SAV-007 0 Опубликовано 30 мая, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 мая, 2011 смотря с какой стороны её ставить. всё нормально становиться.Вот и нашлась кривая зубилка с которой размеры брали :pod_stolom: (Шутка) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 30 мая, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 мая, 2011 это автопродукт?Брав у Andr_ras.хм.. удивился как распорки могло не хватить)А к чему защита крепится в передней части?Спереду вварені 3 гайки в балку і на болтики м8, сзаду 2ма болтами м10 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 июня, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июня, 2011 Шось на бортовики часу невистачає, хоч у свій напишу...Приїхало нове кермо Шкода, не з чорними чи сріблястими спицями - доведеться префарбовувати. Трохи незвично з таким вильотом їздити - близько якось виходить, тоньший перехідник точити дорогувато - спробую так звикнути.По трохи починаю стягувати детальки для нового мотора: купив бензобак з насосом і обраткою. До того і пластикові крила - за таку ціну можна поексперементувати. Вага 2х пластикових як 1го залізного. Тепер шукатиму моторчика 1.5 16В. І не пишіть мені нічого про 1.6! Я хочу в класс до 1.5! "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
<REMUS> 11 Опубликовано 16 июня, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июня, 2011 Не спеши красить, я так тоже думал, покупая свой ОШОШ), по итогу и кулиса синяя и ковш, короче как то ракерский синий цвет сам по себе захватил салон Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 26 июня, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июня, 2011 Поламався спідометр на 168068км і походу в крорбці, бо трос цілий і пальцями крутнути, то стрілка ворушиться. Аби хоч не ведуча шестерня навернулась, бо лізти в коробку якось не хочеться Не спеши красить, я так тоже думал, покупая свой ОШОШ), по итогу и кулиса синяя и ковш, короче как то ракерский синий цвет сам по себе захватил салон Синього в салоні в мене не буде. Мені більше зелений подобається. Спробую просто зняти синьку зі спиць - зробити просто люмінявий колір.Чекаю, коли б потрапити до зварювальника, приварити СААБо глушак, куплений у Атома Погода просто розчаровує, так хочеться покататися в НС, а тут ллє без перестанку і вірогідність шо етап пройде як запланована все падає "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 29 июня, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 июня, 2011 (изменено) приварили СААБо банку. За роботу, правда, здається, дорого - 320грн (відрізати стару банку від гусака, кріплення від банки, приварити нову, на неї кріплення і вирівняти вихід - 6точок сказали). Пару фоток тільки на телефоні, закину іншим разом - там нічого цікавого. Звук маёже такий як сток, трішки голосніше. Гейці наврят звернуть увагу на сам звук. Пізніше спробую записати. Як кажуть:" звук має йти від серця, а не від жопи"(с) Хоча в моєму випадку, воно якось недуже звучить - маленьке Подивився на шестерні привода спідометра, ведома - ціла, ведуча - невидно дефектів. Спробую побачити чи крутиться трос, від"єднавши від приборки, а то шось нев"їду де нефуричить . Изменено 29 июня, 2011 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
<REMUS> 11 Опубликовано 29 июня, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 июня, 2011 ценники у вас не хилые, у нас эта цена с головой перекрывает полностью погнуть и переварить весь выпуск Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ND4SPD13 1 Опубликовано 30 июня, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 июня, 2011 ценники у вас не хилые, у нас эта цена с головой перекрывает полностью погнуть и переварить весь выпуск+150-80грн у нас. А ваш сварщик походу любит на хлебушек черную икорочку намазывать. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 30 июня, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 июня, 2011 Та походу так . Хоч і добре робить, але треба когось іншого шукати, а то це не діло Походу, то спеціальний цінник "для своїх" Сьогодні пробував чи крутиться трос спідометра - некрутиться . При їзді назад шось ворушиться, коли від"єднаний від приборки, а приєднаний ні так, ні так. Якшо ведома шестерня ціла і зуби на ведучій, на скільки можна побачити, теж, то, схоже, прокручується на валу. Шоб замінити привод, коробку можна незнімати? І чи можна незнімаючи поміняти якісь підшипники (на 5й виє) чи синхрони (2-3 передач цікавить), раз вже знов лізти туда? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Borland 2 Опубликовано 30 июня, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 июня, 2011 Шось на бортовики часу невистачає, хоч у свій напишу...Приїхало нове кермо Шкода, не з чорними чи сріблястими спицями - доведеться префарбовувати. Трохи незвично з таким вильотом їздити - близько якось виходить, тоньший перехідник точити дорогувато - спробую так звикнути.По трохи починаю стягувати детальки для нового мотора: купив бензобак з насосом і обраткою. До того і пластикові крила - за таку ціну можна поексперементувати. Вага 2х пластикових як 1го залізного. Тепер шукатиму моторчика 1.5 16В. І не пишіть мені нічого про 1.6! Я хочу в класс до 1.5!Там в комплекте с рулем шли еще темные болтики под шистигранник у тя их не завалялось...откупил бы если есть... Продаю корча своего....за подробностями в личку..... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти