majeka 4 Опубликовано 10 февраля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 февраля, 2014 Всем привет! Уже замучался с поиском проблемы, подскажите может кто сталкивался. Значитсо имеем восемь с карбовым 1.3 двигом. Перед НГ делали голову, а так же по низу не много (замена поршней, кольца, пальцы) делал не сам, а мастер. Не знаю совпадение или нет, но после того как забрал машинку в режиме обкатки выехал на трассу, езда все время без остановок и на первом перекрестке пробег +/- 50 км не прерывно сбрасываю передачу на нейтраль и машина глохнет, с трудом завожу, переезжаю перекресток продолжаю движение но замечаю что машина начинает тупить, дергаться, тяга пропадает. Навалить не могу, т.к. на обкатке. Останавливаюсь, заглядываю под капотом, вроде все на месте... Минут 5-7 постоял, завожу холостой ровный, начинаю ехать проблем никаких. Через два дня возвращаюсь та же ситуация. Повторяется почти каждый раз когда едешь по трассе.. Что сделано: сразу же разобрал бензо насос, думал может не качает, все вроде нормально. Перетряхнул его, все ок. Поехал к карбюраторщику, он сказал мусор в первой камере, т.к. при открытии второй камеры машина начинает нормально ехать. Продул-почистил, на трассе ситуация та же.. Сказали может бочить датчик Холла, купил АЗ-1, только начинает тупить машина, останавливаюсь, вместо него подключаю АЗ-1 завожу- изменений ноль... Уже не знаю где искать. По городу если ездишь все ок, на трассе постоянные лаги +/- на том же месте. Как будто заколдованное оно.. Помогите ребятки!!! Жека (099)девять 8 три 2 семь 3 четыре или же (067)2 пять 4 шесть 8 8 четыре Ортопедические матрацы ВЕНЕТО, для клуба хорошие скидки. Мой бортовик Актуальные Ключи для Nod32 Клубный сервер CS Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
vrc 14 Опубликовано 10 февраля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 февраля, 2014 Грязь в карбюраторе, там и ищи. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
karlson 8 Опубликовано 10 февраля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 февраля, 2014 Всем привет!Уже замучался с поиском проблемы, подскажите может кто сталкивался.Значитсо имеем восемь с карбовым 1.3 двигом.Перед НГ делали голову, а так же по низу не много (замена поршней, кольца, пальцы) делал не сам, а мастер.Не знаю совпадение или нет, но после того как забрал машинку в режиме обкатки выехал на трассу, езда все время без остановок и на первом перекрестке пробег +/- 50 км не прерывно сбрасываю передачу на нейтраль и машина глохнет, с трудом завожу, переезжаю перекресток продолжаю движение но замечаю что машина начинает тупить, дергаться, тяга пропадает. Навалить не могу, т.к. на обкатке. Останавливаюсь, заглядываю под капотом, вроде все на месте... Минут 5-7 постоял, завожу холостой ровный, начинаю ехать проблем никаких.Через два дня возвращаюсь та же ситуация. Повторяется почти каждый раз когда едешь по трассе..Что сделано:сразу же разобрал бензо насос, думал может не качает, все вроде нормально. Перетряхнул его, все ок.Поехал к карбюраторщику, он сказал мусор в первой камере, т.к. при открытии второй камеры машина начинает нормально ехать. Продул-почистил, на трассе ситуация та же..Сказали может бочить датчик Холла, купил АЗ-1, только начинает тупить машина, останавливаюсь, вместо него подключаю АЗ-1 завожу- изменений ноль...Уже не знаю где искать. По городу если ездишь все ок, на трассе постоянные лаги +/- на том же месте. Как будто заколдованное оно..Помогите ребятки!!!Подогрев воздуха стоит? Очень на это похоже..... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
I am Boo 11 Опубликовано 10 февраля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 февраля, 2014 Подогрев воздуха стоит? Очень на это похоже.....+1, подогрев карба есть? похоже что обмерзает карб, была такая же фигня) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
nazik_lviv 0 Опубликовано 10 февраля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 февраля, 2014 Стикався з такою проблемою. При температурі близькій до "0" і в туман на дифузорі камери образовувався лід. Тільки на трасі. Лікування - гофорочка від кастрюлі до випускного колектора. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 10 февраля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 февраля, 2014 (изменено) З дозволу автора теми запитаю і я про свою "біду" з карбом. Короче все почалося в суботу, прийшов в гараж, як завжди завів авто, трішки поробила, виїїхав з гаража, пока пішов закривати браму авто працювало і помаленьку прогрівалося. Потім я згадав що мав поміняти болтик на кришці пускової мембрани, бо в мому було зломане місце під викрутку. Тільки я послабив гайку на кришці як з-під гайки просочився бензин. Ну думаю мабуть десь прокладка (мембрана) пускає. Порився я в загашнику знайшов ремкомплект, звідти взяв ту мембрану з металевим крючком, відкрутив 4 болтика, виняв стару поставиви нову. І ще нагадав відеостатті Наілля Порошина про регуліровку ХХ. В мене гвинт якості був відкрученний на 3 оберти, я відкрутив йшого ще майже на 3,5 - ХХ став дуже рівненьким. На радощах, що я такий "молодець" зібрав ключі і поїхав до батьків у село. Машина була наче якась якто резвіша і їхала якость еластичніше. Короче приїхав я до дому, заглушив авто. Через 1,5 години треба було переїїхати по справах. сів в машину, як завжди підсос на всю, заводити, а вона тир-пир, тир-пир, не підхвачує, так кілька раз і в мене нічого не вийшло. Скинув я підсос і насилу завів, з труби пішов чорний дим і запах бензину, думаю мабуть зассав. Ну завів тай поїхав. І так мні було ще пару разів. Але раніше до мого "ремонту" машина завжди заводилась з-пів оберту з повним витягнутим підсосом, будь-то холодний чи гарячий двигун. Думки не давали спокою. Думаю мабуть мембрана з мого загашника була бракована. Купив в магазині окрему таку ж мембрану тільки якусь червону. Поставив - те саме, на підсосі взагалі не можна завести. Я вже крутив той болтик на кришці, і зазор на заслонці проміряв - нічого не допомагало. Вже всіма способами які є в Інтернеті перепробував, нічого не вийшло. Думаю може я багато накрутив гвинта якості, в мене ж було 3 оберти а я добавив ще 3,5 виходить 6,5. Закрутив я до кінця гвинт якості, потім вернув на своїх 3 оберти назад як і було раніше - результату "0", без підсосу ще якось заводиться, а з підсосом не хоче. Викрутив свячки - вони чорні. Думаю може коли крутив гвин пошкодилась резинка на ньому. Викрутив гвинт - резинка ціла. Закрутив назад, прибором ІКС-1 провірив якість суміші, докрутився до 2,5 обертів, щоб вспишка в приборі була синього кольору, а завести не можна, якщо й заводиться то з трудом і таке відчуття що авто заливає. Зняв карб купив промивку, прочистив все поміняв всі мембрани і наіть маленький жикльорчик під трикутною мембраною. Результат "0". Зняв я той привід що тягнеться тросикомм підсосу, щоб не давив на газ, коли заводитиму. Вручну закрив повністю воздушну заслонку, машина завелася 5 разів підряд з півоберту. І помітив що на заглушениій машині воздушна заслонка закрита повністю, тільки авто завелось - вона вікривається якраз майже на 3 мм як пише в інструкції. Але це все без натискання на дросельну заслонку, бо привід я ж зняв. Тільки трішки натиснувши на дросель і витягнув вручну підсос, авто не заводиться. Постави я той привід назад. Знову зняв карб все передивився, наче в нормі, поставив на машину завів, чогось оберти піднялся до 1200, почав скручувати гвинтом кількості (чорна крутілка ззаду карба) оберти, і майже викрутив його повнісю, а оберти нижче 900-950 не падають. Почав закручувати до упора гвин якості, закрутив, мотор трясе але не глохне, хоча мала б заглохнути. Заглянув через верх в дифузо І камери заслонка суха, то наче бенз нормально потрапляє через ХХ. Скинув клему з електроклапана заглохла. Завелась так-сяк, з підсосом не хоче. Вже добряче змерз і нанюхався вихлопу вирішив все зібрати до купи бо вже треба було їхати. Зібрав, рушив наче нормально, тут переді мною купка снігу, я газ в пол, а оберти впали на 200 і машиною аж трусить пустив газ, потрішки оберти вирівнялись, так само на ІІ передачі, раніше було по рівній дорозі дам газ в пол, то яж в сидушку вжимало, а це знову оберти впали і двигуном ковбасить. Понятно що переливає. Але перед цим провіряв голку на герметичність язиком, вакум є, перепровіряв рівень по поплавках все нормально, а вона лиє що капець, свічки як негри - чорні. Якщо помалу давати газ, наче якось їде але смикає, якщо швидше авто взагалі стає і хоче захлохнути На ІІ передачі насилу розігнав до 75 км/год і то смикала і чути що мотору важко. Да доречі авто ВАЗ 21083 1500, карб написано на емблемі ДААЗ 21083. Гусаки загнуті в першу камеру. Але все це їхало і мене все зодовільняло, а тут замінив болтика на кришці пускової мембрани і добавив трішки гвинтом якості пару обертів, і машину як підмінили. Що робити не знаю, підкажіть якщо хтось може. Авто теми ще раз вибачте. Але вже мізки киплять що його робити далі. Изменено 10 февраля, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 февраля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 февраля, 2014 Їхав сьогодні на роботу. Смик-дьор, смик-дьорг. Вирішив для повного заспокоєння душі заїхати поміряти компресію. Переміряли у всіх циліндрах по 11 атмосфер, ну думаю слава Богу що не проблема з мотором. Закрутив свічки, все зібрав почав їхати і відчув, що наче пропало тупіння при розгоні і посмикування. Кілька разів по прямій на ІІ передачі давав газ в пол - смикання не було розганялась наче нормально - на ІІ передачі дійшов до 80км\год, далі кінчилась нормальна дорога. Це якась містика. А скажіть будь-ласка, якщо на гарячому моторі виняти підсос до упору, то авто має завестись чи ні. До мого "ремонту" наче заводилась, а це не хоче, чи воно й не має заводитись на повністю затянутому підсосі? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
lightstar1411 6 Опубликовано 11 февраля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 февраля, 2014 (изменено) А скажіть будь-ласка, якщо на гарячому моторі виняти підсос до упору, то авто має завестись чи ні.Машина в мене заглохла (бо жикльор хх забився якоюсь багнюкою) я пробую заводити - ніфіга, пробую заводити на подсосі - в надії на те, що хоч так заведеться ... (от наївний )Як тільки я так зробив (закрив повністю повітряну заслонку на гарячому моторі) і пробував заводити - то ніфіга вона в мене не завелась. Я зателефонував консультанту і кажу: що не заводиться! А мені кажуть: ну так і не повинна, бо ти її залив! Відкривай заслонку, праву педаль в підлогу і крути стартером.... Ну я так і зробив - і ч-з секунд 7-8 (чи може навіть 10) вона завелась Правда довелось педаль троха ногою тримати, бо холостих не було Изменено 11 февраля, 2014 пользователем lightstar1411 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ladaZVER 2 Опубликовано 11 февраля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 февраля, 2014 З дозволу автора теми запитаю і я про свою "біду" з карбом.Короче все почалося в суботу, прийшов в гараж, як завжди завів авто, трішки поробила, виїїхав з гаража, пока пішов закривати браму авто працювало і помаленьку прогрівалося.Потім я згадав що мав поміняти болтик на кришці пускової мембрани, бо в мому було зломане місце під викрутку. Тільки я послабив гайку на кришці як з-під гайки просочився бензин. Ну думаю мабуть десь прокладка (мембрана) пускає. Порився я в загашнику знайшов ремкомплект, звідти взяв ту мембрану з металевим крючком, відкрутив 4 болтика, виняв стару поставиви нову. І ще нагадав відеостатті Наілля Порошина про регуліровку ХХ. В мене гвинт якості був відкрученний на 3 оберти, я відкрутив йшого ще майже на 3,5 - ХХ став дуже рівненьким. На радощах, що я такий "молодець" зібрав ключі і поїхав до батьків у село. Машина була наче якась якто резвіша і їхала якость еластичніше.Короче приїхав я до дому, заглушив авто. Через 1,5 години треба було переїїхати по справах. сів в машину, як завжди підсос на всю, заводити, а вона тир-пир, тир-пир, не підхвачує, так кілька раз і в мене нічого не вийшло. Скинув я підсос і насилу завів, з труби пішов чорний дим і запах бензину, думаю мабуть зассав. Ну завів тай поїхав. І так мні було ще пару разів. Але раніше до мого "ремонту" машина завжди заводилась з-пів оберту з повним витягнутим підсосом, будь-то холодний чи гарячий двигун.Думки не давали спокою. Думаю мабуть мембрана з мого загашника була бракована. Купив в магазині окрему таку ж мембрану тільки якусь червону. Поставив - те саме, на підсосі взагалі не можна завести.Я вже крутив той болтик на кришці, і зазор на заслонці проміряв - нічого не допомагало. Вже всіма способами які є в Інтернеті перепробував, нічого не вийшло. Думаю може я багато накрутив гвинта якості, в мене ж було 3 оберти а я добавив ще 3,5 виходить 6,5. Закрутив я до кінця гвинт якості, потім вернув на своїх 3 оберти назад як і було раніше - результату "0", без підсосу ще якось заводиться, а з підсосом не хоче. Викрутив свячки - вони чорні. Думаю може коли крутив гвин пошкодилась резинка на ньому. Викрутив гвинт - резинка ціла. Закрутив назад, прибором ІКС-1 провірив якість суміші, докрутився до 2,5 обертів, щоб вспишка в приборі була синього кольору, а завести не можна, якщо й заводиться то з трудом і таке відчуття що авто заливає. Зняв карб купив промивку, прочистив все поміняв всі мембрани і наіть маленький жикльорчик під трикутною мембраною. Результат "0".Зняв я той привід що тягнеться тросикомм підсосу, щоб не давив на газ, коли заводитиму. Вручну закрив повністю воздушну заслонку, машина завелася 5 разів підряд з півоберту. І помітив що на заглушениій машині воздушна заслонка закрита повністю, тільки авто завелось - вона вікривається якраз майже на 3 мм як пише в інструкції. Але це все без натискання на дросельну заслонку, бо привід я ж зняв. Тільки трішки натиснувши на дросель і витягнув вручну підсос, авто не заводиться. Постави я той привід назад. Знову зняв карб все передивився, наче в нормі, поставив на машину завів, чогось оберти піднялся до 1200, почав скручувати гвинтом кількості (чорна крутілка ззаду карба) оберти, і майже викрутив його повнісю, а оберти нижче 900-950 не падають. Почав закручувати до упора гвин якості, закрутив, мотор трясе але не глохне, хоча мала б заглохнути. Заглянув через верх в дифузо І камери заслонка суха, то наче бенз нормально потрапляє через ХХ. Скинув клему з електроклапана заглохла. Завелась так-сяк, з підсосом не хоче.Вже добряче змерз і нанюхався вихлопу вирішив все зібрати до купи бо вже треба було їхати. Зібрав, рушив наче нормально, тут переді мною купка снігу, я газ в пол, а оберти впали на 200 і машиною аж трусить пустив газ, потрішки оберти вирівнялись, так само на ІІ передачі, раніше було по рівній дорозі дам газ в пол, то яж в сидушку вжимало, а це знову оберти впали і двигуном ковбасить. Понятно що переливає. Але перед цим провіряв голку на герметичність язиком, вакум є, перепровіряв рівень по поплавках все нормально, а вона лиє що капець, свічки як негри - чорні. Якщо помалу давати газ, наче якось їде але смикає, якщо швидше авто взагалі стає і хоче захлохнути На ІІ передачі насилу розігнав до 75 км/год і то смикала і чути що мотору важко.Да доречі авто ВАЗ 21083 1500, карб написано на емблемі ДААЗ 21083. Гусаки загнуті в першу камеру. Але все це їхало і мене все зодовільняло, а тут замінив болтика на кришці пускової мембрани і добавив трішки гвинтом якості пару обертів, і машину як підмінили.Що робити не знаю, підкажіть якщо хтось може.Авто теми ще раз вибачте. Але вже мізки киплять що його робити далі.Привіт,була колисьі в мене така біда.Я так як ти підкрутив на карбюратори то те то се,і машина перестала нормально їхать,заводилась з трудом. Так от виявилось топливний вжикльёр(що в колодязі) 1камери попав кусочок бензостойкої резини.А всі мої маніпуляції збіг обставин. Мій тобі совіт ,зніми карб промий його,викрути жиклёри продуй компресороом 6-8 атм.колодязі і канали,і буде тобі щастя Я парень тихий, скромный. Обидите - тихо закопаю, скромно отпраздную. Руслан моб.т 067773080 Днем он нормальный человек, а ночью чинит Жигули Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rem8v 0 Опубликовано 11 февраля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 февраля, 2014 (изменено) Машина в мене заглохла (бо жикльор хх забився якоюсь багнюкою) я пробую заводити - ніфіга, пробую заводити на подсосі - в надії на те, що хоч так заведеться ... (от наївний )Як тільки я так зробив (закрив повністю повітряну заслонку на гарячому моторі) і пробував заводити - то ніфіга вона в мене не завелась. Я зателефонував консультанту і кажу: що не заводиться! А мені кажуть: ну так і не повинна, бо ти її залив! Відкривай заслонку, праву педаль в підлогу і крути стартером.... Ну я так і зробив - і ч-з секунд 7-8 (чи може навіть 10) вона завелась Правда довелось педаль троха ногою тримати, бо холостих не було заводится и на прогретую с подсосом-токо колбасит жутко-обогащеная смесь,я когдато описывал как регулируют пусковые зазоры на заведенном авто и прогретом движке ,гусаки в первую камеру зло-работают на больших оборотах как эконостат,ускорит,насос компенсирует небольшое обеднение при переходе с хх и открытии первичной камеры там 45 за глаза хватает,бензонасос мало перебрать-надо правильно прокладками выставить вылет штока,ЭМР зря трогал жиклер треугольная прокладка больше отвечает за расход-вернее ее целостность,если забьется жиклер ты особо этого не почуствуеш-может даже расход упадет,дросельная заслонка открывается принудительно при холодном пуске на величину1,1 мм без педали газа Изменено 11 февраля, 2014 пользователем rem8v Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти