один час так працював на 3х роботах, спав по 3-5 годин, потім імунітету 0, болячки, і грошей вже тих не потрібно.

Перед Хмельницьком вилітає мені на півполоси зерновоз!!! Тікаю в право... І тут ловлю лівим переднім колесом яму.... Зявляється дуже-дуже-дуже противний дзенькіт. "Все, жопа... Ричагам пипєц" - виходжу, дивлюсь, ні то вибило втулку верхню від аморта. Звісно запасної немає.... Їду далі, благо, що у Вінниці обїздна як скло... І ( ніколи не думав, що буду дякувати за таке ) побачив купу коліс на узбіччі, зупиняють. Починаю шастати по тому смітті, клієнти в шоці, продавці капусти теж... І з фразою: "Є, ***ть, рідненьке", йду з куском резини...

Я запутался, дорога обратно с Одессы, яма перед Хмельницком, и потом Винницкая объездная... как?

До речі, багатьох цікавить питання розходу даного автомобіля з мотором 2,8. Середній розхід 8-8,2 л на 100 км. Швидкість середня 100-110 км.

Меня на 2.5 расход порадовал:

Изменено пользователем san4ez

Я запутался, дорога обратно с Одессы, яма перед Хмельницком, и потом Винницкая объездная... как?

Телепорт)))

Так справді помилився, то перед Вінницею яма була :pardon:

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

• 3 месяца спустя...

Значить нічого цікавого не робилось. Після поїздки в Одесу та заміни втулки. Почала стукати нижня права втулка, теж замінив. А її заміна, то ціла проблема. Потрібно міняти з допомогою зварювального апарату, лома та важкого молотка.

Через поїздку в бундес нарешті поставив СВ-рацію, яка куплена біля року назад :pardon:

Але найцікавіше трапилось зі мною у пятницю. Потрібно було поміняти ремінь та ролики. Телефоную в нам місцевий БошСервіс питаюсь вартість запчастин: 2150 грн. + 600-700 грн. робота. В мене шок..... :blink:

Батько подзвонив в магазин де завжди бере запчастини на Скудо, то ціну назвали 1520 грн., але почекати до вівторка-середи. Капєц 600 грн. різниця :blink: Звісно ж чекаю :pardon:

Приїхав сьогодні забирати запчастини, а мені називають 1470 грн. :blink: Перепитався і справді ціна така, бо євро та долар впали. З думкою: Йопта, є чесні люди, а тим більше продавці, відраховую потрібну суму та питаюсь за хорошу станцію.

Одразу продавщиця, до речі жінка бойова і розумна, подзвонила на СТО до свого знайомого, щоб поміняти, а він:

- В мене Скудо в боксі, а мотор знятий перебираємо.

Її відповідь мене шокувала:

- Ти дибіл??? - Нафіга тобі Скудо в боксі, якщо мотор збоку? Виштовхав його і заро***єш гроші. Придурок. ( цитата ) :wacko:

І що думаєте? За 20 хв. я був на підйомнику :yahoo:

Майже 2 години роботи і в мене новий ремінь та ролики. Вартість роботи 450 грн.

Тобто, проїхавши за день 90 км. я зекономив 750-800 грн. Ну, заправка 200 грн. отже чиста економія 550-600грн.

Ремінь та ролики Gates:

ИзображениеИзображение

12 березня 2015 рік, а в нас випав сніг. Ура, як добре, що я перезувають у квітні :yahoo: А то деякі легковушки їхали 30-40 км. :nea:

ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение

Пі.Сі. До речі тато вже кілька раз перевіряв ціни, реально найдешевші. Кого зацікавлять контакти пишіть в пп. Запчастини до всіх авто під замовлення.

Шукав на просторах інтернету номера ременя та роликів не міг знайти, тому вирішив що напишу тут можливо комусь допоможе. Renault Master 2.8 TDi, 2000 р.в. Номер ременя приводу 7701044188, номер ролика ( їх два ) 7701471774 та номер ременя на генератор 6PK850.

Изменено пользователем Брод

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

• 5 месяцев спустя...

Нинька маю капару...

Їхали з дружиною на базар по продукти для закруток, але вона забула список продуктів, тому вирішено: Поїхали по кури ( йо-йо, маю я дома кури :lol: ).

Отже... Хочу з головної повернути на другорядну, тут мені мішає заїхати Форд Транзіт Конект, показую руками, щоб їхав, бо він, дурік мені мішає... Даний неадекват не дивлячись вліво різко рушає і ладує Пасат Б4... Останній рикошетом бє мене в лоб.

Результат: у винуватця ДТП тільки відірваний бампер, Вольц не підлягає ремонту, в мене ремонту на більш, ніж 50 000 грн.

Трохи фото:

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Дуже важливі деталі, адже експерт не помітив де посипалось болото з дна, а винуватець казав, що я їхав...

ИзображениеИзображение

Отже, напишу ціни на запчастини з Польщі і чекати два тижні ( в Україні їх немає, а деяких не було ):

1) Радіатор - 1700 грн.;

2) Вентилятори та дефузор - 16000грн.;

3) Рамка, всі чотири запчастини - 1600+1800+860+860грн.;

4) Фара - 1200грн.;

5) Поворот ( один ) - 320грн.;

6) Бампер - 3100 грн.;

7) Решітка радіатора - 2900грн.;

8) Трос газу - 1150 грн.

Робота - 300 доларів.

Бережіться ідіотів на дорогах!!!

Вентиляторы наверное 1600 ? ? ?

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти