Рекомендуемые сообщения

Давірник буває сам по собі то вище, то нище, хоча я його не вмикав. Пробував у товариша на ваз 2108, то там люфт (свободний хід) до 5 мм.

Вище-нижче від вітру,чи що.Роби по книжці,як завод зробив,краще не буде.А у товариша вироботки можуть буть меньші.5мм-це по верху двірника?У мене цілих 20,а може й більше.

Один варіант-розібрать,подивитись,може можна підтянуть.

Изменено пользователем Volf
  • Ответов 24
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Вище-нижче від вітру,чи що.Роби по книжці,як завод зробив,краще не буде.А у товариша вироботки можуть буть меньші.5мм-це по верху двірника?У мене цілих 20,а може й більше.

Один варіант-розібрать,подивитись,може можна підтянуть.

Так від вітру. Ну 5 мм це умовно, там може плюс мінус, але набагато менший ніж у мене

Сьогодні зняв і розібрав свій моторчик. Нічого кримінального я там не знайшов, майже у кожному механізмі присутні маленькі зазорчики, в сумі виходить один прилічний люфт, який поремонтувати не вдасться, бо майже всі деталі підношені.

То, або забити і нехай є як було, або купуватиінший моторчик :pardon: .

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Так від вітру. Ну 5 мм це умовно, там може плюс мінус, але набагато менший ніж у мене

Сьогодні зняв і розібрав свій моторчик. Нічого кримінального я там не знайшов, майже у кожному механізмі присутні маленькі зазорчики, в сумі виходить один прилічний люфт, який поремонтувати не вдасться, бо майже всі деталі підношені.

То, або забити і нехай є як було, або купуватиінший моторчик :pardon: .

Моторчик работает? Щетка трет? Советую забить и оставить как есть, а деньги потратить на семью :yes4:

Моторчик работает? Щетка трет? Советую забить и оставить как есть, а деньги потратить на семью :yes4:

От чи працює мотрочик не знаю, боо розбирав я його вдома і коли розбирав то не зробив міток, як стояли зуби на шатуні. А щоб провірити йоготреба йти в гараж, а це трохи далеко. Завтра провірю, якщо круте нормально, то поставлю його на місце і на цьому буде крапка.

r119p.gif

Бортовий журнал

Сьогодні перевірив моторчик після мого втручання в його роботу. Працює як і працював. Ну, і слава Богу.

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти