Volf 177 Опубликовано 18 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 марта, 2015 Какие аптечки,огнетушители?У нас как не остановят то первый вопрос:ВЖИВАЛИ? Пару историй: Останавливают, операция вибухівка,даю документы,вживали-не вживав,даже багажник не открывал. Товарищ попросил поездить по городу так как сам забухал,останавливают,товарищ такой да у нас все документы, все дела,все в порядке,гаишник-нам документы не надо нам водитель нужен,меня аж перекосило,пошел дунул-три ноля,облом был серьезный.Ну мы поехали,через пол-часа едем назад опять тормозят чуть дальше,стаю,другие уже,опять-вживали,говорю пару км назад уже вашим дул достаю трубку показываю,опять облом. Да у каждого из вас тоже историй хватает. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Брод 7 Опубликовано 18 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 марта, 2015 (изменено) Бендеровец Брод зарисовался. :blink: Для довідки: бЕндеровец - це наступник даного персонажу ,а я бАндерівець... Изменено 19 марта, 2015 пользователем Брод Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
amigo86 31 Опубликовано 19 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2015 ! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dem@n 60 Опубликовано 19 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2015 Бендеровец Брод зарисовался. Тише будь, а то уборщицу на разборки позовет Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
kievyurka 13 Опубликовано 19 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2015 Тише будь, а то уборщицу на разборки позовет +1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Брод 7 Опубликовано 19 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2015 (изменено) Тише будь, а то уборщицу на разборки позовет Розчарую тебе: я жодного разу не скаржився на тебе і тобі подібних. Це вище мого Его, це вище моєї самоповаги. Мене з дитинства вчили, що до обділених, морально, духовно та, звісно, розумово, потрібно ставитись з розумінням, адже кожна їхня дія, навіть за оцінкою соціуму, недолуга - це бажання виразитись, а розумного від таких чекати не варто.Зокрема це правило підтверджується і твоїм ставлення до адміністрації сайту, яких ти називаєш " уборщицу ". А до них потрібно ставитись з повагою, бо завдяки їм багато людей має можливість тут спілкуватись, вирішувати свої проблеми.І ще цікаво чому, якщо форум називається " Клуб 2108. Самый Автоспортивный форум Украины. Автомобильный форум обо всём на свете. ", а ти, такий потужний новорос ( чи як там себе називаєш? ) тут, а не на російських форумах??? Повторюсь те, що називаєте мене " Бендеровец " лишній раз доводить Вашу не неосвіченість та зміщене почуття реальності, адже Бендер і Бандера, апріорі, різні персонажі та особи. Пі. Сі. Дуже сильне прохання до Адміністрації форуму: Викладіть кількість скарг від мене на учасників форуму та кількість скарг НА мене від учасників, можна з іменами; а то цікаво ж. Бо, як каже класика: Найголосніше кричить: Тримайте злодія!, інший злодій. Дякую за увагу. Завіс. Изменено 19 марта, 2015 пользователем Брод Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dem@n 60 Опубликовано 19 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2015 Розчарую тебе: я жодного разу не скаржився на тебе і тобі подібних. Це вище мого Его, це вище моєї самоповаги. Мене з дитинства вчили, що до обділених, морально, духовно та, звісно, розумово, потрібно ставитись з розумінням, адже кожна їхня дія, навіть за оцінкою соціуму, недолуга - це бажання виразитись, а розумного від таких чекати не варто.Зокрема це правило підтверджується і твоїм ставлення до адміністрації сайту, яких ти називаєш " уборщицу ". А до них потрібно ставитись з повагою, бо завдяки їм багато людей має можливість тут спілкуватись, вирішувати свої проблеми.І ще цікаво чому, якщо форум називається " Клуб 2108. Самый Автоспортивный форум Украины. Автомобильный форум обо всём на свете. ", а ти, такий потужний новорос ( чи як там себе називаєш? ) тут, а не на російських форумах??? Повторюсь те, що називаєте мене " Бендеровец " лишній раз доводить Вашу не неосвіченість та зміщене почуття реальності, адже Бендер і Бандера, апріорі, різні персонажі та особи. Пі. Сі. Дуже сильне прохання до Адміністрації форуму: Викладіть кількість скарг від мене на учасників форуму та кількість скарг НА мене від учасників, можна з іменами; а то цікаво ж. Бо, як каже класика: Найголосніше кричить: Тримайте злодія!, інший злодій. Дякую за увагу. Завіс.Мой позыв не про администрацию форума, а про дебилов с транспарантами. У которых хтось кудась прыде пылючку протрет, порядок наведе Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
funa 0 Опубликовано 19 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2015 (изменено) Брод Да ты не только Вуйка, так КрАсИвШе , ты еще и барабаниш на сопесочников , :punish: .Ты видел как тема называется ! , а ты тут начал про свое ведро и номера на нем . Изменено 19 марта, 2015 пользователем funa Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Брод 7 Опубликовано 19 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2015 Брод Да ты не только Вуйка, так КрАсИвШе , ты еще и барабаниш на сопесочников , :punish: .Ты видел как тема называется ! , а ты тут начал про свое ведро и номера на нем .Я відповів на И покупая "крутую" машины Кайен по умолчанию с "красивыми" номерами,не тратят лишние деньги на такие же. А потоооом ВВ АА ЪЁ ЖЩ и остальные регионы как мудаки ездиютАга.. Відро, але моє. І так приємно його мати. Що не всі з мазаними номерами порушують. А от з донбаськими дуже навіть борзіють і при зупинці ДАЇвцями піджимають хвіст та починають плакати, що вони біженці, їхній дім розбомбили, нам так важко жити і т. д. і т. п. До речі, про те, що саме вини створюють більшість проблем на дорогах говорю не тільки я, але і більшість форуму.І ще мотивуй з чого ти взяв, що я барабаню? Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dem@n 60 Опубликовано 19 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2015 Я відповів на Ага.. Відро, але моє. І так приємно його мати. Що не всі з мазаними номерами порушують. А от з донбаськими дуже навіть борзіють і при зупинці ДАЇвцями піджимають хвіст та починають плакати, що вони біженці, їхній дім розбомбили, нам так важко жити і т. д. і т. п. До речі, про те, що саме вини створюють більшість проблем на дорогах говорю не тільки я, але і більшість форуму.І ще мотивуй з чого ти взяв, що я барабаню?Те кто свалил в трудную минуту они не беженцы, они непонятно кто. Разрешаю рукоприкладство к тем особам. Можно даже стекла бить, только меру надо знать. Вот на том кайене смело можно фигячить. На новые быстро насосет Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти