Volf 177 Опубликовано 29 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 Реально (я себе сам ставил, довольно таки быстро вышло)!P.S. КПП - я тоже сам снимаю и назад ставлю!Тоже самое сам бак снимал и ставил на яме,бруском подпирал.Тяжко,а шо робить. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
dok-2 18 Опубликовано 29 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 Пробував самотужки поставити бензобак - це нереально. Теба шоб хтось допомагав - притримував сам бак, поки інший натягуватиме кріплення.Домкрат ромбик под бак через обрезок доски и все получится. С уважением,Владимир. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 19 декабря, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 декабря, 2015 Забрав з ремонту задні стійки. Штоки довелось обидва міняти. 1 як я вже писав був погнутий, на другому знайдені коцки були - через не багато часу він би теж риганув. Поставив на зад рідні пружини, трохи їх вкоротивши. Бо не подобалось мені, шо зад різко зриває на 10х пружинах. Через поганий інструмент навіть така проста робота, як прикрутити задні стійки може, м'яко кажучи, трохи ускладнитись. Скупий платить двічі. Треба купити людські стяжки з чорної сталі, бо те шо купив гівно, поки пружини на Монтерей ставив, то різьбу зірвав. Там пружина все ж трошки по жорсткіша ніж тазовська - пруток раза в 2 в діаметрі більший Почав ліпити зі склотканини торпедо. Х.з. як воно в холодному гаражі застигати буде. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 19 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 декабря, 2015 Забрав з ремонту задні стійки. Штоки довелось обидва міняти. 1 як я вже писав був погнутий, на другому знайдені коцки були - через не багато часу він би теж риганув. Поставив на зад рідні пружини, трохи їх вкоротивши. Бо не подобалось мені, шо зад різко зриває на 10х пружинах. Через поганий інструмент навіть така проста робота, як прикрутити задні стійки може, м'яко кажучи, трохи ускладнитись. Скупий платить двічі. Треба купити людські стяжки з чорної сталі, бо те шо купив гівно, поки пружини на Монтерей ставив, то різьбу зірвав. Там пружина все ж трошки по жорсткіша ніж тазовська - пруток раза в 2 в діаметрі більший Почав ліпити зі склотканини торпедо. Х.з. як воно в холодному гаражі застигати буде.Тю,я задні стійки без стяжок ставив. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 27 декабря, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 декабря, 2015 От така буде надбудова по середині торпедо. Як винести щиток приладів теж придумав. По трохи займаюсь у вільний час реалізацією задумки в матеріалі. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 февраля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2016 Прикрутили бензобак. Погубив половину мідних шайбочок. Треба буде накупити їх жменю зразу... Хотіли вставити лобовуху, але шось жодна із 3х спроб не була вдалою. Бокові вікна якось значно лекше вставлялись. Прикрутив крісло. Поставив кермо. Зрозумів, шо треба швидкоз'мний механізм купувати. Бо при посадці, коли я до педалей нормально дістаю, залізти в сідло мегонезручно. Скільки шліців на кермовому валу? Шось я рахував рахував - То 34, то 35 нарахував... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 6 февраля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2016 2 часа назад, Dim.on-zt сказал: Прикрутили бензобак. Погубив половину мідних шайбочок. Треба буде накупити їх жменю зразу... Хотіли вставити лобовуху, але шось жодна із 3х спроб не була вдалою. Бокові вікна якось значно лекше вставлялись. Прикрутив крісло. Поставив кермо. Зрозумів, шо треба швидкоз'мний механізм купувати. Бо при посадці, коли я до педалей нормально дістаю, залізти в сідло мегонезручно. Скільки шліців на кермовому валу? Шось я рахував рахував - То 34, то 35 нарахував... а какие шайбочки на баке ??? дима ты в 2 раза меньше меня (по габаритам), какой нафиг быстросьем ))) это корч, в нем только валячить удобно Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Voloxa 1 Опубликовано 7 февраля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 февраля, 2016 17 час назад, Dim.on-zt сказал: Прикрутили бензобак. Погубив половину мідних шайбочок. Треба буде накупити їх жменю зразу... Хотіли вставити лобовуху, але шось жодна із 3х спроб не була вдалою. Бокові вікна якось значно лекше вставлялись. Прикрутив крісло. Поставив кермо. Зрозумів, шо треба швидкоз'мний механізм купувати. Бо при посадці, коли я до педалей нормально дістаю, залізти в сідло мегонезручно. Скільки шліців на кермовому валу? Шось я рахував рахував - То 34, то 35 нарахував... и какой же быстросем в планах прикупить? если дешевые китайские по типу момо или спарко, то это просто мусор, люфт на руле не реальный, это для понтов не более, для себя нашел решение в руле с нижним срезом, посадка высадка шик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
VoLan 154 Опубликовано 7 февраля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 февраля, 2016 18 час назад, Atom.DP сказал: а какие шайбочки на баке ??? дима ты в 2 раза меньше меня (по габаритам), какой нафиг быстросьем ))) это корч, в нем только валячить удобно У. Тебя уже каркас? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 7 февраля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 февраля, 2016 18 час назад, Atom.DP сказал: а какие шайбочки на баке ??? дима ты в 2 раза меньше меня (по габаритам), какой нафиг быстросьем ))) это корч, в нем только валячить удобно На з'єднаннях магістралей. Різьбове в мене. Крісло стоїть максимум вперед посунуте, зад кріпиться максимум вниз, а передня частина максимум вгорі. На рулі на стандартній ступиці прикручений перехідник десь 4см, до якого руль проспорт з виносом. Проставку треба переточити до товщини біля 1см. Не думаю, шо то змінить сильно ситуацію. На баленосідухах залазити було без проблем. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти