Рекомендуемые сообщения

19 часов назад, ВОВ@Н сказал:

Подивись ще торци колісних болтів, в мене схоже було на ВАЗ 2106, один із болтів трішки черкав по верхній планці, яка між колодками.

По довжині трохи великий?У мене на копійці такий попався був.Але зараз нема часу геть-геть,просто якщо лізти-то лізти,може й барабана знімать і всяке таке.

Сьогодні купив запобіжники,треба було одного,не робив омивач скла.І що ві думаєте,с.ка вони длінніші виявились,всунуть,якось щоб держались можна,але надійної фіксації немає.

І як завжди я перший хто на це пожалівся.

Наблюдаю за маслом-поки все в нормі,але проїхав всього може 70км.

• Ответов 673
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Наконец-то мы окрашеныи собраны.Много писать не буду пока,так как работы проделано много своими руками,покращик только краску с пульвера дул(за задуть дал 800гр..Вытянула и денег,и сил не передать ско

Колхозим дальше.После установки газа вспомнил о куске оргстекла у тетки на балконе-сразу же понятное дело что оно ей ни грамма не нужно,тем более накрыть баллон им самое то.Целый кусок ерзал,сверху ле

На сколько я знаю для лучшей работы катушек ставят резисторы какие то, а так же у десяток общая масса вентилятора двигателя с датчиками и он начинает сбоить. Говорят от таких переделок на много лучше

Изображения в теме

Як моторне мастило себе веде в КПП? а на рахунок бензонасоса щоб він в пусту не качав (лишній тиск на мембрану) попробуй помудрувати із обраткою через тройнічок.

В 14.09.2016 в 09:02, Bogdan 1001 сказал:

Як моторне мастило себе веде в КПП? а на рахунок бензонасоса щоб він в пусту не качав (лишній тиск на мембрану) попробуй помудрувати із обраткою через тройнічок.

Та вроді нормально.Друга передача включатись стала без хрустів,навіть якщо бистро втикать.А взагалі то коли випустили перші 08-09,то шо в коробку,шо в мотор лили одинакове масло.

З бензонасосом незнаю,вроді рівень масла на місці,мабуть я його перелив,але проїхав ще мало(десь 150 км),завтра ще гляну.За тройнічок дякую,але прикинув собі-це треба гарно помудрувати.

Сьогодні виїхав з роботи,виїхав на трассу,розганяю,включаю 4-ту,даю газу,спочатку не поняв-80км\год.,далі начинає ТУПІТЬ.Став,щось покрутив,наче все гуд(окроми того,магнітний фільтр мокрий),ХХ отлічний,заводиться без педальки,їхать-тупить,на 2-й 40,далі ні,на 3-й до 60-ти.Ну думаю прийшов накінець час продути трубопроводи.Заїхав сразу до знайомого,пооткручували все,продули,летіло нормально,з магнітного фільтра аж сипалось,конденсата небуло.Зібрали,підкрутив настройку трохи,виїхав-зовсім друге діло,тупить уже якщо педальку аж в пол.

З газом вроді розібравсь,тепер система ОЖ-вже другий раз доливаю жидкость,видавлює через кришку бачка,більше утечок поки не знайшов.Незнаю що це може бути,але прийдеться розібратись.З знайомим говорив,каже може десь гази через прокладку головки давить.Збираюсь глянуть до клапанів,заодно може прийдеться підтянуть,тому що по всій вероятності мотор робили,але продавець людина сомнітельной репутації:smile:(про це розкажу потім)-у нього не узнаєш.

Із-за чого може ще видавлювать ОЖ?

Спробуй змінити кришку бачка, в мене допомогло (брав ту що подорожче)! на рахунок бензонасосу є готовий варіант і наглядний)))

25 минут назад, Bogdan 1001 сказал:

Спробуй змінити кришку бачка, в мене допомогло (брав ту що подорожче)! на рахунок бензонасосу є готовий варіант і наглядний)))

Дякую,буду мудрувать.Обратку з карбюратора не хочеться глушить,тому що прийдеться рівень в поплавковій камері виставлять точно-може переливать.Може через пару тройніків з кранами прийдеться робить,мені не важко буде відкрить капота і щось перекрить.А може через кнопки в салоні зробить,поставить ще один клапан на обратку.

Тільки що біда случилась.Поліз до сігналки,розібравсь з боковим ударом.Прикручувать все назад,начала кричать і дим з блочка пішов.Хто знає,це всьо,я уже без сігналки?Машина закривалась тільки сігналкой,ключ підходить тільки до ляди,мабудь прийдеться завтра купувати серцевини.Купити не проблема,як не хочеться під карту літи,але прийдеться.

Оце так попандос(((

11 минут назад, Volf сказал:

6 минут назад, Bogdan 1001 сказал:

Оце так попандос(((

Та не кажи,попадос хуже нема куди:o_bozhe:.Сігналку жалко,я до неї вже привик.Так що "димок" той уже лічиться?

Сегодня заехал к знакомым на кохве,оказалось как раз вовремя.Ковырялись они с обраткой на десятке.Даже заехал два раза вовремя.Помог с обраткой разобратся,руками прощупал шланг,а он забитый,дунули компресором-вылетело куча говна.

В ходе разговоров побежал смотреть у себя-обратки нету,вот и следствие выпирания жидкости.Слил даже незнаю что,бежала одна ржавчина,залил дождевую воду(аналог дистилированой:smile:),перед этим ею же промыл.Но проблему это конечно не решило,никто на это не надеялся,немного проеду,еще залью-промою,дальше буду заливать какой-то нормальный антифриз.

Есть вопрос.Что может быть с обраткой?Как вариант,пробита прокладка,я к ней присматривался-что-то по краям похоже на 100%-ний герметик(ну что еще может быть похожее).Зная наших мастеров-это вполне может быть,что старую прокладку засандалили на герметик.По словам одного товарища вполне такое возможно.

Может у кого что было подобное,расскажите.Ибо сейчас снимать голову ни времени,ни денег нет.

Печка греет? У многих когда приходил конец прокладке перестает греть печка. У меня тоже так было, сначала перестала греть печка, потом бульканье в бачке, потом отказали два цилиндра :smiles-sovremennie-37:

1 час назад, Vasjok сказал:

Печка греет? У многих когда приходил конец прокладке перестает греть печка. У меня тоже так было, сначала перестала греть печка, потом бульканье в бачке, потом отказали два цилиндра :smiles-sovremennie-37:

Печку не проверял,проверю.И чем все закончилось?

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти