Рекомендуемые сообщения

Зібрав з 2х пічок одну. Точніше навіть з донора заслонку одну переставив. Хотів іншу поставити цілою, але подивився на неї і вирішив свою зібрати. Треба чимось проклеїти її по шву та і отвір, який для задніх пасажирів іде замурувати треба.

Підмарафетив підкапотне. Лишилось заварити в бризговику дірку в районі де лівий кронштейн бампера кріпиться, бо прогнило.

Зробив жабри в капоті на відведення гарячого повітря. Правда Льоха відморозився косинки приварити, тицьнув мені сварочника і сказав: "на вари". А я його вперше в руках тримав. Коротше, поприсирав якось, в 2х місцях на шовному герметику доклеїв, шпаклом замазав та й так і буде. Зараз вже дофарбовую його. Одна біда в мене - дуже видно риски від наждачки. Навіть від 240. Я нею матую. Чи треба 360 брати?

І ще момент: думав електрику лишати штатною, а це ось подивився - через каркас стандартний ЧЯ вже на своє місце не стає. Доведеться ще в цьому напрямку возитися.

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

Зібрав з 2х пічок одну. Точніше навіть з донора заслонку одну переставив. Хотів іншу поставити цілою, але подивився на неї і вирішив свою зібрати. Треба чимось проклеїти її по шву та і отвір, який для задніх пасажирів іде замурувати треба.

Підмарафетив підкапотне. Лишилось заварити в бризговику дірку в районі де лівий кронштейн бампера кріпиться, бо прогнило.

Зробив жабри в капоті на відведення гарячого повітря. Правда Льоха відморозився косинки приварити, тицьнув мені сварочника і сказав: "на вари". А я його вперше в руках тримав. Коротше, поприсирав якось, в 2х місцях на шовному герметику доклеїв, шпаклом замазав та й так і буде. Зараз вже дофарбовую його. Одна біда в мене - дуже видно риски від наждачки. Навіть від 240. Я нею матую. Чи треба 360 брати?

І ще момент: думав електрику лишати штатною, а це ось подивився - через каркас стандартний ЧЯ вже на своє місце не стає. Доведеться ще в цьому напрямку возитися.

А трешь на сухую или мокрую?

если на сухую 400 пройдись,будет вообще как у кота яйца)

Я себе когда готовил под грунт тер 400,потом грунт уже 800 с водичкой и красил.

Но блин тебе оно надо?

первый бруствер и вся красота на нем и останется)

Не заморачивайся)

Изменено пользователем Spencerua

А трешь на сухую или мокрую?

если на сухую 400 пройдись,будет вообще как у кота яйца)

Я себе когда готовил под грунт тер 400,потом грунт уже 800 с водичкой и красил.

Но блин тебе оно надо?

первый бруствер и вся красота на нем и останется)

Не заморачивайся)

Ну суху, але компресором здуваю постійно. Пробував і мочити, але толку не замітив від того. Значить треба мілкішу наждачку брати.

Ну суху, але компресором здуваю постійно. Пробував і мочити, але толку не замітив від того. Значить треба мілкішу наждачку брати.

здувание это хорошо.А трешь хоть крест на крест?

Пройдись 400,сразу увидишь результат.

є попоняття збити риску - треш шпакло майже в ідеал 80 чи 100 перебиваєш 240, потім 320 і в кінці 400 і грунт

технологія описана в технічках виробників шпакльвок

при такому підході просадки і оконтурювання зводяться до мінімуму

і шпакло на мокро терти не можна

Изменено пользователем Varggoth

здувание это хорошо.А трешь хоть крест на крест?

Пройдись 400,сразу увидишь результат.

Тру круговими рухами.

• 1 месяц спустя...

Вообще не советовал работать на мокрую! Особенно со шпаклевкой!

Дима надо как-то к тебе заехать,если ты не против,познакомиться хочю!!! А то Жека постоянно рассказывает! Да и я постоянно спрашиваю! Что там Димон!))

Вообще не советовал работать на мокрую! Особенно со шпаклевкой!

Дима надо как-то к тебе заехать,если ты не против,познакомиться хочю!!! А то Жека постоянно рассказывает! Да и я постоянно спрашиваю! Что там Димон!))

Заїзджай.

На мокру лише фарбу матую. Шпакло і грунт на суху.

Вчора з Alex1574 запиляли мені ліву дверку: доварив фрагменти, де вирізана гниль була, причепили фільонку, правда при завальцовуванні по кромці покоцали то всьо діло, бо ніхто з нас не знає як то правильно робиться. Сьогодні молотком підправив края по рівню іншої кузовщини. Але між крилом і дверкою зазор буде здоровий і ніяк його не поправити з тими пластиковими крилами :unknw: Та й порог біля передньої стійки на пів сантиметра втоплений. На вихідних планую шпаклювати, грунтувати і т.п..

Таке питання: як з нової кузовщини простіше всього знімати чорну ту фігню? Змивкою для фарби воно не сильно хоче зніматись. Фільонку то ше можна наждачкою відчухати, а ось купив нижню частину рамки лобового (220грн), шо з нею з внутрішньої сторони робити? Коли приварять, то взагалі хер залізеш туди. Думаю прибрати чорний грунт і покрити вже під покраску, а після приварки піддути, де погорить. Чи як краще робити?

Изменено пользователем Dim.on-zt

Таке питання: як з нової кузовщини простіше всього знімати чорну ту фігню?

катафорезный грунт ?

спиливай его машинкой или вручную, 160 кругом и выше

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

катафорезный грунт ?

спиливай его машинкой или вручную, 160 кругом и выше

Ясно. Доведеться :fuck:

До речі, ше таке питання поки із серії "а поговорити". На Лиманах зайшла мова про підвіску. Пацани кажуть треба як мінімум більштайни Б6, аби газові були. Який в них цінник? Передні стійкми ідуть, чи є вкладиші в рідний сапог? Як з їх ремонтом? Ше якісь варіанти є? Перепаковки на нашу справу не котируються, бо масло кипітиме і будуть ригати ним. З заду теж обов'язково газові мають бути?

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти