Однакові номера на двох авто

Рекомендуемые сообщения

В мене взагалі страховка закінчувалась у червні це 6 місяць, а дві машини починає висвітлювати вже з 26 вересня

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 30
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Пробил по моторке, Ты постоянный клиент Оранты, начиная с 2011 г ) Ниссан, пробил по нынешнему винкоду и номеру, в этом году оформлял первый раз, как вариант все же склоняюсь к версии ошибки

Я би також радив звернутись до правоохоронних органів у випадку, якщо ви впевнені у своєму авто.

Не мороч голову,иди катай заяву в полюцию и пусть они этими анальными переписками-разборами занимаются. Ты просто себя перестра***.

Я би також радив звернутись до правоохоронних органів у випадку, якщо ви впевнені у своєму авто.

• Upvote 1

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

У своєму авто я впевнений, але хто його знає, яким способом власник Нісана отримав номера, чи можливо це помилка людини, яка вносила дані в базу МТСБУ  дані про Рено.

В нас така країна,  що зараз щоб добитись своєї правди, можуть ще й ці номера забрати.

Друзі, а хто є кліентом СК "Провідна" позвоніть будь-ласка чи може таке бути, що одні номера і два авто? А потім мені напишіть або зателефонуйте 0977229464 Володимир.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Звичайна помилка в базі МТСБУ. Дуже багато таких випадків, або цифру не правильно занесли, або букву. Немає сенсу по цій базі шукати своїх двійників. 

18 минуту назад, TURBO сказал:

Звичайна помилка в базі МТСБУ. Дуже багато таких випадків, або цифру не правильно занесли, або букву. Немає сенсу по цій базі шукати своїх двійників. 

Хотілося б вірити, але як бути з тим ,що я звонив до агента Прат СК  "Провідна", і вона сказала, що у них в базі рахується авто Нісан з номерами АВ2406ВА і його власник проживає у м.Чечельник Вінницької обл.

Доречі, а можна скачати базу даних ДАІ хочаб за 2014 рік, або хоча б подивитись?

r119p.gif

Бортовий журнал

36 минуты назад, ВОВ@Н сказал:

Хотілося б вірити, але як бути з тим ,що я звонив до агента Прат СК  "Провідна", і вона сказала, що у них в базі рахується авто Нісан з номерами АВ2406ВА і його власник проживає у м.Чечельник Вінницької обл.

Доречі, а можна скачати базу даних ДАІ хочаб за 2014 рік, або хоча б подивитись?

неа, база гаи уже хер знает сколько недоступна нормальная.

Пиши заяву. Мол видел авто с таким же номером.

пусть разбираются. 

Друзей не обижают, даже шутя.

37 минуты назад, usja сказал:

неа, база гаи уже хер знает сколько недоступна нормальная.

Пиши заяву. Мол видел авто с таким же номером.

пусть разбираются. 

Найшов у себе в місті де виписуюють страховки СК "Провідна", попитаю, що вони скажуть?

r119p.gif

Бортовий журнал

Был у меня такой случай у практике. 

Подавай заявление, откроется производство, проведут экспертизу что у тебя номер кузова не менян и, если подтвердятся твои данные, то вторую машину с таким же номером подадут в розыск и пусть он тогда разбирается. За то свою задницу прикроешь.

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

А що означають ОСТАННІ букви на держномерах для авто?

r119p.gif

Бортовий журнал

Ось що я знайшов на сайті МТСБУ

Bezymiannyi_800.jpgi.gif

І щоб переконатися чи дійсно може бути, що під одним номером два різні авто різних категорій, чи помилка того,  хто вносив дані в базу МТСБУ, я написав лист і відправив на їхню електронку. Буду чекати відповіді.

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти