Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

При продажу автомобіля попереднім власником за Джима було знято буквально все, що можна було зняти, тому потихеньку доводиться затарюватися відсутніми запчастинами

Так само в процесі експлуатації замінив втулки стабілізатора на "Точку опори" (9-01-1189)

Ну і почав потихеньку збирати нову підвіску

post-12297-1417112208.jpg

post-12297-1417112214.jpg

post-12297-1417112221.jpg

172761087.gif
  • Ответов 80
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Опубликовано

В черговий раз виношу слова подяки одноклубникам

Антоша регулює фінансові потоки ,за те що в такий складний час для всіх нас, пам'ятають і допомагають!!!

Cпойлер для Suzuki Jimny, сьогодні віддав на фарбування!!!

Тільки тебе згадував

Якось вертався з поляндії вже перед нашим кордоном бачив стоянку таке враження чисто по джимніках - їх там штук 20 стояло)))

ти б втішився)))

давай з нього ліпи шось таке

Изображение

буш потім моцкалів на ньому в ліси вивозити :big_boss:

• 2 недели спустя...
Опубликовано (изменено)

Так як моя машина використовується в повсякденному побуті, бруд вона не бачить зовсім ))) Так як зима в Криму вже лютує вже як місяць у вигляді +12 градусів вдень, і вночі близько 0, вирішив не думати з купівлею літньої і зимової гуми і тому придбав всесезонну yokohama geolandar a/t-s g012 в розмірі 205/65/16

Найцікавіше що замовляв гуму в Україні і розраховувався на місці! Купував на сайті autoshini.com (Єдині хто возять в Крим)

post-12297-1418585942.jpg

post-12297-1418585954.jpg

Изменено пользователем sabarban
172761087.gif
Опубликовано

нормуль шо взяв, в момент коли валюта росте а грн падає (а руб ще більше), треба брати то що є по хороших цінах)

• 4 недели спустя...
Опубликовано

Нещодавно каталися на мото і обкатували нового китайця, за кермом 10 річна дитина якого ми насилу наздоганяли )))

ИзображениеИзображениеИзображение

Не доїхав Джим до повного ТО 1000 км. Вночі на різдво залишив машину на вулиці, а у нас тут святковий мороз -26 градусів, зранку заводити машини - вона заводиться але якийсь дивний звук, я відразу ж під машини а там калюжа

ИзображениеИзображение

Глушу і давай розбиратися, що сталося, а виявляється все банально просто, мабуть із-за сильного морозу задубела гумка масленого фільтра, він в свою чергу почав текти! Благо я завчасно почав збирати матеріали для ТО

Масло: Motul X-Clean 8100 5W-30

Изображение

Масло с фильтром поменял на морозе, проверил уровень и поехал в теплый отапливаемый гараж доделывать ТО.

Уже в гараже поменял свечи: NGK Laser Iridium IFR6T11

ИзображениеИзображение

Також за одне поставив вугільний салонний фільтр, до мене колишні господарі Джима не знали про фільтр (Інтернет творить чудеса)

Изображение

А далі вже трохи пізніше готуємося до заміни всіх рідин!

172761087.gif
Опубликовано

А зачем такое жидкое масло лить? Как после замены свечей, поинтереснее поехала?

Only Dropped Must DIE!

по всем вопросам: ICQ 331-137-342

C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring))

Опубликовано

А зачем такое жидкое масло лить? Как после замены свечей, поинтереснее поехала?

Масло лил по спецификации, да и в Крыму погода позволяет лить такое масло! А вот что бы машина поехала после замены свече я не почуствовал!!!
172761087.gif
Опубликовано

Масло лил по спецификации, да и в Крыму погода позволяет лить такое масло! А вот что бы машина поехала после замены свече я не почуствовал!!!

как раз таки в крыму не позволяет погода лить такое масло

Изображение

Как видно по графику, температура у нас менее минус 30 градусов не бывает, а вот выше плюс 30 постоянно.

Масло 5в30 (конкретно в твоем случа) + более чам 30 градусной жары будет сильно жидким. Отсюда потеря давления ну и все остальные негативные явления связанные со слишком жидким маслом.

Only Dropped Must DIE!

по всем вопросам: ICQ 331-137-342

C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring))

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти