Рекомендуемые сообщения

Какие аптечки,огнетушители?У нас как не остановят то первый вопрос:ВЖИВАЛИ?

Пару историй:

Останавливают, операция вибухівка,даю документы,вживали-не вживав,даже багажник не открывал.

Товарищ попросил поездить по городу так как сам забухал,останавливают,товарищ такой да у нас все документы, все дела,все в порядке,гаишник-нам документы не надо нам водитель нужен,меня аж перекосило,пошел дунул-три ноля,облом был серьезный.Ну мы поехали,через пол-часа едем назад опять тормозят чуть дальше,стаю,другие уже,опять-вживали,говорю пару км назад уже вашим дул достаю трубку показываю,опять облом.

Да у каждого из вас тоже историй хватает.

• Ответов 244
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Немного позитива.Сегодня под работой

Парковка в центре   Две блондинки    

@armtec буду выкладывать побольше!)  Вчера вечером возвращался со встречи, на вьезде во двор дерево упало на машину. Девочка припарковалась на 15 мин. Вечером темно не сфоткал. Утром последствия.

Изображения в теме

Бендеровец Брод зарисовался. :good:

:blink: :blink: :blink:

Для довідки: бЕндеровец - це наступник даного персонажу Изображение ,

а я бАндерівець... :pardon:

Изменено пользователем Брод

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

Изображение

!

Бендеровец Брод зарисовался. :good:

Тише будь, а то уборщицу на разборки позовет :lol:

+1 :rolleyes:

Розчарую тебе: я жодного разу не скаржився на тебе і тобі подібних. Це вище мого Его, це вище моєї самоповаги. :blink:

Мене з дитинства вчили, що до обділених, морально, духовно та, звісно, розумово, потрібно ставитись з розумінням, адже кожна їхня дія, навіть за оцінкою соціуму, недолуга - це бажання виразитись, а розумного від таких чекати не варто.

Зокрема це правило підтверджується і твоїм ставлення до адміністрації сайту, яких ти називаєш " уборщицу ". А до них потрібно ставитись з повагою, бо завдяки їм багато людей має можливість тут спілкуватись, вирішувати свої проблеми.

І ще цікаво чому, якщо форум називається " Клуб 2108. Самый Автоспортивный форум Украины. Автомобильный форум обо всём на свете. ", а ти, такий потужний новорос ( чи як там себе називаєш? ) тут, а не на російських форумах??? :pardon:

Повторюсь те, що називаєте мене " Бендеровец " лишній раз доводить Вашу не неосвіченість та зміщене почуття реальності, адже Бендер і Бандера, апріорі, різні персонажі та особи. :unsure:

Пі. Сі. Дуже сильне прохання до Адміністрації форуму: Викладіть кількість скарг від мене на учасників форуму та кількість скарг НА мене від учасників, можна з іменами; а то цікаво ж. Бо, як каже класика: Найголосніше кричить: Тримайте злодія!, інший злодій. :ph34r:

Дякую за увагу. Завіс.

Изображение

Изменено пользователем Брод

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Розчарую тебе: я жодного разу не скаржився на тебе і тобі подібних. Це вище мого Его, це вище моєї самоповаги. :blink:

Мене з дитинства вчили, що до обділених, морально, духовно та, звісно, розумово, потрібно ставитись з розумінням, адже кожна їхня дія, навіть за оцінкою соціуму, недолуга - це бажання виразитись, а розумного від таких чекати не варто.

Зокрема це правило підтверджується і твоїм ставлення до адміністрації сайту, яких ти називаєш " уборщицу ". А до них потрібно ставитись з повагою, бо завдяки їм багато людей має можливість тут спілкуватись, вирішувати свої проблеми.

І ще цікаво чому, якщо форум називається " Клуб 2108. Самый Автоспортивный форум Украины. Автомобильный форум обо всём на свете. ", а ти, такий потужний новорос ( чи як там себе називаєш? ) тут, а не на російських форумах??? :pardon:

Повторюсь те, що називаєте мене " Бендеровец " лишній раз доводить Вашу не неосвіченість та зміщене почуття реальності, адже Бендер і Бандера, апріорі, різні персонажі та особи. :unsure:

Пі. Сі. Дуже сильне прохання до Адміністрації форуму: Викладіть кількість скарг від мене на учасників форуму та кількість скарг НА мене від учасників, можна з іменами; а то цікаво ж. Бо, як каже класика: Найголосніше кричить: Тримайте злодія!, інший злодій. :ph34r:

Дякую за увагу. Завіс.

Изображение

Мой позыв не про администрацию форума, а про дебилов с транспарантами. У которых хтось кудась прыде пылючку протрет, порядок наведе

Брод Да ты не только Вуйка, так КрАсИвШе , ты еще и барабаниш на сопесочников , :punish: :punish: .

Ты видел как тема называется ! , а ты тут начал про свое ведро и номера на нем .

Изменено пользователем funa

Брод Да ты не только Вуйка, так КрАсИвШе , ты еще и барабаниш на сопесочников , :punish: :punish: .

Ты видел как тема называется ! , а ты тут начал про свое ведро и номера на нем .

Я відповів на

И покупая "крутую" машины Кайен по умолчанию с "красивыми" номерами,не тратят лишние деньги на такие же. А потоооом ВВ АА ЪЁ ЖЩ и остальные регионы как мудаки ездиют

Ага.. Відро, але моє. І так приємно його мати. :good:

Що не всі з мазаними номерами порушують. А от з донбаськими дуже навіть борзіють і при зупинці ДАЇвцями піджимають хвіст та починають плакати, що вони біженці, їхній дім розбомбили, нам так важко жити і т. д. і т. п. До речі, про те, що саме вини створюють більшість проблем на дорогах говорю не тільки я, але і більшість форуму.

І ще мотивуй з чого ти взяв, що я барабаню?

Я відповів на

Ага.. Відро, але моє. І так приємно його мати. :good:

Що не всі з мазаними номерами порушують. А от з донбаськими дуже навіть борзіють і при зупинці ДАЇвцями піджимають хвіст та починають плакати, що вони біженці, їхній дім розбомбили, нам так важко жити і т. д. і т. п. До речі, про те, що саме вини створюють більшість проблем на дорогах говорю не тільки я, але і більшість форуму.

І ще мотивуй з чого ти взяв, що я барабаню?

Те кто свалил в трудную минуту они не беженцы, они непонятно кто. :pardon: Разрешаю рукоприкладство к тем особам. Можно даже стекла бить, только меру надо знать. Вот на том кайене смело можно фигячить. На новые быстро насосет :lol:

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти