Рекомендуемые сообщения

Слухай, друже))))

впала тобі в очі ота знижка, яку вони там намалювали, бо тебе зовсім не зацікавило чи є розетка диллером продукції Кастрол.. Ну чи хоча-б ти б поцікавився у кого вона купує цю продукцію.... якщо вона не дилер....

Бо купити каністру із написом "кастрол" - то не проблема, от щоб у тій каністрі дійсно було те, за що ти віддаєш гроші - то оце питання більш нагальніше!

Вот поддерживаю на все 100%!
  • Upvote 1
  • Ответов 54
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Вот поддерживаю на все 100%!

Изображения в теме

Слухай, друже))))

впала тобі в очі ота знижка, яку вони там намалювали, бо тебе зовсім не зацікавило чи є розетка диллером продукції Кастрол.. Ну чи хоча-б ти б поцікавився у кого вона купує цю продукцію.... якщо вона не дилер....

Бо купити каністру із написом "кастрол" - то не проблема, от щоб у тій каністрі дійсно було те, за що ти віддаєш гроші - то оце питання більш нагальніше!

Ну взагалі справа не в знижці , бо я 2 години назад був у автомагазині , там воно 578грн. І каністру оглянув , всі захисти що декларує кастрол вроді як є. Тож розетка полюбе в прольоті зі своєю знижкою . На нього в принципі всюди ціна приблизно 560грн.

На Ваз Самара з заводу синтетіку не льють і не розчитані зазори на це масло,сальніки не видержуть.

Тим паче заливать його після полусинтетіки і не понятно якого пробігу двигуна.Що ти вперся в ту синтетіку,краще не буде,а хуже можеш наробить.

На Ваз Самара з заводу синтетіку не льють і не розчитані зазори на це масло,сальніки не видержуть.

Тим паче заливать його після полусинтетіки і не понятно якого пробігу двигуна.Що ти вперся в ту синтетіку,краще не буде,а хуже можеш наробить.

басни всё про зазоры и сальники...

басни всё про зазоры и сальники...

Таки да наверное!И про масло тоже.

А чому саме 5в50? - є якісь доречні обгрунтування саме для 21083 мотору? - чи це просто шлях найменшого спротиву: "чим менша перша цифра, і чим більша друга - тим краще масло" :rolleyes:

Не зовсім, але близько. Автор хоче синтетику і по спортивніше. 5-30 взагалі рідке буде, 5-40 вже краще, а 5-50 майже спортивне :D

Та і 0-50 навряд покатить :)

10-40 оптимальне мастило для наших моторів. Лити інше є сенс якшо в тебе там 120+коней і крутиться за 7000, тоді можна 10-60.

На форумі купа продавців мастил, вибір на любий гаманець.

ось ця штука впала мені в око . http://rozetka.com.ua/castrol_magnatec_5w_...544317/#tab=all

Забудь про кастролл, мобіл і шелл. Їх не підробних знайти майже не реально. Є купа інших хороших мастил.

На магазинні лікві моллі, ессо і т.п. я б теж не дивився.

До речі, лікві моллі мені не сподобалось. Не вартує своїх грошей.

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

На магазинні лікві моллі, ессо і т.п. я б теж не дивився.

А ЕССО разве не мобил??? у них таже канистра..думаю подделок еще больше

Не зовсім, але близько. Автор хоче синтетику і по спортивніше. 5-30 взагалі рідке буде, 5-40 вже краще, а 5-50 майже спортивне :D

Та і 0-50 навряд покатить :)

на 5в40 зимой пуск лучше..тут не поспороить....

Странно 100 тыс на синтетеке...мотюл...тотал... тойота и все выдерживает.

А ЕССО разве не мобил??? у них таже канистра..думаю подделок еще больше

эссо уже как бренд не существует, полностью стал мобил (только не 1, а супер)

Таки да наверное!И про масло тоже.

ну про зазоры часть правды есть...

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

Кур..а хлопаки я злий як чорт , скільки раднків стільки й порад , вде мав їхати купувати кастроль , і тут один добрий клієнт каже ти що кастрол гівно , лий aral . Ще й його брат підтакує бо той кастролі хіба ім на виробництпр якихось панелей годится. Бери арал мотор в анусі вскривали чистенький був а до того лили кастрол бо була якась жижа

Кажуть ідь на Арал сервіс на зелену там ще тобі знижку вибєм . 5в40 було по 180грн за літр продали по 150 грн 4 літри . Думаю ну 600 грн нормал , при тому що каністра в неті 880 Іду в магаз на луганській біля рукавички . За фільтром взяв манн , хоча хотів бошш або кнехт . Манн фільтр 57грн. Іду в інший відділ питаю за арал , 5в40 655грн за 4літри, пездесь думаю або підіобка або мене наївали. Продавець каже і кастроль добре і арал і лікві молі який він в свою заливає.

Коротше маю aral 5w40 sn/cf, буду пробовать.

Изменено пользователем American Boy

За фільтром взяв манн , хоча хотів бошш або кнехт . Манн фільтр 57грн.

Хароший манн, надо и мне таких взять :lol: :lol:

выкинь лучше сразу, и не ходи в тот магаз больше никогда!

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти