Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2014 Докрасили мені каркас Ну як докрасили - в основному. Багато пропущених місць. Хочеш зробити добре - зроби сам...або за дорого (заплатив 1900грн з матеріалами, інші називали цифру 350 у.о.). А так яка ціна, такий і результат. Потім буду доро***ти вже сам. Перевіз сьогодні 8ку до Магеллана. Буде в черзі на зборку, бо там ше Юнга якусь 13ту теж в гімно розібрав. Короче хлопцям є чим зайнятись. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 23 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2014 каркас норм, одобрямс ! а ты лентяй, за 1900 грн можно было столько всего для корча сделать... уж что что, а покрасить вообще много ума не надо (хоть кисточкой) Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2014 каркас норм, одобрямс !а ты лентяй, за 1900 грн можно было столько всего для корча сделать...уж что что, а покрасить вообще много ума не надо (хоть кисточкой)Кісточкою не варіант - я пробував розборний так красити З каркасом засада шо він в двері впирається Не то шо карту не одіти, а кусок двері вирізати доведеться чи х.з. як - то вже хай спортсмени і розбираються, шо з тим робити Основна проблема в мене - це відсутність гаража. Інакше я багато чого міг би сам зробити і для однієї, і для іншої машини. Навіть в оренду знайти за нормальні гроші нічого не виходить поблизу. Або не встигаю, або без електрики. А нах гараж без електрики у чорта на куличках залізний і за 400грн в місяць, або з електрикою за 500. В металевий лише 8ка заїде. Цегляний за 700, та і навіть якшо за 600 трапиться я вже не потягну (ше 200 за стоянку плачу). "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 23 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2014 Кісточкою не варіант - я пробував розборний так красити З каркасом засада шо він в двері впирається Не то шо карту не одіти, а кусок двері вирізати доведеться чи х.з. як - то вже хай спортсмени і розбираються, шо з тим робити Основна проблема в мене - це відсутність гаража. Інакше я багато чого міг би сам зробити і для однієї, і для іншої машини. Навіть в оренду знайти за нормальні гроші нічого не виходить поблизу. Або не встигаю, або без електрики. А нах гараж без електрики у чорта на куличках залізний і за 400грн в місяць, або з електрикою за 500. В металевий лише 8ка заїде. Цегляний за 700, та і навіть якшо за 600 трапиться я вже не потягну (ше 200 за стоянку плачу).у тебя что нет возможности заруливать к кому-то в бокс \ гараж ? или снять где-то на окраине чисто под корчевание ? корч все равно должен стоять в гараже, и постоянно его крутить Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 24 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2014 у тебя что нет возможности заруливать к кому-то в бокс \ гараж ? или снять где-то на окраине чисто под корчевание ? корч все равно должен стоять в гараже, и постоянно его крутитьтак то цінники на окраїні я і написав. Зарулювати то особо і нема до кого. Хіба до Alex 1574, але якось не зручно часто напрягати, та в нього і своїх корчів вистачає. Більше з гаражами в радіусі 10км знайомих немає до кого б можна було заїжджати. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 24 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2014 так то цінники на окраїні я і написав. Зарулювати то особо і нема до кого. Хіба до Alex 1574, але якось не зручно часто напрягати, та в нього і своїх корчів вистачає. Більше з гаражами в радіусі 10км знайомих немає до кого б можна було заїжджати. маляркой в гараже заниматься не дам,а так бери тортики и вэлком)) Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 11 октября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 октября, 2014 (изменено) До зими забрав свого корча до себе в гараж. Розібрав майде все, шо ше було не розібрано. Треба переварити передні бризговики, задні лонжерони, панель задню, панель де запаска лежить. Коротше, від старої машини залишаться лише передні стакани, моторний щит і ліва задня боковина. Також низ дверей обох погнив. Ліву ше підлатали якось - на кілька років має вистачити. А на правій як мінімум фільонку міняти і колхозити трохи місця, де вона кріпиться, бо місцями не буде до чого її приварювати.Буду по трохи маляркою криші займатися і якихось інших місць де вже не будуть вестись зварювальні роботи.Сидів дивився на свою торпедо, та й стало цікаво по чому нині 2113 панель? Може би поміняти До речі, подяка Льосі Лёхе за жорстку сцепку. Изменено 13 октября, 2014 пользователем Alex1574 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
<REMUS> 11 Опубликовано 11 октября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 октября, 2014 Сидів дивився на свою торпедо, та й стало цікаво по чому нині 2113 панель? Може би поміняти не дорого, где то 4900 грн Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 12 октября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 октября, 2014 не дорого, где то 4900 грн Кх-м...Ясно... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 29 ноября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2014 Пофарбував ляду і ліву дверку. Ше треба лаком покрити. Перед лаком треба матувати поверхню фарби? Як би так нанести лак, шоб потім поверхня вийшла матова?Зараз почухав кришу. Там було мабуть зо 3 шари фарби. Також питання: рідке шпакло наносити не метал, чи грунт-шпакло-грунт-фарба має бути? І щодо грунту є сенс кришу епоксидним покривати чи одним акриловим вистачить? Далі в планах пофарбувати дах і перефарбовувати каркас, а то Валєркині куми так пофарбували, шо краще б взгалі не фарбували. Пів каркаса голого (на свіжу воно не видно було де просто припилено, де нормально залито. Зараз знову іржу вичищати треба. Підлогу теж просто поверх транспортного грунту фарбою облили аби як. Треба переро***ти... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти