Рекомендуемые сообщения

Всім доброго дня!

Можливо баян, однак продивився всі 20 сторінок тем цієї гілки і не знайшов інфи.

Назріває в планах регулювання клапанів. Раніше міняв прокладку клапанної кришки (трошки масло проходило) і замітив, що на кулачках (чи як вони називаються) розподільчого валу є потертості. От і думаю, що при регулюванні клапанів поміняти розподільчий вал. Походив по форуму, в різних темах звучать різні назви чи цифри (наприклад, 26 вал, 49 вал, 54 Мастер Мотор, 10,36 мм, 11,2 мм). В загальному більше заплутався чим зрозумів.

Де доступно прочитати що воно таке і з чим його їсти?

Теорію роботи ДВС розумію, але не розумію як розподільчим валом можна змінити потужність двигуна. за якими критеріями вибирають розподільчий вал? Найбільше мене цікавить інфа по розподільчих валах для стокового вазовського інжекторного двигуна 1,499 кубиків.

Для начала скажи как будет крутится двигатель до каких оборотов.Каждий вал имеет диапазон роботы на каких то оборотах,по этому вал и выберается,я б на сток 1,5 поставил бы 110 вал для города и трасы самое оно.Сам сильно не шарю,если чтото не так поправте)

380935332269

Бывший ник ЖЕНЯ ШУЛЬГА

Каждий вал имеет диапазон роботы на каких то оборотах,по этому вал и выберается,я б на сток 1,5 поставил бы 110 вал для города и трасы самое оно.Сам сильно не шарю,если чтото не так поправте)

Оце якраз мене і цікавить! Звідки знаєте, який вал потрібно поставити? Де побачити оці характеристики розподільчих валів та критерії їх вибору? Що значить цифра 110? з десятки?

Щодо питання як буду крутити двигун, то зазвичай він в мене працює в діапазоні 2 - 3,5, максимум на трасі 4.

Изменено пользователем emigrant-l

Ці характеристики можна побачити на сайтах і на графіках продажі валів.Тут все добре розписанно http://www.kartuning.ru/engine-cylinder-head/camshaft

380935332269

Бывший ник ЖЕНЯ ШУЛЬГА

:good: На моей 08 стоит окб динамика 110 доволен

:good: На моей 08 стоит окб динамика 110 доволен

В мене також стоїть 110 вал. Хочу запитати, як виставляв фази і які жиклери ставив в карб?

у меня 52! работает во всем диапазоне! приятный вал, но МАЛО!

мотор 1.5

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти