ValerKat Опубликовано 5 мая, 2017 Жалоба Опубликовано 5 мая, 2017 Блин, они задолбали с экологией и шумом. Как сука лесовозами тонны леса тягают постоянно это норм, а как джипики едут, то они преступники. 1 Маленького, кто хочешь обидит.
Dim.on-zt Опубликовано 23 мая, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 23 мая, 2017 В 04.05.2017 в 16:46, Vitamin.V сказал: На високогір'ї Закарпаття влаштували екстремальні VIP-перегони, хоча екологи це заборонили Про міжнародну трофі-експедицію "Карпатський Кордон - 2017" із захопленням розповів депутат Закарпатської облради Іван Шкирта (БПП Солідарність), позначивши на світлинах у соцмережі інших учасників, а це голова Міжгірської райради Василь Щур (Відродження), місцевий радикал Ляшка Іван Субота та інші. – Природа, гори і рев моторів: на Закарпатті знову зібралися екстеримали на міжнародній трофі-експедиції "Карпатський Кордон - 2017". Захід охоплює маршрут від Торунського перевалу, що розташований на межі Закарпатської та Івано-Франківської областей, на околиці села Торунь, та до Ужоцького (на межі Галичини і Закарпаття). Щоб отримати кубок переможця, пілотам доводиться творити дива еквілібристики. На цій трасі мало красиво увійти в поворот або впоратися з занесенням. Для позашляховиків є трампліни, з яких необхідно стрибати. Танки бруду не бояться! – із захватом описує все Іван Шкирта, додаючи, що загалом учасники троффі-експедиції «Карпатський кордон-2017» проїхали 150 кілометрів бездоріжжя, «отримавши незабутні враження від подолання крутих підйомів та скелястих гір та споглядаючи неповторні краєвиди Карпат». І дарма, що Державна екологічна інспекція України офіційно заборонила з 1 квітня до 15 червня «проведення робіт та заходів у природному середовищі, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах)». Про це йдеться у офіційному дорученні очільника відомства Ігоря Яковлєва, який також доручив слідкувати за дотриманням цього режиму тиші своїм підлеглим спільно з поліцією. Треба розуміти, йдеться не просто про формальну директиву, а про виконання щонайменше 2-х законів – «Про охорону навколишнього природного середовища» та «Про тваринний світ». У випадку з учасниками згаданих перегонів – йдеться про порушення цих законів. Цікаво, як відреагують екологи на порушення режиму тиші на Закарпатті і чи понесуть організатори та учасники перегонів бодай якесь покарання. Mukachevo.net спробує уточнити це в Державній екологічній інспекції. Так це ж не змагання і не ралі ... Там #безліс повним ходом випилюють в ойропу, а їм машинки, бачте, шкодять. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
ValerKat Опубликовано 29 мая, 2017 Жалоба Опубликовано 29 мая, 2017 Димон, так ты ездил куда то отдохнуть то? Я вот только приехал. Тебя между прочим приглашал. Правда сейчас запасы сахара пополняю в организме. Пять дней практически без еды и без сна. Маленького, кто хочешь обидит.
Dim.on-zt Опубликовано 29 мая, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 29 мая, 2017 Та никуда не ездил. Всё бабло свободное ушло. Ещё и с работой туговато, потому пока восстанавливаю заначку. Переодически смотрю на лебёдку, которая в гараже под столом лежит, а хотелось бы, шоб стояла на машине :) На кордон естес-но тоже не ездил, бо не за шо было. Хотя, с другой стороны теперь я только к работе привязан слегка, а к дому больше не привязан... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
ValerKat Опубликовано 29 мая, 2017 Жалоба Опубликовано 29 мая, 2017 Можем летом в германию съездить если хошь. Малой мой сильно на рейсхтаге хочет свастику поднять. :) Повяжут всех. :) Маленького, кто хочешь обидит.
Dim.on-zt Опубликовано 29 мая, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 29 мая, 2017 За бугор я пока не потяну поездок. В Испанию я б поехал, а то 10 лет язык учил, и ни разу не использовал; уже и позабывал половину слов. Какой-нить тур выходного дня в радиусе 200, та хоть и 300км от Киева можна. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
ValerKat Опубликовано 29 мая, 2017 Жалоба Опубликовано 29 мая, 2017 Так погнали в Испаниююююю Маленького, кто хочешь обидит.
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти