Рекомендуемые сообщения

Привіт!

Є досить хороші задні аморти SACHS 170608 , але нижнім втулкам (сайлентблокам) прийшов капець. Підскажіть розмір сайленту який потрібно купити? можливо в когось є вони зняті з авто щоб заміряти посадочні розміри?

Ось так вони виглядали ще в 2015 році (зараз геть погано їм):

IMG-2395.thumb.jpg.2ec3e708fe4cdad9b7c71033c70ac661.jpg

Изменено пользователем emigrant-l

Так вот есть же оригинал. Думаю стойки Sach по размерам сайлентблока не отличаются https://detali.zp.ua/ua/catalog/53419-sajlentblok_amort_zadnij_2108_jelad/

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

Колись давно (напевно в тому ж таки 2015 році) говорив з Атомом з приводу нижнього сайлента. І він мені сказав щоб я навіть і не пробував стоковий брати. там діаметр більший і він тупо не влізе.

• Like 1
Только что, emigrant-l сказал:

Колись давно (напевно в тому ж таки 2015 році) говорив з Атомом з приводу нижнього сайлента. І він мені сказав щоб я навіть і не пробував стоковий брати. там діаметр більший і він тупо не влізе.

Біда...

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

та я б не сказав би що біда. туди можна засандалити звичайного сайлента від іно... є ось такий сайт http://size.name/сайлентблок  але для підбору сайлента треба розміри зняти. а мені немає як це зробити :(

54 минуты назад, emigrant-l сказал:

та я б не сказав би що біда. туди можна засандалити звичайного сайлента від іно... є ось такий сайт http://size.name/сайлентблок  але для підбору сайлента треба розміри зняти. а мені немає як це зробити :(

Твій зовсім не придатний щоб зняти розміри з нього? А як ні, то треба у когось питати щоб зняли розміри?

Только что, Mustang-1991 сказал:

Твій зовсім не придатний щоб зняти розміри з нього? А як ні, то треба у когось питати щоб зняли розміри? 

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ярик, так я ж в першому пості і написав " Підскажіть розмір сайленту який потрібно купити? "

Мій може і придатний. але ж 99ка в сестри на Волині, а я в Києві. а дистанційно заміряти ну ніяк не получиться))) хотіломь би придбати сайленти і приїхати їх замінити. ну або новою поштою їй відправлю...

Можливо не по темі трохи,я на звичайні задні амортизатори ставив від передніх ричагів-аби я його(аморта)зняв і був би запресовщик(той що я потім зробив)став би як рідний.А так на вєсу ставив-трохи криво,але стоїть уже 20тис.

Точно не пам'ятаю,але вроді я його заказував на деталях,там він йшов як сайлент заднього амотизатора-але він один в один з переднього ричага,треба на сайті дивитись.

2 часа назад, emigrant-l сказал:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ярик, так я ж в першому пості і написав " Підскажіть розмір сайленту який потрібно купити? "

Мій може і придатний. але ж 99ка в сестри на Волині, а я в Києві. а дистанційно заміряти ну ніяк не получиться))) хотіломь би придбати сайленти і приїхати їх замінити. ну або новою поштою їй відправлю...

А ти всі авто, які комусь віддав будеш і далі утримувати? Якщо так, то продай мені свого форда, це ж буде машина з довічною гарантією)

1 минуту назад, Mustang-1991 сказал:

А ти всі авто, які комусь віддав будеш і далі утримувати? Якщо так, то продай мені свого форда, це ж буде машина з довічною гарантією)

Злий ти. просто допомагаю рідним з тим, в чому ні сто по місцю ні вони самі не розуміють виходу з ситуації...

• Upvote 1

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти