emigrant-l Опубликовано 25 июня, 2017 Жалоба Опубликовано 25 июня, 2017 Привіт! Займаюсь відновленням свого сток гени щоб був в якості резервного. Попередній шків трохи розкоцався та і вал ротора покоцав мені. Ротор мені вже завтулили. Тепер діло за малим. В стандартній збірці, спочатку йде дистанційна шайба, потім шків і далі від прикручується гайкою. Видивився в інеті що в калинах шків йде "суміщений" з дистанційною шайбою. По ідеї, це вродь краще. Але я ніде не зміг знайти порівняння цих шківів по висоті. Хто стикався, чи може має можливість виконати заміри, підскажіть, допустимо встановлювати такі шківи на 08-09-99? Перекосу реміня не буде? фото з нету: 2010 (або для 08-09-99 інжевих) Шків з калини Мій бортовик
Atom.DP Опубликовано 26 июня, 2017 Жалоба Опубликовано 26 июня, 2017 Спроси Слоника, он по генераторам и шкивам спец Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
emigrant-l Опубликовано 29 июня, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 29 июня, 2017 Так як чіткої відповіді не було знайдено/отримано/почуто, вчора прокатався на авторинок, подіставати продаванів... Ділюсь результатом і власне відповіддю для тих, хто буде так само як і я задумуватись над таким питанням: Що хочу добавити - сток шків коли надіваєш на вал ротора має певний люфт і гуляння. Калинівський шків надіваєш на вал ротора - сидіть гарно, реально класно! Тому подумую над тим, щоб взяти калинівський шків і попросити якогось токаря торцанути його щоб попасти в потрібний розмір... 1 Мій бортовик
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти