emigrant-l 165 Опубликовано 28 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2018 (изменено) Привіт! Є досить хороші задні аморти SACHS 170608 , але нижнім втулкам (сайлентблокам) прийшов капець. Підскажіть розмір сайленту який потрібно купити? можливо в когось є вони зняті з авто щоб заміряти посадочні розміри? Ось так вони виглядали ще в 2015 році (зараз геть погано їм): Изменено 28 ноября, 2018 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 29 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2018 Так вот есть же оригинал. Думаю стойки Sach по размерам сайлентблока не отличаются https://detali.zp.ua/ua/catalog/53419-sajlentblok_amort_zadnij_2108_jelad/ ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 29 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2018 Колись давно (напевно в тому ж таки 2015 році) говорив з Атомом з приводу нижнього сайлента. І він мені сказав щоб я навіть і не пробував стоковий брати. там діаметр більший і він тупо не влізе. 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 29 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2018 Только что, emigrant-l сказал: Колись давно (напевно в тому ж таки 2015 році) говорив з Атомом з приводу нижнього сайлента. І він мені сказав щоб я навіть і не пробував стоковий брати. там діаметр більший і він тупо не влізе. Біда... ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 29 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2018 та я б не сказав би що біда. туди можна засандалити звичайного сайлента від іно... є ось такий сайт http://size.name/сайлентблок але для підбору сайлента треба розміри зняти. а мені немає як це зробити Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 29 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2018 54 минуты назад, emigrant-l сказал: та я б не сказав би що біда. туди можна засандалити звичайного сайлента від іно... є ось такий сайт http://size.name/сайлентблок але для підбору сайлента треба розміри зняти. а мені немає як це зробити Твій зовсім не придатний щоб зняти розміри з нього? А як ні, то треба у когось питати щоб зняли розміри? ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 29 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2018 Только что, Mustang-1991 сказал: Твій зовсім не придатний щоб зняти розміри з нього? А як ні, то треба у когось питати щоб зняли розміри? Ярик, так я ж в першому пості і написав " Підскажіть розмір сайленту який потрібно купити? " Мій може і придатний. але ж 99ка в сестри на Волині, а я в Києві. а дистанційно заміряти ну ніяк не получиться))) хотіломь би придбати сайленти і приїхати їх замінити. ну або новою поштою їй відправлю... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 29 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2018 Можливо не по темі трохи,я на звичайні задні амортизатори ставив від передніх ричагів-аби я його(аморта)зняв і був би запресовщик(той що я потім зробив)став би як рідний.А так на вєсу ставив-трохи криво,але стоїть уже 20тис. Точно не пам'ятаю,але вроді я його заказував на деталях,там він йшов як сайлент заднього амотизатора-але він один в один з переднього ричага,треба на сайті дивитись. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 29 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2018 2 часа назад, emigrant-l сказал: Ярик, так я ж в першому пості і написав " Підскажіть розмір сайленту який потрібно купити? " Мій може і придатний. але ж 99ка в сестри на Волині, а я в Києві. а дистанційно заміряти ну ніяк не получиться))) хотіломь би придбати сайленти і приїхати їх замінити. ну або новою поштою їй відправлю... А ти всі авто, які комусь віддав будеш і далі утримувати? Якщо так, то продай мені свого форда, це ж буде машина з довічною гарантією) ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 29 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2018 1 минуту назад, Mustang-1991 сказал: А ти всі авто, які комусь віддав будеш і далі утримувати? Якщо так, то продай мені свого форда, це ж буде машина з довічною гарантією) Злий ти. просто допомагаю рідним з тим, в чому ні сто по місцю ні вони самі не розуміють виходу з ситуації... 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти