Volf 177 Опубликовано 28 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2015 (изменено) Давірник буває сам по собі то вище, то нище, хоча я його не вмикав. Пробував у товариша на ваз 2108, то там люфт (свободний хід) до 5 мм.Вище-нижче від вітру,чи що.Роби по книжці,як завод зробив,краще не буде.А у товариша вироботки можуть буть меньші.5мм-це по верху двірника?У мене цілих 20,а може й більше.Один варіант-розібрать,подивитись,може можна підтянуть. Изменено 28 ноября, 2015 пользователем Volf Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 ноября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 (изменено) Вище-нижче від вітру,чи що.Роби по книжці,як завод зробив,краще не буде.А у товариша вироботки можуть буть меньші.5мм-це по верху двірника?У мене цілих 20,а може й більше.Один варіант-розібрать,подивитись,може можна підтянуть.Так від вітру. Ну 5 мм це умовно, там може плюс мінус, але набагато менший ніж у менеСьогодні зняв і розібрав свій моторчик. Нічого кримінального я там не знайшов, майже у кожному механізмі присутні маленькі зазорчики, в сумі виходить один прилічний люфт, який поремонтувати не вдасться, бо майже всі деталі підношені.То, або забити і нехай є як було, або купуватиінший моторчик . Изменено 29 ноября, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 29 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 Так від вітру. Ну 5 мм це умовно, там може плюс мінус, але набагато менший ніж у менеСьогодні зняв і розібрав свій моторчик. Нічого кримінального я там не знайшов, майже у кожному механізмі присутні маленькі зазорчики, в сумі виходить один прилічний люфт, який поремонтувати не вдасться, бо майже всі деталі підношені.То, або забити і нехай є як було, або купуватиінший моторчик .Моторчик работает? Щетка трет? Советую забить и оставить как есть, а деньги потратить на семью Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 ноября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 Моторчик работает? Щетка трет? Советую забить и оставить как есть, а деньги потратить на семью От чи працює мотрочик не знаю, боо розбирав я його вдома і коли розбирав то не зробив міток, як стояли зуби на шатуні. А щоб провірити йоготреба йти в гараж, а це трохи далеко. Завтра провірю, якщо круте нормально, то поставлю його на місце і на цьому буде крапка. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 30 ноября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 ноября, 2015 Сьогодні перевірив моторчик після мого втручання в його роботу. Працює як і працював. Ну, і слава Богу. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти