Видео с наших видеорегистраторов.

Рекомендуемые сообщения

Чутка соскользнул))))

Изменено пользователем karlson
  • Upvote 1
  • Ответов 144
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Випадково знайшов відос з мого ВР (сорі за якість - краще він не пише). Це на вул. Щусєва десь ще минулої осені

ЗІ: на ВР батарейка також слабка, тому в нього постійно дата 2013 рік...

• 1 месяц спустя...

як і в попердньому відео, на дату не звертайте уваги)

так як видно фігово, то опишу, якийсь чєл на класиці яка "затюнена" "по смаку" (на відео не видно, але там чого тільки немає :))) ) вирішив газонути і несправившись зі своїм "диким металевим звіром" виїхав на газон... там, на газоні були люди... добре що все добре (тільки здається дівчина головою трішки вдарилась об іншу людину коли відстрибувала від жиги).

Изменено пользователем emigrant-l
  • Upvote 1

А ты почему на тротуаре?:y:

063 854-50-95

067 238-14-60 Максим

драйв2

33 минуты назад, armtec сказал:

А это не факт что полноценный тротуар,часто такие заезды во двор делают,у меня тоже что-то подобное.

2 часа назад, armtec сказал:

Це такий собі з прибудинковий проїзд. Якщо їхати прямо через метрів 150 (проїхати наступний будинок) якраз з'їзд на вулицю. Це не найближчий з'їзд, але заборонних знаків там немає і їздять усі. Я там зазвичай "равликом" їду, оскільки близько є школа і вранці діти до школи часто йдуть. Там правильно було б повісити знаки "житлова зона". Правда і без них там акуратно їздять люди, окрім ось таких "виключень"....

Почему спросил: все последние ролики Стоп-хама именно про такие проезды. У всех одна отмазка "Я тут живу и все так ездят". Без обид,все свои:), но реально это тротуар,а знак "жилая зона" вешается над проезжей частью,для ограничения скорости.

063 854-50-95

067 238-14-60 Максим

драйв2

Так ніхто і не ображаєтсья) Років три так проїзджаю там. Зауважень в свою сторону не чув ні разу. Та і я так не затори об'їзджаю, а виїзджаю на перехрестя, щоб їхати в потрібну мені сторону. Якщо комусь буду "заважати", мені не проблема розвернутись і об'їхати ту ділянку ;-)

• Upvote 1
  • 2 месяца спустя...
  • 2 месяца спустя...

Киев . ул. Зодчих ,конечная скоростного трамвая. Поворот налево через двойную сплошную,хотя если посмотреть до конца то ничего не мешало развороту по правилам.

063 854-50-95

067 238-14-60 Максим

драйв2

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти