Рекомендуемые сообщения

Привіт!

Займаюсь відновленням свого сток гени щоб був в якості резервного. 

Попередній шків трохи розкоцався та і вал ротора покоцав мені. Ротор мені вже завтулили. Тепер діло за малим.

В стандартній збірці, спочатку йде дистанційна шайба, потім шків і далі від прикручується гайкою.

Видивився в інеті що в калинах  шків йде "суміщений" з дистанційною шайбою. По ідеї, це вродь краще. Але я ніде не зміг знайти порівняння цих шківів по висоті.

Хто стикався, чи може має можливість виконати заміри, підскажіть, допустимо встановлювати такі шківи на 08-09-99? Перекосу реміня не буде?

фото з нету:

2010 (або для 08-09-99 інжевих)

0009.jpg

Шків з калини

0025.jpg

Спроси Слоника, он по генераторам и шкивам спец

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

Так як чіткої відповіді не було знайдено/отримано/почуто, вчора прокатався на авторинок, подіставати продаванів...

Ділюсь результатом і власне відповіддю для тих, хто буде так само як і я задумуватись над таким питанням:

IMAG2282.thumb.jpg.3593b8b3d6cb480eda982f01b39ecec9.jpg

Що хочу добавити - сток шків коли надіваєш на вал ротора має певний люфт і гуляння. Калинівський шків надіваєш на вал ротора - сидіть гарно, реально класно!

Тому подумую над тим, щоб взяти калинівський шків і попросити якогось токаря торцанути його щоб попасти в потрібний розмір...

• Upvote 1

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти