ORG 0 Опубликовано 14 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 марта, 2016 26 минуты назад, ВОВ@Н сказал: Удар/толчок з 1 на 2 повністю не пропав, але став майже не відчутний після заміни диска. Можливо дають ще про себе знати не зовсім свіжі гранати, хоча хрускоту немає, але вже я на них проїздив майже 9 років (7-8 тис.км в рік), а коли вони мінялися до мене, мені не відомо. Щоб замінити ось сателітів то треба полюбому знімати КПП і розбирати. Доречі при заміні пальця начебто треба міняти і сателіти (2 більші шестерні і 2 менші), тобто брати комплект. От у Ланосі придумали краще: відкрутив кілька болтів на картері КПП, злив масло, вийняв ШРУСи і диференціал в зборі випадає на землю, не треба ні знімати КПП, ні розбирати її. от халепа, але було б знаття що це діло в ньому( Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 14 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 марта, 2016 Я теж не знав, що у мене дає толчок, але все таки рішився розібрати КПП і подивитись на стан пальця і сателітів, бо якщо палець дуже буде вироблений він може лопнути, і в 90% випадків може лопнути корпус КПП і інші неприємні моменти. Бо якщо причина в гранатах або диску щеплення то пів біди, а лопнутий палець призводить до значніших руйнувань і дорожчого ремонту КПП. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 8 апреля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 апреля, 2016 (изменено) Не так давно помітив у себе проблему при вмиканні 1-ї передачі. Відчувається якто глуховатий удар в районі КПП, навіть якщо ще передачу не вмикнув, а тільки начинаю двигати ричаг в строну 1-ї передачі. Тобто якщо роблю спробу включити передачу - "СТУК" - повертаю ричаг на нейтралку і вже знову вмикаю передачу "СТУКу" не чути. І так кожен раз. Особливо добре чути коли підїхав (підкотився ) до світлофора: вижав сцепу і тільки направив ричаг в сторону 1-ї передачі, відчувається СТУК. До речі на холодну наче не чуту, а коли добре прогріється то відчувається. Рік назад розбирав КПП, сателіти і палець в нормі. Що це може бути? Изменено 8 апреля, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
maloy25 0 Опубликовано 27 апреля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2016 В 08.04.2016 в 11:52, ВОВ@Н сказал: Не так давно помітив у себе проблему при вмиканні 1-ї передачі. Відчувається якто глуховатий удар в районі КПП, навіть якщо ще передачу не вмикнув, а тільки начинаю двигати ричаг в строну 1-ї передачі. Тобто якщо роблю спробу включити передачу - "СТУК" - повертаю ричаг на нейтралку і вже знову вмикаю передачу "СТУКу" не чути. І так кожен раз. Особливо добре чути коли підїхав (підкотився ) до світлофора: вижав сцепу і тільки направив ричаг в сторону 1-ї передачі, відчувається СТУК. До речі на холодну наче не чуту, а коли добре прогріється то відчувається. Рік назад розбирав КПП, сателіти і палець в нормі. Що це може бути? думаю что все же это проблемы с коробкой... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти