Рекомендуемые сообщения

Когда плоскость выводиш лучше камень на всю плоскость и кусок стекла,сначала камень-потом наждачка на стекло и довожу до нормы при этом постоянно ставлю на стекло(контролирую),УН не надо собирать при нажатом приводе-кто то перепутал с бензонасосом,свечи зимой и буду темнеть-летом очищаются,проволка и ЭМР не понятно :pardon: ,топливный жиклер влияет а смесь во всем диапазоне,воздушный после 2500 на верхах,расход нормальный :good: ,я зимой в 9-10 еле влезаю-но в основном город,да и покрутить люблю даже сейчас,да карб к коллектору прикручиваеш двумя пальцами,прокладки между собой тоненький слой литола

• Ответов 268
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Когда плоскость выводиш лучше камень на всю плоскость и кусок стекла,сначала камень-потом наждачка на стекло и довожу до нормы при этом постоянно ставлю на стекло(контролирую),УН не надо собирать при нажатом приводе-кто то перепутал с бензонасосом,свечи зимой и буду темнеть-летом очищаются,проволка и ЭМР не понятно :pardon: ,топливный жиклер влияет а смесь во всем диапазоне,воздушный после 2500 на верхах,расход нормальный :good: ,я зимой в 9-10 еле влезаю-но в основном город,да и покрутить люблю даже сейчас,да карб к коллектору прикручиваеш двумя пальцами,прокладки между собой тоненький слой литола

Ну, вже як вивів так і буде, все одно стало рівніше ніж було. Читав, що при заміні прокладки ЕМР треба зняти верх карба і чимось через камеру нащупати той коапанок із шариком і притримати його, і в такому положені ставити прокладку, пружинку, кришку, а потім затягувати тих 3 гвинтики. Коли вони закручені можна відпустити той шарик в клапанку. Така маніпуляція призводе до того, що коли ми міняємо прокладку ЕМР, то той пиптик на прокладці не буде тиснути на шарик при установці. Я так робив яле після того вже 2 рази знімав і ставив кришечку ЕМР. ТО я скажу, що ніякої різниці не помітив: як при установці із триманням шарика так і без утримування.

Розхід я заміряв при спокійній їзді при 80 км/год на 4 передачі майже по рівній дорозі, якщо взяти місто або агресивніший стиль їзди, то думаю буде ще більше.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Читав, що при заміні прокладки ЕМР треба зняти верх карба і чимось через камеру нащупати той коапанок із шариком і притримати його, і в такому положені ставити прокладку, пружинку, кришку, а потім затягувати тих 3 гвинтики. Коли вони закручені можна відпустити той шарик в клапанку. Така маніпуляція призводе до того, що коли ми міняємо прокладку ЕМР, то той пиптик на прокладці не буде тиснути на шарик при установці.

Честно, не вижу смысла в этих манипуляциях. У тебя под крыжкой диафрагмы ЭИР стоит пружина, которая давит на диафрагму, и открывает клапан. А когда появляется разрежение, диафрагма отводится назад, и клапан закрывается. Что это за приколы, я не знаю. Первый раз такое слышу.

Честно, не вижу смысла в этих манипуляциях. У тебя под крыжкой диафрагмы ЭИР стоит пружина, которая давит на диафрагму, и открывает клапан. А когда появляется разрежение, диафрагма отводится назад, и клапан закрывается. Что это за приколы, я не знаю. Первый раз такое слышу.

Та не беріть в голову. Я пробував і так, і так - різниці не помітив ніякої. Мене більше мучить питання про провал від 1500 до 2000 об. Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Та не беріть в голову. Я пробував і так, і так - різниці не помітив ніякої. Мене більше мучить питання про провал від 1500 до 2000 об.

Я уже если честно не знаю что и посоветовать. Уже все варианты прокрутил. Экспериментируй))))

Я уже если честно не знаю что и посоветовать. Уже все варианты прокрутил. Экспериментируй))))

Експеременти будуть після Нового року. Бо ще щось не те зроблю, то буде ще гірше, а машинку зараз треба щоб бігала.

Я ще думаю поставити, того 95 жиклера (що викручений із карба у товариша) він повинен бути наче заводським, бо може той, що у мене стояв 95 зовсім і не 95. Бо карбюратора я купляв з рук і точно знаю, що в ньому там ковирялись.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Експеременти будуть після Нового року. Бо ще щось не те зроблю, то буде ще гірше, а машинку зараз треба щоб бігала.

Я ще думаю поставити, того 95 жиклера (що викручений із карба у товариша) він повинен бути наче заводським, бо може той, що у мене стояв 95 зовсім і не 95. Бо карбюратора я купляв з рук і точно знаю, що в ньому там ковирялись.

ты в трамблеры пружинки не подтягивал?

ты в трамблеры пружинки не подтягивал?

Ні, до пружинок я ще не дійшов. :pardon:

r119p.gif

Бортовий журнал

Ні, до пружинок я ще не дійшов. :pardon:

Ну если детонации нет то и не надо подтягивать,главное что бы подвижность была нормальная и ниче негде не подклинивало

Ну если детонации нет то и не надо подтягивать,главное что бы подвижность была нормальная и ниче негде не подклинивало

Ні детонації немає.

Кажуть треба на 4 передачі на 40 км/год різко дати газу, то повинно бути чути детонацію, я її не чую :pardon:

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти