toxa777 122 Опубликовано 11 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 декабря, 2015 Слухай, друже))))впала тобі в очі ота знижка, яку вони там намалювали, бо тебе зовсім не зацікавило чи є розетка диллером продукції Кастрол.. Ну чи хоча-б ти б поцікавився у кого вона купує цю продукцію.... якщо вона не дилер....Бо купити каністру із написом "кастрол" - то не проблема, от щоб у тій каністрі дійсно було те, за що ти віддаєш гроші - то оце питання більш нагальніше!Вот поддерживаю на все 100%! 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 11 декабря, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 декабря, 2015 Слухай, друже))))впала тобі в очі ота знижка, яку вони там намалювали, бо тебе зовсім не зацікавило чи є розетка диллером продукції Кастрол.. Ну чи хоча-б ти б поцікавився у кого вона купує цю продукцію.... якщо вона не дилер....Бо купити каністру із написом "кастрол" - то не проблема, от щоб у тій каністрі дійсно було те, за що ти віддаєш гроші - то оце питання більш нагальніше!Ну взагалі справа не в знижці , бо я 2 години назад був у автомагазині , там воно 578грн. І каністру оглянув , всі захисти що декларує кастрол вроді як є. Тож розетка полюбе в прольоті зі своєю знижкою . На нього в принципі всюди ціна приблизно 560грн. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 11 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 декабря, 2015 На Ваз Самара з заводу синтетіку не льють і не розчитані зазори на це масло,сальніки не видержуть. Тим паче заливать його після полусинтетіки і не понятно якого пробігу двигуна.Що ти вперся в ту синтетіку,краще не буде,а хуже можеш наробить. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dima89 0 Опубликовано 11 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 декабря, 2015 На Ваз Самара з заводу синтетіку не льють і не розчитані зазори на це масло,сальніки не видержуть.Тим паче заливать його після полусинтетіки і не понятно якого пробігу двигуна.Що ти вперся в ту синтетіку,краще не буде,а хуже можеш наробить.басни всё про зазоры и сальники... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 11 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 декабря, 2015 басни всё про зазоры и сальники...Таки да наверное!И про масло тоже. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 11 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 декабря, 2015 (изменено) А чому саме 5в50? - є якісь доречні обгрунтування саме для 21083 мотору? - чи це просто шлях найменшого спротиву: "чим менша перша цифра, і чим більша друга - тим краще масло" Не зовсім, але близько. Автор хоче синтетику і по спортивніше. 5-30 взагалі рідке буде, 5-40 вже краще, а 5-50 майже спортивне Та і 0-50 навряд покатить 10-40 оптимальне мастило для наших моторів. Лити інше є сенс якшо в тебе там 120+коней і крутиться за 7000, тоді можна 10-60.На форумі купа продавців мастил, вибір на любий гаманець.ось ця штука впала мені в око . http://rozetka.com.ua/castrol_magnatec_5w_...544317/#tab=allЗабудь про кастролл, мобіл і шелл. Їх не підробних знайти майже не реально. Є купа інших хороших мастил.На магазинні лікві моллі, ессо і т.п. я б теж не дивився. До речі, лікві моллі мені не сподобалось. Не вартує своїх грошей. Изменено 11 декабря, 2015 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
VICTORIAN 16 Опубликовано 11 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 декабря, 2015 На магазинні лікві моллі, ессо і т.п. я б теж не дивився.А ЕССО разве не мобил??? у них таже канистра..думаю подделок еще большеНе зовсім, але близько. Автор хоче синтетику і по спортивніше. 5-30 взагалі рідке буде, 5-40 вже краще, а 5-50 майже спортивне Та і 0-50 навряд покатить на 5в40 зимой пуск лучше..тут не поспороить....На Ваз Самара з заводу синтетіку не льють і не розчитані зазори на це масло,сальніки не видержуть.Странно 100 тыс на синтетеке...мотюл...тотал... тойота и все выдерживает. Система АНТИ-ВОР для металлопластиковых окон и дверей Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 11 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 декабря, 2015 А ЕССО разве не мобил??? у них таже канистра..думаю подделок еще большеэссо уже как бренд не существует, полностью стал мобил (только не 1, а супер)Таки да наверное!И про масло тоже.ну про зазоры часть правды есть... Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 12 декабря, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 декабря, 2015 (изменено) Кур..а хлопаки я злий як чорт , скільки раднків стільки й порад , вде мав їхати купувати кастроль , і тут один добрий клієнт каже ти що кастрол гівно , лий aral . Ще й його брат підтакує бо той кастролі хіба ім на виробництпр якихось панелей годится. Бери арал мотор в анусі вскривали чистенький був а до того лили кастрол бо була якась жижа Кажуть ідь на Арал сервіс на зелену там ще тобі знижку вибєм . 5в40 було по 180грн за літр продали по 150 грн 4 літри . Думаю ну 600 грн нормал , при тому що каністра в неті 880 Іду в магаз на луганській біля рукавички . За фільтром взяв манн , хоча хотів бошш або кнехт . Манн фільтр 57грн. Іду в інший відділ питаю за арал , 5в40 655грн за 4літри, пездесь думаю або підіобка або мене наївали. Продавець каже і кастроль добре і арал і лікві молі який він в свою заливає. Коротше маю aral 5w40 sn/cf, буду пробовать. Изменено 12 декабря, 2015 пользователем American Boy Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 12 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 декабря, 2015 За фільтром взяв манн , хоча хотів бошш або кнехт . Манн фільтр 57грн.Хароший манн, надо и мне таких взять :lol: выкинь лучше сразу, и не ходи в тот магаз больше никогда! Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти