Чим Приклеїти Скло Заднього Фонаря Ваз 2108

Рекомендуемые сообщения

Сталася така прикрість. На днях купив пару ось таких фонарів виробництва Формула Света.

2108_500.jpgi.gif

Пока машина 3 дня стояла в гаражі, було все нормально, а вчора машина постояла на дворі на сонці і скло на фонарях повідклеювалось. Я його відклеїв повністю, тепер думаю чим приклеїти назад, щоб трималося як на морозі, так  і на сонці.

Може в когось були подібні випадки, підкажить на що краще посадити скло на корпус.

В будівельному магазині надибав ось такі два шприци.

Foto1910_500.jpgi.gifi.gif

написано що поліуретановий клей-герметик, але срок придатності вже давно скінчився.

А другий ось такийi.gif

Foto1911_800.jpgi.gif

згідно інструкції, то пластик до пластику клеє.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Вова, привет, у меня тоже такого плана фонари, клеил вот таким герметиком MANNOL 9916 Gask Maker.

Mannol 9916 Gasket maker TRANSP силиконовый герметик

• Upvote 1
1 час назад, Zampolit сказал:

Вова, привет, у меня тоже такого плана фонари, клеил вот таким герметиком MANNOL 9916 Gask Maker.

Mannol 9916 Gasket maker TRANSP силиконовый герметик

Одного тюбика вистачить на два фонарі? Там корпус по периметру має спеціальний паз, ти заливав герметик в паз, чи по краю самого скла і корпусу теж проклеював?

r119p.gif

Бортовий журнал

Сугубо в паз, тюбика хватит на 10-16 таких фонарей, тонким слоем, хватает хорошо, после первой поклейки прошлой зимой за забор зацепился отошло все аккуратно, заново вычистил все, спиртом промыл, залил герметиком, стекло прижал, высохло, установил, уже 1,5 года никаких проблем, сильно заливать не надо, тюбик еще до сих пор есть, могу выслать тебе хватит на пару раз.

18 минут назад, Zampolit сказал:

Сугубо в паз, тюбика хватит на 10-16 таких фонарей, тонким слоем, хватает хорошо, после первой поклейки прошлой зимой за забор зацепился отошло все аккуратно, заново вычистил все, спиртом промыл, залил герметиком, стекло прижал, высохло, установил, уже 1,5 года никаких проблем, сильно заливать не надо, тюбик еще до сих пор есть, могу выслать тебе хватит на пару раз.

А якщо тільки залити в паз, то попід край скла і корпусу вода не буде забігати? Якщо не знайду тикий у наших магазинах, то можливо й візьму у тебе.

r119p.gif

Бортовий журнал

Не знаю, як із задніми ліхтарями, але на передні фари я скло клеїв звичайним прозорим герметиком Ceresit CS 15. Пройшло уже більш ніж півроку, політ нормальний (тьху-тьху) )))

...лучше, чем супер! (С)

Видеоотчет по ралли "Трембита" 2017 - на моем канале:  Rally, Autocross, Motocross in Bukovyna - YouTube

Купив такий герметик як порадив  Zampolit

r119p.gif

Бортовий журнал

Сьогодні почистив від старого клею один фонар і посадив на куплений мною герметик Манол. На запах штиняє оцтом, як і звичайні герметики. Покамисть проклеїв один фонар, побачу як воно буде тримати. Якщо погано, то хоча б один прийдеться зачищати для проклейки чимось іншим.

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти