American Boy Опубликовано 6 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 6 ноября, 2014 (изменено) Незнаю Що робити коли розганяюся до 80-110 км на год машина починає вібрувати , особливо коли відпускаю педаль газу, на 110 відпустив газ , то аж дзеркало заднонго виду тарабанити почало по лобовому . Їздив на шиномонтаж колеса балансував , сказали що рівні , відбалансувались майже ідеально . Страшно їздити . був в одного майстра давніше біля Рясного , так він підняв передок машини і сказав включити передачу зразу сказав яке криве . а от біля півженного пацики всі чотири кола крутили на балансірі сказали що рівні . і ще на руль вроді вібрація не відддає , а от стираєтся резина задня з внутрішнього радіусу. і ще замітив що дверка водія погано прилягає в районі вікна , помітив коли їхав 120 і відчув як мене обдуває холодним повітрям . як був вже біля дому посвітив ліхтариком ззовні в стик двері-кузов то якщо з салону відхилити ущільнювач то проходить світло із правою дверкою такого нема . Изменено 8 ноября, 2014 пользователем American Boy
American Boy Опубликовано 6 ноября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 6 ноября, 2014 Шрусы в каком состоянии? а шрус це що ?
Zarik_poltava Опубликовано 6 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 6 ноября, 2014 а шрус це що ?Ты серйозно?)))Как вариант дигностики вывесить поочередно передние колеса, завести, включить передачу и определить с какой стороны идёт вибрация.
Odessit_1 Опубликовано 6 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 6 ноября, 2014 (изменено) і ще на руль вроді вібрація не відддає , а от стираєтся резина задня з внутрішнього радіусу.Хлопче, ти попав. Задню балку терміново під заміну. Доїздишся до того, що резина лопне прямо на ходу. Кажу по власному досвіду: якось на швидкості 120 у салоні завоняло смаженим, водночас машина різко почала втрачати швидкість. Машини ззаду пішли на обгін, водії дивилися на мене широко відкритими очима, а пасажири махали руками, як шалені. Зупинився, подивився на ліве заднє - тряпка з димом, праве - корд наружу. Власне, див. нижче (фото аффтара):Тут - щасливий, що живим лишився Дуже може бути, що й вібрація саме через цю проблему з геометрією. Проблеми з утриманням по прямій є? Руль дуже сильно у боки ходить? Я після тих заїздів вставав з-за керма мокрим. Изменено 6 ноября, 2014 пользователем Odessit_1 ...лучше, чем супер! (С) Видеоотчет по ралли "Трембита" 2017 - на моем канале: Rally, Autocross, Motocross in Bukovyna - YouTube
American Boy Опубликовано 8 ноября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 8 ноября, 2014 Хлопче, ти попав. Задню балку терміново під заміну. Доїздишся до того, що резина лопне прямо на ходу. Кажу по власному досвіду: якось на швидкості 120 у салоні завоняло смаженим, водночас машина різко почала втрачати швидкість. Машини ззаду пішли на обгін, водії дивилися на мене широко відкритими очима, а пасажири махали руками, як шалені. Зупинився, подивився на ліве заднє - тряпка з димом, праве - корд наружу. Власне, див. нижче (фото аффтара):Тут - щасливий, що живим лишився Дуже може бути, що й вібрація саме через цю проблему з геометрією. Проблеми з утриманням по прямій є? Руль дуже сильно у боки ходить? Я після тих заїздів вставав з-за керма мокрим.ні по прямій іде добре , іноді руль вкраво тягне . але це швидже за все через сходженя ....... Ти хочеш сказати що в мене крива задня балка ?
Мачок Опубликовано 8 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 8 ноября, 2014 якщо їсть резину з внутрішньої сторони то вигнута балка, а якщо це класика то міст. Невіриш підожди до ожеледиці і виїдь на трасу. Після 70км/год починає виляти задницею. Книжки читай, а не тільки на форум надійся.
Jingles Опубликовано 9 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 9 ноября, 2014 на зиме не понял еще, а на летней тоже поджирает с одной стороны, на развале сказали балка в идеале, может резина такая или диск
Odessit_1 Опубликовано 9 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 9 ноября, 2014 Ну, см. рис. 6 и подбирай, что из них у тебя: http://tent3302.ru/wheel.htm ...лучше, чем супер! (С) Видеоотчет по ралли "Трембита" 2017 - на моем канале: Rally, Autocross, Motocross in Bukovyna - YouTube
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти