ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 ноября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 ноября, 2014 (изменено) Сьогодні вранці родич взяв мою машину і поїхав по своїх справах. Через час звонить, так і так, їхав нікого не чіпав і тут ба-бах щось ззаду стрельнуло. Вийшов подивитись, а в глушнику в нижній частині банки вирвало діру. Сам ще не бачив, коли приїде родич, то зроблю фото і виложу сюди. Глушник в мене стояв заводський, але всі внутрощі в ньому давно повигнивали. І я колись відрізав задню стінку з трубою і все що там було повитрушував, потім приварив назад нову пластину підходящого розміру з трубою. А щоб не сильно гарчав в глушник була вставлена труба трохи меншого діаметру і в ній було насверленно багато дірок. Також в нижній частині глушника була зроблена спеціальна дирка для зливу конденсату. Так я їздив майже 5 років. Що могло стати причиною розриву глушника? Изменено 4 ноября, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spike 217 Опубликовано 4 ноября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 ноября, 2014 Несгоревшая горючая смесь, которая скапливается в глушителе, а потом бабах .... Причины могут быть разные ... от неисправности, до просто шалости ... ... Бортовик: Alfa Romeo 2.0T ts Spike`s Edition Turbo Viber: +380 93 62-555-77, Владимир Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 ноября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 ноября, 2014 (изменено) Несгоревшая горючая смесь, которая скапливается в глушителе, а потом бабах .... Причины могут быть разные ... от неисправности, до просто шалости ... ...Так кудою ж воно може накопичуватись, як в мене там дирка спеціальна просверлена на 8 мм. Там якщо тільки завести машину, то з дирки вода біжить.Авто вчора їздило нормально, ночувало в гаражі, а соьогодні рвануло.А чи може бути причиною, що я замінив електроклапан ХХ, бо попередній якось неадекватно працювавав?Тільки, що звонив родич, то каже що їхав з горбочка накатом, а потім дав газу і через пару секунд почув взрив. Може й справді проблема в новому ЕКХХ? Деякі люди кажуть що бувало подібне, але в усіх випадках взриви були після заводки авто, або при прогріванні, а тут взрив відбувся після 10 км пробігу. Изменено 4 ноября, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 4 ноября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 ноября, 2014 (изменено) Так кудою ж воно може накопичуватись, як в мене там дирка спеціальна просверлена на 8 мм. Там якщо тільки завести машину, то з дирки вода біжить.Авто вчора їздило нормально, ночувало в гаражі, а соьогодні рвануло.А чи може бути причиною, що я замінив електроклапан ХХ, бо попередній якось неадекватно працювавав?Тільки, що звонив родич, то каже що їхав з горбочка накатом, а потім дав газу і через пару секунд почув взрив. Може й справді проблема в новому ЕКХХ? Деякі люди кажуть що бувало подібне, але в усіх випадках взриви були після заводки авто, або при прогріванні, а тут взрив відбувся після 10 км пробігу.У меня на инжекторной машине разорвало глушитель по шву, дырка была около10 см длиной. Случилось это, когда на обгон пошёл. Тоже, после пробега 10-12 км. Заварил и поставил обратно. В причинах не разбирался. Изменено 4 ноября, 2014 пользователем toxa777 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 ноября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 ноября, 2014 У меня на инжекторной машине разорвало глушитель по шву, дырка была около10 см длиной. Случилось это, когда на обгон пошёл. Тоже, после пробега 10-12 км. Заварил и поставил обратно. В причинах не разбирался.По шву да можна заварити, а вмене тюльпан зробило Просто 5 років їздив і ні чого не було, а тут в п'ятницю замінив клапан ХХ і ось на тобі. Хоча після заміни пройшов вже кілометрів 200. Може збіг? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 4 ноября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 ноября, 2014 По шву да можна заварити, а вмене тюльпан зробило Просто 5 років їздив і ні чого не було, а тут в п'ятницю замінив клапан ХХ і ось на тобі. Хоча після заміни пройшов вже кілометрів 200. Може збіг?Я проехал на тот момент 270 тысяч, глушитель уже 3-й стоял. И разорвало по шву, где металл ещё хороший был. А днище глушителя уже подгнившее было, металл тонкий, так ему ничего.Может, и совпадение. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spike 217 Опубликовано 4 ноября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 ноября, 2014 Тільки, що звонив родич, то каже що їхав з горбочка накатом, а потім дав газу і через пару секунд почув взрив. Може й справді проблема в новому ЕКХХ? Деякі люди кажуть що бувало подібне, але в усіх випадках взриви були після заводки авто, або при прогріванні, а тут взрив відбувся після 10 км пробігу.Все верно, при движении накатом на передаче, еще наверно и зажигание выключил для экономии ... а после коксу и бабах ... - Смотреть электроклапан- Клапан поплавка в карбюраторе- Регулировать карбюратор по необходимости ... Бортовик: Alfa Romeo 2.0T ts Spike`s Edition Turbo Viber: +380 93 62-555-77, Владимир Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 ноября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 ноября, 2014 Все верно, при движении накатом на передаче, еще наверно и зажигание выключил для экономии ... а после коксу и бабах ... - Смотреть электроклапан- Клапан поплавка в карбюраторе- Регулировать карбюратор по необходимости ...Ні, запалення не вимикав, я його вже питав. Клапан поплавка стоїть із пружикою, так що залипнути чи ще щось не міг. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 ноября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 ноября, 2014 (изменено) Ось фото мого глушника. Дало тріщину немалу і зігнуло трохи. Изменено 4 ноября, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rem8v 0 Опубликовано 4 ноября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 ноября, 2014 Ось фото мого глушника. Дало тріщину немалу і зігнуло трохи.прикольно у меня так на трассе на классике из за бегунка было,чувак за мной на москвиче ехал когда жахнуло то мне страшно было,а куда он он делся я так и не понял,правильно тебе сказали лишнее несгоревшее топливо,хотя сейчас когда машина стреляет-смотри заберут в нацгвардию Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти