Рекомендуемые сообщения

Схоже, відпустка буде напряжна :ph34r:

1 Поміняти і оформити мотор

2 КПП виє шо піпец на 5й :wacko: будуть мінятися підшипники і, думаю, синхрони на 2-3-4 передачі поміняти, +всі сальники, бо вся коробка в маслі.

3 Розібратисалон, поміняти проводку в салоні, бо вже гнила дуже через те, що повно води :( Перемазати антикором. І зібрати все назад до купи.

На все це 2 тиждні. :dry: Якшо лишится час і гроші, то ше би підварити, підрихтувати і пофарбувати.

Зараз буду починати складати список Атому :ph34r: приблизно таким буде:

1 синхрони нового зразка х3 шт

2 підшипники валів кпп

3 вижимний підшипник

4 ремінь генератора інж.

5 сальники КПП к-т

6 паук 4-2-1

7 решта випуску

8 грунт антикорозійний (може цинковий ше взяти?)

9 "велкор" бронзовий

10 2 літра фарби (колір509)+розчинник+затверджувач

І це ше не весь список.

Ше треба генератор, блок запобіжників, стартер під питанням :wacko:

Ось фотки з телефона як банку варили.

І димчасті задні фари. Хрестиків не вистачає :ph34r: - оракал закінчився :pardon:

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

У меня в 8-ке в бамперах ( между верхней плоскостью и швейлером ) был пенопласт чтобы его не коробило как у тебя. Может стоит с феном поиграццо и пенопласт вставить.

Зараз буду починати складати список Атому :ph34r: приблизно таким буде:

Не переживай, все сделаем! ;)

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

У меня в 8-ке в бамперах ( между верхней плоскостью и швейлером ) был пенопласт чтобы его не коробило как у тебя. Может стоит с феном поиграццо и пенопласт вставить.

Пінопласт в мене теж ше лишився місцями. Я, взагалі-то, планую обвіс: перед "Космос" чи "Рузанов"(якшо космос не знайдеться в нас, бо шось не зустрічав) шоб можна було 2 фари додатково втулити (від Е34 лежать + ксенон туди), зад "Лукойл", пороги теж лукойловські, куплені в Mad Max'a вже лежать (треба підганяти багатенько по верхный кромці).

Сток шкралупки буду хіба на якісь грунтові покатушки назад чіпляти (принаймні перед).

Не переживай, все сделаем! ;)

Та питання не в тому ;)

Тут чи вистачить бабла стільки всього зразу робити?Хочеться ж зразу до путя зробити, шоб потім вже не вертатись, а це вийде трохи дорожче по роботі зразу (хоч і загалом дешевше ніж 2 рази лазити)

В мене ж ще "висить" 2101 родичів, яку треба поставити на хід, добре, шо туди лише кілька дрібниць і робота лишилась :ph34r: Поваркою вже хай самі займаються.

Накупив купу дрібниць таких як ролики ГРМ, прокладки, ремені, кільця, ВВ-провода, в коробку синхрони, підшипники і сальники.

До того всього ше павука СТТ 4-2-1

З понеділка треба подзвонити в АвтоТрансНДІ попитати з приводу переобладнання....

Помив хімією поршні і камеру згорання від нагару, треба буде ше полірнути потім трохи і позглажувати дещо всі вугли на поршнях і камері згорання. :rolleyes:

Покажу кілька фоток 2101 тільки не лякайтеся :ph34r:

Фотки старі - під капотом вже куди краще. Бюджет на те шоб воно їздило хоч якось мінімальний, відповідно і на зовнішній вигляд ніхто не дивиться - головне аби по тех. частині все більш-менш функціонувало...

То по селі їздити буряки на полі пиз**ти :pardon:

Головна проблема - зігнутий лонжерон (балка і важелі то поміняються). Переварювати - в бюджет не вписується. Витягувати - страшно аби не відірвати пів морди :ph34r: Інше ніби працює. І цей кошмар ше нічого в порівнянні з тим, на чому вони їздили того року :pardon:

Изменено пользователем Dim.on-zt

• 2 недели спустя...

Получив в МРЕВ папірці на переоладнання: Акт тех. огляду ТЗ, Дозвіл, Висновок спеціаліста з КДТЗ. З Бюджету -570.72 грн (123.98 обмін свідотства про реєстрацію з видачею персоніфікованого свідотства про реєстрацію (пластик) без заміни номерного знака на автомобіль... ;207.90 - обмін свідотства про реєстрацію з видачею персоніфікованого свідотства про реєстрацію (пластик) без заміни номерного знака на автомобіль, автобус (спецпродукція); 58 з копійками за комп. послуги+ послуги банку...)

Сьогодні маю завезти блок циліндрів до Магелана...

Получив в МРЕВ папірці на переоладнання: Акт тех. огляду ТЗ, Дозвіл, Висновок спеціаліста з КДТЗ. З Бюджету -570.72 грн (123.98 обмін свідотства про реєстрацію з видачею персоніфікованого свідотства про реєстрацію (пластик) без заміни номерного знака на автомобіль... ;207.90 - обмін свідотства про реєстрацію з видачею персоніфікованого свідотства про реєстрацію (пластик) без заміни номерного знака на автомобіль, автобус (спецпродукція); 58 з копійками за комп. послуги+ послуги банку...)

Сьогодні маю завезти блок циліндрів до Магелана...

молодца! много времени потратил ??

твои запчасти собираются...

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

На МРЕВ небагато - десь 2години (черг небуло майже, ну там 2-3 людини).

А ось з приводу низу мотора, то я навіть незнаю як би це назвати :angry: Помоєму 7000грн за мотор в якому треба точити низ і міняти поршня - дещо неадекватно, м'яко кажучи (навіть якшо закрити очі на відсутність корпусу і труби повітряного фільтра при "з навісним" і сліди вогню на клапанній кришці і на блоці вище маслофільтра - фотки потім зроблю, аби небути голослівним).

Мотор був перегрітий. Тепер треба буде точити чи під групу поршнів D (зараз вже С стоять, хоча з заводу мають бути чи А чи В) чи в 82.4. Крім того відкрутивши масляний піддон знайшли ше сюрприз :nea: півкільце погнуте. Може там ше і коліну чи посадочному місцю 3.14зда? Завтра Магелан проміряє все і буде відомо на скільки ще я попадаю :dry:

Вже стрьомно ГБЦ дивитись. Мож там теж якісь "приколи"?

Фотика під рукою небуло, тому зробив телефоном фото 2 і 3 циліндра, але й так видно в якому вони стані (над поршнем видно)....

post-6801-1312405582.jpg

post-6801-1312405587.jpg

Изменено пользователем Dim.on-zt

Mda podarok za 7000 grn tot ewe... A gde bral??

Продаю корча своего....за подробностями в личку.....

Mda podarok za 7000 grn tot ewe... A gde bral??

Читай пост №336

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти