Рекомендуемые сообщения

ПРивіт всім .

поставивя я на свою ластівку 49й вал , павук 4-2-1+ стронгер + аля спорт мелітопольська банка , і звісно фільтр нульового опору але в мене получився колхоз з тою пластиковою черепахою я вирішив хробити пайпінг але зробив я його з 75мм каналізаційної труби і получився ще більший колхоз . ФОТО

підкажіть де купити можна круглий або прямокутний нульові фільтри які встановлюются прямо на карб як на фото .

post-57446-1441035586.jpg

post-57446-1441035602.jpg

post-57446-1441035608.jpg

• Ответов 20
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Поставь обычную кастрюлю и новый фильтр, а вместо нулевика купите 5 л нормалльного масла. Будет полезнее!!

Я тащусь! :pod_stolom:

Ребята - Вы чего! Хоть немного форум читаете?

ДЛЯ ВАЛА 49-го НУЛЕВИК НАХ НЕНУЖЕН!

49-й вал - это очень низовой вал!

Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/

Я тащусь! :pod_stolom:

Ребята - Вы чего! Хоть немного форум читаете?

ДЛЯ ВАЛА 49-го НУЛЕВИК НАХ НЕНУЖЕН!

49-й вал - это очень низовой вал!

ну підйом клапанів у нього побільше ніж у стандартного . ну і в мене павук стоїть 4-2-1 тобто легкий випуск і чому б не зробити легкий впуск , і ще мені свист подобаєтся . і взагалі хоч хтось мені може дати пораду чи ні

ну підйом клапанів у нього побільше ніж у стандартного . ну і в мене павук стоїть 4-2-1 тобто легкий випуск і чому б не зробити легкий впуск , і ще мені свист подобаєтся . і взагалі хоч хтось мені може дати пораду чи ні

http://vk.com/wall-26114875_170

з.ы. а тебе прямо на карб.... не знаю тогда

Изменено пользователем fatalJkE

2108Club fatalJkE~

drive2.ru fatalJkE~

БЖшко Красная Turbo Бестия

fatalJkE~ on VK <--

~063 568 70 72 ;) Виктор Сергеевич

~096 227 89 55

Да у меня зрачки порой шире вашего мировоззрения... ©

У меня после перехода с карба валяется прямоугольный нулевик, как на фото.

Убитый\перекоцаный (курочил для установки с инжевой распоркой), но функции свои выполняет.

Думаю за несколько литров вкусного пивка отдал бы, если что. Фотки могу на мыло отправить.

• 2 недели спустя...

привіт . купив я і поставив квадратний фільтр проспорт на карб і що ви думаєте як на мене то впала динаміка , треба було купувати круглий в нього значно більша проща всмоктування .

наразі як буду мати вільний час поставлю назад ракушку з "каналізаційним пайпінгом " і конусним фільром SCT , і буду чекати поки приїде круглий ,разом з підсилювачем нижньої поперечини рамки радіатора , але то вже інша історія .

post-57446-1441957022.jpg

post-57446-1441957028.jpg

Изменено пользователем American Boy

у миня в детстве стоял такой фильтр с валом посерьезней- и намально ево хватало.может хуже едет памушто смесь забеднилась

ЗДРАСЬТЕ

привіт . купив я і поставив квадратний фільтр проспорт на карб і що ви думаєте як на мене то впала динаміка , треба було купувати круглий в нього значно більша проща всмоктування .

наразі як буду мати вільний час поставлю назад ракушку з "каналізаційним пайпінгом " і конусним фільром SCT , і буду чекати поки приїде круглий ,разом з підсилювачем нижньої поперечини рамки радіатора , але то вже інша історія .

А якщо для експеремну зняти зовсім фільтр і проїхати, результат кращий?

І трохи не в тему, але якщо стоїть "черепашка", або інший подібний ФНС, то чого не поставити інжекторну розпорку. Я ніяк не можу зрозуміти яку функцію виконує П-образна розпорка?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

ну підйом клапанів у нього побільше ніж у стандартного .

токо открывает он их не вту степь

ЗДРАСЬТЕ

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти