Рекомендуемые сообщения

Привіт!

21099, висока панель.

Розбирав торпеду для заміни магнітоли (до мережі підсвітки не була підключена).

Після збору назад є "прикол". При включенні світла перестали підсвічуватись кнопки того ж таки керування освітленням , аварійки, підігріву заднього скла, задніх туманок.

При цьому підсвітка кнопок ЕСП, прикурювача, підігріву дзеркал  працюють. :blink:

Для мене це прям загадка природи (в них жеж провід живлення один і той же).

Запобіжники всі цілі.

Поможіть толковою порадою. в суботу маю віддати авто родичам, і от така байда трапилась :(

2 часа назад, emigrant-l сказал:

Привіт!

21099, висока панель.

Розбирав торпеду для заміни магнітоли (до мережі підсвітки не була підключена).

Після збору назад є "прикол". При включенні світла перестали підсвічуватись кнопки того ж таки керування освітленням , аварійки, підігріву заднього скла, задніх туманок.

При цьому підсвітка кнопок ЕСП, прикурювача, підігріву дзеркал  працюють. :blink:

Для мене це прям загадка природи (в них жеж провід живлення один і той же).

Запобіжники всі цілі.

Поможіть толковою порадою. в суботу маю віддати авто родичам, і от така байда трапилась :(

У меня на 09 подсветка регулятора печки то работала то не работала-перестал обращать внимание.Может фишки неправильно надел?Как в этих новых лампочках-полярность должна соблюдатся,ох намучился пока дошло.

Може у реостаті (регулювання підсвітки) проблема.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

51 минуту назад, Volf сказал:

У меня на 09 подсветка регулятора печки то работала то не работала-перестал обращать внимание.Может фишки неправильно надел?Как в этих новых лампочках-полярность должна соблюдатся,ох намучился пока дошло.

та я то зімав тільки верхній кожух. що ж там наплутати. зліва кнопка світла, справа аварійка. все. сам не пойму. Підсвітка зони регуляторів пічки вродь працює, ввечері зверну увагу на нього. Знаю що підсвітка приборки працює 100%.

42 минуты назад, ВОВ@Н сказал:

Може у реостаті (регулювання підсвітки) проблема.

та ні, з ним все ок. крутив його - працює.

3 часа назад, emigrant-l сказал:

та я то зімав тільки верхній кожух. що ж там наплутати. зліва кнопка світла, справа аварійка. все. сам не пойму. Підсвітка зони регуляторів пічки вродь працює, ввечері зверну увагу на нього. Знаю що підсвітка приборки працює 100%.

та ні, з ним все ок. крутив його - працює.

Оставь тогда новым счастливым владельцам хоть что-нибудь поковырять для начала:smile:

11 минут назад, Volf сказал:

Оставь тогда новым счастливым владельцам хоть что-нибудь поковырять для начала:smile:

:smiles-sovremennie-30:

та я якби непроти) але навіть якийсь шолі спортивний інтерес. та і для "копілки досвіду" було б непогано знати як таке взагалі можливо.

2 часа назад, emigrant-l сказал:

:smiles-sovremennie-30:

та я якби непроти) але навіть якийсь шолі спортивний інтерес. та і для "копілки досвіду" було б непогано знати як таке взагалі можливо.

Это как я продал девятку знакомым и по инерции лезу в неё,а потом говорю-а оно мне надо,пускай занимаются.Масло оставил на доливку,кто там доливал,смотрю-а его там ниже минимума.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти