Мошенники на OLX

Рекомендуемые сообщения

А взагалі то, давно пора продавати СІМ карти за паспортом

менты и прочие сотоварищи и так знают кто какой № юзает, чем занимается и где его искать в случае чего. И если им что-то будет нужно от владельца того, или иного № моб тел, то они его найдут и очень быстро, в какую щель тот бы не спрятался.

Зато вирвано з контексту.

ну кому что :pardon: кто что хочет видеть, то и видит))
  • Ответов 117
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Всем привет. Давненько не отписывался. Мошенничество на олх вышло на следующий этап. Может кто в курсе, но многие еще не знают (я сам вчера узнал), поэтому отпишусь. Условные обозначения: Вы - это

Привет. Суть вопроса - мошенники снимают деньги с карты привата. Я продаю детскую коляску. звонит тело, представляется сотрудником детского мира на дарнице, говорит, что цена его устраивает, просит

ссылочка на сайт киберполиции для проверки человека перед покупкой ТЫЦ

Изображения в теме

менты и прочие сотоварищи и так знают кто какой № юзает, чем занимается и где его искать в случае чего. И если им что-то будет нужно от владельца того, или иного № моб тел, то они его найдут и очень быстро, в какую щель тот бы не спрятался.

:lol: :lol: :lol:

Вичисляють по ІМЕІ... Телефон можна купити за 100 грн, а потім викинути... Головне не з дому телефонувати, а припустимо з автомобіля який біля банкомату.

Що ти як маленький?

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

Вичисляють по ІМЕІ...

Ну а кто это опровергает?

Если они захотят тебя найти, они найдут.

Ну а кто это опровергает?

Если они захотят тебя найти, они найдут.

Знову вирвано з контексту:

Вичисляють по ІМЕІ... Телефон можна купити за 100 грн, а потім викинути... Головне не з дому телефонувати, а припустимо з автомобіля який біля банкомату.

І знайдуть телефон в мусорнику. Шукай ІМЕІ далі....

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Поделились информацией с другого клуба - еще один вариант развода с поиском работы, тоже на олх:

Коротко суть така.

На ОЛХ висить оголошення з пропозицією роботи "водій керівника". Дзвониш, "дєятєль" представляється працівником банку, спочатку ніби все ок, який у вас стаж, яке авто, чи були ДТП і т.д. і т.п. ... бо нам потрібен водій для керівника відділення Приватбанку. Далі питання чи є у вас картка привату, яка (в його випадку кредитна) і тут питання (задумайтесь) : чи є у вас заборгованість? Далі - ви нам підходите, та нам потрібна інформація з картки, щоб зареєструвати вашу заявку ну і П.І.Б зрозуміло. І тут залишається останнє - їм потрібен код з смс, який повинен вам надійти з їх слів, також для чогось там. Обіцяють передзвонити через короткий час. Тут до мого друга повертається здоровий глузд (запізно), він розуміє, що надав забагато інформації, і усвідомлює, що його розводять. Одразу подзвонив в банк (справжній) та сказав, щоб заблокували його рахунок. І дзвонить до мене розказує, як він ледве "не попав".

В мить нашої розмови зв"язок обривається, його мобільний рахунок поповняється на 15 грн., тоді сімка блокується, типу втрачена/вкрадена. Далі відновлюється.(Все це робиться тими самими шахраями). На сімку приходить потрібне смс з кодом вже "новим" власникам сімки. Далі дзвінок з відновленої сімки в банк від лиця справжнього власника з проханням розблокувати рахунок!!! (Всі потрібні дані є, номер власника також). Все, далі перевод грошей на інші рахунки.

Короче народ - розвод дуже прорахований, продуманий до дрібниць, аж вражає. Манера розмови, всі запитання, підібрані також заздалегідь, витягування інформації проводиться на високому рівні, втираються в довіру швидко.

Отож, шановні, будьмо пильні та розумні, бо на%бати хочуть на кожному кроці!!! Мир всім!

П.С. Коротко не получилось, вибачайте)))

ex. 1981 VAZ 2101, 4 carbs R1, Red&Black
ex. 1995 Mercedes-Benz W124 E220, Azure Blue
ex. 1997 BMW 7-series, M62, AlpinWeiss on BBS RC
2005 MPW 3, 3.8 (6G75), AWD, SS II, Silver

зразок заяви

Начальнику ___________________віділу міліції ________________________________________ МУУМВС України в __________________області ________________________________________ від (ФІП потерпілого) що проживає: ________________________________________

Заява

Прошу Вас притягнути до кримінальної відповідальності за шахрайські дії на мою адресу особу, що проживає за невстановлених даних в м. ________, який назвався (как назвался) та (на кого карточка) власника персоналізованої картки ПриватБанку за номером ________________, на яку мною (дата перерахунку) було перераховано кошти в розмірі (сумма) грн (без комісії, що склала 5,00 грн.) в віділені _________________________, що знаходится за адресою: _______________________, за товар придбаний в інтернеті на сайті Вконтакте (http:// vk.com) Товар, куплений у Продавця під ніком «_________», на суму еквівалентну (сумма) грн. включав в себе (наименование товара) Контактна інформація продавця: ПІП: Мобільный телефон: Телефон: E-mail: Згідно з правилами, покупець, в особі (ФИО потерпевшего), вийшов на зв'язок з громадянином, що представився (имя мошенника, каким представился) і домовився про перерахування суми за вказаний в товар в розмірі ________________ грн на картковий рахунок, що належить (на кого карточка) Однак, підтвердивши факт отримання грошей на зазначену картку Приватбанку, продавець не виконав власних зобов'язань з пересилання товару. Надавши номер квитанції, за якою в жодній службі доставки міста ___________ не було зареєстровано вантажу, також в жодній службі доставки не було вантажу на ім’я (ФИО потерпевшего). Тим часом особа перестала з'являтися на сайті аукціону, не відповідає на листи, та на дзвінки за телефонами надані особою. Прошу встановити місце проживання і особу громадянина, який вчинив шахрайські дії на мою адресу, притягнути до кримінальної відповідальності і повернути мені незаконно привласнені вищезгаданим громадянином гроші в розмірі (сумма, сумма прописью) грн. Електронну переписку, що підтверджує купівлю товару та копії банківської квитанції, що підтверджують платіж, надаю. З ст. 383-384 Кримінального кодексу України за завідомо неправдивий донос ознайомлений. Дата Підпис

• 1 месяц спустя...

Прям колясочные маньяки :ph34r: похожая история была летом тоже каляску продавали только позвонили через пару дней и просили под ехать к банкомату и активировать услугу чтоб получать от юридических лиц переводы.И самое интересное разговорная речь так вышколена ни подкопаеш,плюс на заднем плане слышен был офисный шум.Выходит что передовые технологии облегчают нам жизнь делая ее комфорт ней и в тоже время делает нас уязвимыми.

Выходит что передовые технологии облегчают нам жизнь делая ее комфорт ней и в тоже время делает нас уязвимыми.

Незнання та наївність робить Вас уразливими.

Незнання та наївність робить Вас уразливими.

Вы наверное не вникли в глубину моих слов. Забейте в гугл свою фамилию ..., а в раньше такого не было. И не вас,а нас так как говорит народ " от трюмы и от сумы не зарекайся".

Сегодня тоже звонило тело. Продаю диски и шины с джипа. Связь у него ужасная была. Короче, бла-бла-бла. Дошёл разговор про бабло. Говорит:

- давай скину деньги на карточку

- у меня приватовской карты нет

- шо вообще никакой нет?

- есть другая.

- я какой-то счет выпишу, переведу (я спросонья не запомнил как точно говорил), продиктуй номер карты, срок действия, карта кредитная или з\п или ещё какая и т.д.

Тут я уже расчехляюсь и вспоминаю, шо шо-то такое читал.

Говорю:

- давай наложным, бо у меня карточка старая, уже цифры номера постирались.

- Ну ладно, счас сброшу куда высылать.

Уже 3 часа сбрасывает.

При этом всём от товаре минимум распросов.

Вот и номер с которого звонили.

063 2698610

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти