Drakkar 12 Опубликовано 19 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 января, 2019 Цікава думка форумчан про моє авто Деу Ланос, який я готую для бездоріжжя. Авто вже давно не штатне, кліренс більше штатної ниви, встановлена лебідка на 3,5 тонни, колеса 195/65/15.... 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 19 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 января, 2019 Так что ещё сделано с машиной, ну про лебёдку понятно) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
pet 20 Опубликовано 19 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 января, 2019 А смысл? тюнинг навсегдапродажа аксессуаров ОМР Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
melanvi 15 Опубликовано 19 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 января, 2019 Що тобі сказати! Респект за ідею! Проте, я вважаю, що краще таке робити мінімум на Ниві! Все одно ланос нічого не покаже.... так щоб люди зацінили! Ок! Але ж привід, міжосьові блокування тощо... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 19 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 января, 2019 Вітаю і в нашій пісочниці На ОРМ читав тему. 1 час назад, pet сказал: А смысл? Смисл не завжди має бути раціональний. Це приносить людині кайф. Викид в кров ендорфіну, окситоцину, дофаміну і т.д.. Спосіб в який ми - побутові гормональні наркомани отримуємо свою дозу в кожного свій. Хтось печеньки наніч жере, хтось на спортбайку 300 по трасі валить, хтось крокодилів голими руками ловить. Роби що тобі приносить радість і кайф. І не слухай старих пердунів, що хіба брюзжати ще пам'ятають як 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
pet 20 Опубликовано 20 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 января, 2019 Мда....джиперы на котлетах уважают???? тюнинг навсегдапродажа аксессуаров ОМР Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Drakkar 12 Опубликовано 20 января, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 января, 2019 17 часов назад, T... сказал: Так что ещё сделано с машиной, ну про лебёдку понятно) Шноркель, чіп-тюнінг, верх.перд. розпорка, захист паливних магістралей, захист радіатора, усилений захист піддона, усилені пружини, подвійні комплекти проставок по кругу, забрав з салона ковролін щоб топити можна було (що вже і робив) 12 часов назад, melanvi сказал: Що тобі сказати! Респект за ідею! Проте, я вважаю, що краще таке робити мінімум на Ниві! Все одно ланос нічого не покаже.... так щоб люди зацінили! Ок! Але ж привід, міжосьові блокування тощо... Коли на Карпатському Кордоні Ланос заперся на г. Пікуй всі жипери повірити не могли що це простий монопривід туда заїхав 41 минуту назад, pet сказал: Мда....джиперы на котлетах уважают???? В 2018 Літом був в Києві на фестивалі, є там відомі блогери, Руслан на МЕГА УАЗІ і Бородач на Шишизі, їм мій Ланос дуже сподобався, особливо коли з берега шиганув в Київське море.. дивитись з 24:10 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 января, 2019 3 часа назад, Drakkar сказал: Шноркель, чіп-тюнінг, верх.перд. розпорка, захист паливних магістралей, захист радіатора, усилений захист піддона, усилені пружини, подвійні комплекти проставок по кругу, забрав з салона ковролін щоб топити можна було (що вже і робив) А блока є в КПП? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Drakkar 12 Опубликовано 20 января, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 января, 2019 4 часа назад, Dim.on-zt сказал: А блока є в КПП? Ще не дожився, 8000 грн. коштує 2 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
VoLan 154 Опубликовано 21 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2019 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти