Розірвало глушник ВАЗ 2108 карб

Рекомендуемые сообщения

Сьогодні вранці родич взяв мою машину і поїхав по своїх справах. Через час звонить, так і так, їхав нікого не чіпав і тут ба-бах щось ззаду стрельнуло. Вийшов подивитись, а в глушнику в нижній частині банки вирвало діру.

Сам ще не бачив, коли приїде родич, то зроблю фото і виложу сюди.

Глушник в мене стояв заводський, але всі внутрощі в ньому давно повигнивали. І я колись відрізав задню стінку з трубою і все що там було повитрушував, потім приварив назад нову пластину підходящого розміру з трубою. А щоб не сильно гарчав в глушник була вставлена труба трохи меншого діаметру і в ній було насверленно багато дірок.

Також в нижній частині глушника була зроблена спеціальна дирка для зливу конденсату. Так я їздив майже 5 років.

Що могло стати причиною розриву глушника?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 29
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Несгоревшая горючая смесь, которая скапливается в глушителе, а потом бабах ....

Причины могут быть разные ... от неисправности, до просто шалости ... :) ...

Бортовик: Alfa Romeo 2.0T ts Spike`s Edition Turbo Viber: +380 93 62-555-77, Владимир

Несгоревшая горючая смесь, которая скапливается в глушителе, а потом бабах ....

Причины могут быть разные ... от неисправности, до просто шалости ... :) ...

Так кудою ж воно може накопичуватись, як в мене там дирка спеціальна просверлена на 8 мм. Там якщо тільки завести машину, то з дирки вода біжить.

Авто вчора їздило нормально, ночувало в гаражі, а соьогодні рвануло.

А чи може бути причиною, що я замінив електроклапан ХХ, бо попередній якось неадекватно працювавав?

Тільки, що звонив родич, то каже що їхав з горбочка накатом, а потім дав газу і через пару секунд почув взрив. Може й справді проблема в новому ЕКХХ? Деякі люди кажуть що бувало подібне, але в усіх випадках взриви були після заводки авто, або при прогріванні, а тут взрив відбувся після 10 км пробігу.

r119p.gif

Бортовий журнал

Так кудою ж воно може накопичуватись, як в мене там дирка спеціальна просверлена на 8 мм. Там якщо тільки завести машину, то з дирки вода біжить.

Авто вчора їздило нормально, ночувало в гаражі, а соьогодні рвануло.

А чи може бути причиною, що я замінив електроклапан ХХ, бо попередній якось неадекватно працювавав?

Тільки, що звонив родич, то каже що їхав з горбочка накатом, а потім дав газу і через пару секунд почув взрив. Може й справді проблема в новому ЕКХХ? Деякі люди кажуть що бувало подібне, але в усіх випадках взриви були після заводки авто, або при прогріванні, а тут взрив відбувся після 10 км пробігу.

У меня на инжекторной машине разорвало глушитель по шву, дырка была около10 см длиной. Случилось это, когда на обгон пошёл. Тоже, после пробега 10-12 км. Заварил и поставил обратно. В причинах не разбирался. Изменено пользователем toxa777

У меня на инжекторной машине разорвало глушитель по шву, дырка была около10 см длиной. Случилось это, когда на обгон пошёл. Тоже, после пробега 10-12 км. Заварил и поставил обратно. В причинах не разбирался.

По шву да можна заварити, а вмене тюльпан зробило :wacko:

Просто 5 років їздив і ні чого не було, а тут в п'ятницю замінив клапан ХХ і ось на тобі. Хоча після заміни пройшов вже кілометрів 200.

Може збіг?

r119p.gif

Бортовий журнал

По шву да можна заварити, а вмене тюльпан зробило :wacko:

Просто 5 років їздив і ні чого не було, а тут в п'ятницю замінив клапан ХХ і ось на тобі. Хоча після заміни пройшов вже кілометрів 200.

Може збіг?

Я проехал на тот момент 270 тысяч, глушитель уже 3-й стоял. И разорвало по шву, где металл ещё хороший был. А днище глушителя уже подгнившее было, металл тонкий, так ему ничего.

Может, и совпадение.

Все верно, при движении накатом на передаче, еще наверно и зажигание выключил для экономии :) ... а после коксу и бабах ...

- Смотреть электроклапан

- Клапан поплавка в карбюраторе

- Регулировать карбюратор по необходимости ...

Бортовик: Alfa Romeo 2.0T ts Spike`s Edition Turbo Viber: +380 93 62-555-77, Владимир

Все верно, при движении накатом на передаче, еще наверно и зажигание выключил для экономии :) ... а после коксу и бабах ...

- Смотреть электроклапан

- Клапан поплавка в карбюраторе

- Регулировать карбюратор по необходимости ...

Ні, запалення не вимикав, я його вже питав. Клапан поплавка стоїть із пружикою, так що залипнути чи ще щось не міг. :pardon:

r119p.gif

Бортовий журнал

Ось фото мого глушника. Дало тріщину немалу і зігнуло трохи.

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

r119p.gif

Бортовий журнал

Ось фото мого глушника. Дало тріщину немалу і зігнуло трохи.

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

прикольно у меня так на трассе на классике из за бегунка было,чувак за мной на москвиче ехал когда жахнуло то мне страшно было,а куда он он делся я так и не понял,правильно тебе сказали лишнее несгоревшее топливо,хотя сейчас когда машина стреляет-смотри заберут в нацгвардию

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти