Dim.on-zt 345 Опубликовано 5 июля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июля, 2017 (изменено) В 19.06.2017 в 12:17, JIuMnoMno сказал: черный провод с красной полоской, если не ошибаюсь, цепляется на плюс аккумулятора. S-Pb.Chipdiagnost.Диагностика двигателя, чип-тюнинг автомобилей и зап.части для иномарок в Санкт-Петербурге Демонтував назад всю косу, прозвонював тестером. Не було лише 2 контактів які з лямбди приходять на мозок. К-лінія це 55й контакт? На бортовий комп з нього сигнал іде? Раніше так було під'єднано. Девайсів під номерами 22 і 23 в мене немає. І що таке це АПС? ось пишу тут і прийшо в голову питання: якщо провод контакту №10 іде напряму на АКБ, як мозок знає коли запалення ввімкнуте, коли ні? Може проблема в тому? По моєму тут собака і зарита. На 27й контакт на запалення має бути? 54 контакт потрібен? Изменено 5 июля, 2017 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 8 июля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 июля, 2017 (изменено) В 05.07.2017 в 10:40, Dim.on-zt сказал: S-Pb.Chipdiagnost.Диагностика двигателя, чип-тюнинг автомобилей и зап.части для иномарок в Санкт-Петербурге Демонтував назад всю косу, прозвонював тестером. Не було лише 2 контактів які з лямбди приходять на мозок. К-лінія це 55й контакт? На бортовий комп з нього сигнал іде? Раніше так було під'єднано. Девайсів під номерами 22 і 23 в мене немає. І що таке це АПС? ось пишу тут і прийшо в голову питання: якщо провод контакту №10 іде напряму на АКБ, як мозок знає коли запалення ввімкнуте, коли ні? Може проблема в тому? По моєму тут собака і зарита. На 27й контакт на запалення має бути? 54 контакт потрібен? 22 это блок комфорта,тебе онине нужен,у тебя висит черная колодка на 18 пинов,ставишь перемычку между 18 и 9(желто-черный и оранжево-голубой цвета).это чтоб в колодке для диагностики появилась к-линия(так как апс мы не используем) По питанию,для мозгов под капотом есть клема для постоянного +,а вот колодка под номером 6 что у тебя(как ты и написал(27 контакт)сине-пурпурный провод его,подключай на 15 клемму замка Изменено 8 июля, 2017 пользователем Spencerua Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 8 июля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 июля, 2017 (изменено) 5 часов назад, Spencerua сказал: 22 это блок комфорта,тебе онине нужен,у тебя висит черная колодка на 18 пинов,ставишь перемычку между 18 и 9(желто-черный и оранжево-голубой цвета).это чтоб в колодке для диагностики появилась к-линия(так как апс мы не используем) По питанию,для мозгов под капотом есть клема для постоянного +,а вот колодка под номером 6 что у тебя(как ты и написал(27 контакт)сине-пурпурный провод его,подключай на 15 клемму замка В мене тієї колодки на АПС взагалі немає. Проводка з Бошовського мозку перепінована під Январь 5.1 Все зайве викинуте.. Синьо-червоний провід сьогодні під'єднав. Бензонасос почав працювати. Бортовий комп принаймні % відкриття дроселя показує.І джекічан світиться, коли стартером крутити, то пропадає. А пробував заводити - навіть не намагається. Перевірив подачу пального - є. БК пише шо помилок немає. Завтра куплю головку для свічок, а то моїм ключем схожим на штопор не крутится. Буду перевіряти чи іскра є. Изменено 8 июля, 2017 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 8 июля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 июля, 2017 (изменено) Апс тобі і не потрібен,там лише потрібно перемкнути 2 проводи,щоб працювала діагностика. якщо є можливість,пид`єднати діагностику,та перевірити,чи працює дпкв(бо якщо він не працює,то і іскри не буде) Будемо робити все поєтапно) Изменено 8 июля, 2017 пользователем Spencerua Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 8 июля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 июля, 2017 1 час назад, Spencerua сказал: Апс тобі і не потрібен,там лише потрібно перемкнути 2 проводи,щоб працювала діагностика. якщо є можливість,під`єднати діагностику,та перевірити,чи працює дпкв(бо якщо він не працює,то і іскри не буде) Будемо робити все поєтапно) Тобто на колодці мозку це будуть 55 і 54 контакти? А навіщо 54? З діагностики лише бортовий комп мультітронікс комфорт х14. До речі ще на якомусь датчику напругу показує, але забув на якому саме. Там щось чи то 0.4В чи щось таке, якщо я не плутаю. Є ще запасний ДПКВ. Тоді спробую його підкинути. Але спершу все ж варто би свічки хоча би викрутити, подивитись на їх стан. До речі провода і свічки теж запасні нові є. А от модуля немає. Перевірю на іскру свічки спершу. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 9 июля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 июля, 2017 Поставив нові свічки, запасний ДПКВ (х.з. чи він робочий, ніби то на моторі і не стояв, наскільки пам'ятаю) і ніфіга Без помічника на іскру свічкою на кузов не перевіриш. Борт комп в момент крутіння стартером показує також і час впорскування і УОЗ...Якщо іскри не буде, то куди копати? Модуль запалення? Він же трохи бабла коштує. Хоча, мабуть, все ж варто буде купити в ЗіП ще один. Хтось знає які токи мають приходити на фішку модуля запалення? Коричневий там мінус і є ще 3 проводи. Поміряти би чи до модуля сигнал доходить... Із корисного за сьогодні хіба кріплення калинозамка зробив, бо старе десь загубилось. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 13 июля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 июля, 2017 (изменено) сине-пурпурный +12 коричневый масса остальные по каналам 1-4 2-3 возьми уже у кого нибудь диагностику,и посмотри,видит ли вообще мозг твой дпкв. На диагностике сразу можно и искру проверить,и поочередно включить каждую форсунку Изменено 13 июля, 2017 пользователем Spencerua Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 26 июля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2017 Ще 2 тижні назад тулив нові ліхтарики освітлення НЗ. На фото різниця того що було в мене з завода і нових ліхтариків. Ще одне питання: нахіба було сюди вносити зміни? Так само як і з кріпленням заливної труби бензобаку, де, нагадаю, кріплення моєї труби 85 року взагалі і близько не співпадають зі шпильками на новому лонжероні. Також інсталював заново калинозамок з кнопокою і тягою. Також під'єднав на кінцевик світлодіодну смужку для освітлення багажника при ввімкнених габаритах. Х.з. нафіга воно треба, але хай там собі буде :) І світло в салоні зробив теж при ввімкнених габаритах від кінцевика водійської двері і через тумблер. До пасажирського кінцевика лінь провід тягнути та і нафіг треба. А не заводиться таки бо немає іскри. Підкину ще 3й - новий - ДПКВ на всяк випадок і спробую десь наколядувати тимчасово модуля. Якшо не допоможе, то тоді буду з діагностиками щось вирішувати. Поки на вихідних не дуже багато часу, та і натхнення займатись корчем. Далі буде...колись... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 22 октября, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 октября, 2017 (изменено) Моторчик завівся 5 років не працював. Трохи по двоїв, по троїв. БК показував пропуски запалення в 1-2 циліндрі. Перекрутив місцями свічки (2 були в копоті - видно що щось горіло в циліндрах, а 2 чисті) Потім ще в 2-3 циліндрах проскакували пропуски. Десь після 5-6 заведення перестали вискакувати помилки і працює ось так. До речі сам шків КВ трошки ковбаситься, тільки завтикав подивитись чи лише по осі чи і радіально. Але не все так без проблем. Трошки газанув, щось запищало в районі генератора. Ось така фігня там Видно що пасок стягнутий в бік і погриз кришку ГРМ. Шківи чомусь не в одній площині Якого біса і як це виправити? Изменено 22 октября, 2017 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 23 октября, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 октября, 2017 поздравляю! странно как-то он у тебя сьехал, как будто ремень не 6 а 5 ручейковый отпусти, выставь нормально, и затяни чуть больше чем до этого Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти